SHNL 33. kolo: Rijeka - Istra, subota 06.05.2023, 19:10h

Started by Gnjusna Izdajica, 04.05.2023, 20:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Ma iskreno Istra mi nije mrska, to sam već pisao ali isto je nedvojbeno da kod njih ima brdo ljubitelja juznjaka.

I
Dobro, treba se sjetit one utakmice u Puli koju smo izgubili 0-1, gdje nam je kod 0-0 poništen čisti gol (nije bilo VAR-a) zbog nepostojećeg zaleđa, gdje je Galilea trebao dobit 4 žuta, a nije dobio niti jedan, nisu nam svirana dva čista penala i tako.

Šta bi na to trebalo reći?

Ovo suđenje Pajača je bilo možda malo domaćinsko, ali nije ih drastično oštetio. Mi takvo suđenje protiv sebe imamo iz kola u kolo.

Cviljenje da ih je pokralo je po meni bez veze.

Njih boli ova sezona, nakon dugo godina nabijanja kompleksa s naše strane mislili su da će konačno biti ispred nas, kada ono karindža. A realno, sami su si krivi, imali su lijepu bodovnu prednost. Tu ih recimo mogu shvatit.

B
Ovo je vec toliko uhodana spranca medija da je gadljivo...bilo je malo domacinsko sudenje(sve je cisto jedino eto taj prvi zuti Galilee je trebao biti ranije kontra faul-no otkad se gleda pod povecalom prvi zuti karton, za Smolu1 u finalu kupa nitko nije spominjao da je nepotreban prvi zuti, samo se govorilo o drugom).
Realno bila je ostecena Gorica pred dva kola u susretu s nama vise nego istra sad, i tad se digla galama..( gledam vecinu hnl utakmica i gorica JE najostecenija ekipa, samo s tovarima su isto triput pokradeni i nisu zasluzili ispasti, ajde izgleda da ni nece)
No zasto je gadljivo sve- sada kada nam stvarno nije bitno, europa je sigurna vec dva kola-pitanje dal smo treci ili cetvrti nakraju, sada ce povlaciti pricu da su svi jednako osteceni na kraju sezone...sada sam siguran da ni hadjuk nece  imati jos koji nepostojeci penal do kraja. No kada se odlucuje o necemu onda znamo koga se gura...dok su tovari bili 'u utrci za prvaka' imali su svako kolo poguranac.
Cemu sad galama o navlacenju za nas? Doslovce cudo se treba dogoditi da ne budemo ni cetvrti. Da smo u igri za prvo mjesto bas me zanima dal bi istra dobila crveni i dal bi mi dobili penal

B
Upravo protiv hajduka su ih najzesce krali...kraj prosle sezone onih 3-1 mi odmah palo na pamet.. penal kojeg nebi ni canjuga sudio croatiji, pa dva laka zuta  u crveni (mislim bakrar ili jedan od afrikanaca)..tad tovari bili u igri za naslov pa se valjda ni u puli nisu zalili toliko

Ko gubi ima pravo da se ljuti 😁
Nek urlaju, koga briga
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Ja neznam postoji li igdje u svijetu slučaj da je jedna, kakva da je, navijačka grupa, bar sebe nazivaju ultrasima, promijenila klub za koji navija.
I to uzela klub koji je jedno vrijeme bio u istoj ligu sa njihovim originalnim klubom, navijala kontra njega i onda prešla navijati za konkurenta.
Ono, kao osnovan si 1992, DP, boja kluba ti plava i onda 2007 prelaziš navijati za Uljanik koji mijenja ime, boju i dobiva navijače od svog, do tada, najvećeg rivala.  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Bolesni su i po tome su se takodjer ugledali na tovarcuge. Sad su se okomili i na naseg sportskog direktora  ;D .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡