SHNL 33. kolo: Rijeka - Istra, subota 06.05.2023, 19:10h

Started by Gnjusna Izdajica, 04.05.2023, 20:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Protivnika do kraja sve ja manja lista,
još samo četiri, a prva dolazi Istra.
Situacija sa Europom još nije čista,
očekujemo poteze nove, Jakirovog kista.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

04.05.2023, 21:32 #2 Last Edit: 04.05.2023, 21:33 by Gnjusna Izdajica
Uvijek naiđe intervencionista,
koji glumi nekakvog idealista,
dok upada u temu kao turista,
uvjeren da on je humorista,
i usudi se pitati
Quote from: Vado Magnar on 04.05.2023, 21:15Gdje je glista?
Ti si samo prosječni antagonista,
sa stavom osrednjeg moralista,
jedan sasvim običan egoista,
sad odi se crveni kao komunista!

since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

:svakacast:

E to je već bolje. A ne ona četiri tanka stiha. Očito da i tebe treba galvanizirati!  ;D

A što reći plitak potok!
Pliiii taaaa k potočić.  8)
Ako netko baš želi dramu, onda može i pobjeda autogolom Ercega u zadnjoj minuti sudačke nadoknade.
U svakom slučaju ovom našom pobjedom Istra može u Europu jedino ako na kraju uspije preskoči tiOsijeka na četvrtom mjestu. Možda im mi u tome pomognemo u zadnjem kolu na oproštaju od Gradskog vrta.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Stiže li Ante, zna li se šta?
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Akumulirani žuti kartoni: 2

Emmanuel Banda
Niko Galešić
Bruno Goda
Niko Janković
Ivan Smolčić
Andrija Vukčević

Trenutni koeficijenti Rijeka vs Istra

Germania: 1 (1.60) X (3.70) 2 (6.25)
Supersport: 1 (1.60) X (3.70) 2 (5.60)
PSK: 1 (1.60) X (3.80) 2 (5.50)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 05.05.2023, 00:24Trenutni koeficijenti Rijeka vs Istra

Supersport: 1 (1.60) X (3.70) 2 (5.60)

očekujemo da krenu padati sa današnjim otvaranjem kladara da nastavimo tradiciji  :)

Smolčić je bio na presici, dakle započinje? Ili? S Jakirovićem nikada ne znaš. Ali kako oni naprijed imaju onog Bakara, a i Erceg je vižljav igrač mislim da su nam potrebniji nešto brži stoperi pa bi opet mogli gledati Smolčića i Galešića. Zanima me hoće li Veigu posjesti na klupu zbog mrvu lošijih partija i nervoze. Nadam se da ne. Što se tiče rotacije ako se ne varam od prednjih igrača jedino se Frigan i Ampem nisu "odmorili". Možda Ampem ostane na klupi, a Grgić započne. Zaslužio je.

Grgic je odlican kad ulazi s klupe, kad je u pocetnoj postavi cista suprotnost. Iznimka je prvih par tekmi kad je tek dosao. Ali neka ga stavi kao startera pa da vidimo da li je samo joker s klupe ili ima nesto vise
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ako Dilaver nije spreman još, Smolčić je drugi najbrži stoper kojeg imamo. Mislim ipak da će Dilaver od prve, a Smolčić na beka. Janković natrag u prvu, a očekujem Djouahru ispred Marina.
#navodninavijač

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 05.05.2023, 09:52Grgic je odlican kad ulazi s klupe, kad je u pocetnoj postavi cista suprotnost. Iznimka je prvih par tekmi kad je tek dosao. Ali neka ga stavi kao startera pa da vidimo da li je samo joker s klupe ili ima nesto vise
Ma tako nekako!
I Liber i Grgić su se pokazali superkorisnima kada ulazes klupe. Ali valjalo bi ih isforsirati i provjeriti do kraja je li zaista tako da kao starteri ne daju ono što se očekuje od njih. Ja bi ih forsirao još malo.

Ali s druge strane ne možeš istovremeno i njih i Djuahru forsirati. Puknut će kostur momčadi pa nisi niš dobio. Zato će biti zanimljivo vidjeti koga i koliko će Jakir forsirati, a tko mora čekat u drugom redu.

Z
Što se tiče utakmice protiv Istre od 4 stopera teško je reći ko će igrati. Nevjerojatan podatak je da je Mitar prvi stoper po imenu i renomeu, a 4. po hijerarhiji i formi. Smola mi se čini jako dobar pick za vižljaste Bakrara/Ercega, dok je za npr Krstanovića ili Manaja puno bolji Mitar/Dilaver. Smola se s njima nema snage hrvati, u duelu izgleda ko junior.

Inače jako mi se sviđaju 4 stopera koja imamo, imamo sve profile koje trebamo i tu se nadam neće biti promjena iduće sezone.

Frigan će igrati špicu sigurno jer je fizička životinja, za krila je teško reći. Jakir ima dvije opcije na lijevom, Marin i Nais i dvije na desnom, Ampem i Grgić. Grgić mi je top za ulazak u 65-70, ali da počne nisam siguran, njemu baš paše ući s klupe, a za Ampema ne znam je li preumoran za početi.

Grgić će nam iduću sezonu za rotaciju odlično poslužiti, ko i ovu naravno. Od ostalih krila ne znam ko će ostati, Marin nadam se ne, Ampem je vjerojatno na prodaju, a Nais je još na tankom ledu kod Profe.

::)
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..