Ostale lige - od Slovenije do Južnoafričke Republike i opet natrag

Started by Vado Magnar, 09.05.2023, 12:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Uglavnom ide se u totalno gaženje bilo kakvog nesportskog ponašanja svih. Naglasak je veliki i na ponašanje trenera. Nakon isključenja trener mora u svlačionicu, ne na tribine više, u prostoru uz travnjak samo trener (ne Đale ili g. Salatović), okruživanje sudca automatski žuti, na tribinama strože sankcije, kazneni progon za "tragedy abuse", odnosno kad npr. se međusobno zajebavaju Poolovci i Unitedovci za Hillsborough ili avionsku nesreću.

Očekuje se more crvenih u prvim kolima kažu stručnjaci.

Od same igre uz nadoknade vremena u stilu SP-a sad pročitah da više faul koji spriječi protivnika u izglednoj šansi ne mora biti žuti ili crveni (zadnji igrač npr.), ako sudac procijeni da je igrač imao namjeru loptu.

Uglavnom više igre, manje nesportskog ponašanja.

Bel bi uspio u Premiershipu, napisati će sada TIR.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 07.08.2023, 12:07...
Od same igre uz nadoknade vremena u stilu SP-a sad pročitah da više faul koji spriječi protivnika u izglednoj šansi ne mora biti žuti ili crveni (zadnji igrač npr.), ako sudac procijeni da je igrač imao namjeru loptu.
...
Ode sve u papar.  ;D  ;D  ;D
Već projiciram u glavi Strahonjine verbalne bravure u obrani (ne)isključenja na venecijanskim utakmicama.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Da, kod nas to nema smisla (pa nas obična udruga navijača drži taocima), ali tamo gdje su miljarde u igri i 50% lige je moćno financijsko-politički, a TV prava su svetinja možda bude ok.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/u-velikim-neredima-bbb-a-u-ateni-smrtno-stradao-22-godisnjak-preminuo-i-maloljetnik-15362953

Ove debile treba samo proslijedit u bajbokanu na jedno petogodišnje hlađenje kako se budu vraćali nazad.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Nemam riječi.

Ne znam. Jesmo svakakvi, ali naše grupe dosad i nisu bile poznate po korištenju noževa i sličnih oruđa u fajtovima. Više je to striktno balkansko romanska praksa: Turci, Grci, Srbi, Bosanci, Talijani.
A boysi su u "dobrom" s zelenima iz Atene. Samo kažem.

Uglavnom, mnogo zajeban sport, odnosno aktivnost. Šteta mladog života, nitko ne zaslužuje izgubiti život zbog jebenog nogometa.

QuoteNa strani zagrebačkih huligana su, kako se može pročitati na navijačkim forumima i društvenim mrežama, sudjelovali i pripadnici Gate 13, navijačke skupine Panathinaikosa, koji su s BBB-ima u tradicionalno dobrim odnosima.

Klaksvik klepa dalje! Oduševljen sam 😍

Sad sam išao pogledati, Klaksi su jedva dobili B36 sa igračem više, a u kupu su ispali od - B36 :)

Quote from: Projeto on 08.08.2023, 22:52Sad sam išao pogledati, Klaksi su jedva dobili B36 sa igračem više, a u kupu su ispali od - B36 :)

Ohrabrujuće, zar ne? 😁
Na kraju će ispast da će nam B36 bit teži protivnik od LOSC-a 😁

https://www.novilist.hr/sport/sada-je-sluzbeno-neymar-potpisao-za-al-hilal-jos-jedna-zvijezda-otisla-u-saudijsku-arabiju/

Ma ovo sve otišlo u tri mile materine...šta ti je pohlepa...nije bilo dovoljno milijona već 😂

Quote from: Uzaludni on 15.08.2023, 21:05https://www.novilist.hr/sport/sada-je-sluzbeno-neymar-potpisao-za-al-hilal-jos-jedna-zvijezda-otisla-u-saudijsku-arabiju/

Ma ovo sve otišlo u tri mile materine...šta ti je pohlepa...nije bilo dovoljno milijona već 😂
Milijuna nikad dosta. E sad... očito kod njega nema previše natjecateljskog poriva, inače ne bi otišao u PSG pred vise godina.

Ne čudi me. Ako mi nije cilj fajtati se s najboljima, onda bar da uzmem sto vise love.

Ne znam tko je u novije doba imao slabiju karijeru za takvu kvalitetu. Možda Drmić? :)

Neymar 31 godina, od pošteno izborenih trofeja ima jednu Ligu prvaka i to je sve :svakacast: U Francuskoj sa budžetom duplo većim nego ostalih 19 klubova zajedno i nije neki pothvat osvojiti naslov (i opet ih je Lille zajebao pred 2 godine).
#navodninavijač

Ma tak Neymar je ionako prenapuhan igrač. Vrhunski igrač nije. Rezultata nema. Profesionslac nije. Nabijem ga u sambu i karneval. A ona gluma s prekršajima... to je tek dno.
Sada PSG konačno ima priliku nešto učiniti u ligi prvaka.

Ako prebacite na Arenasport 1 možda će te za 15ak minuta gledati Gnezdu Čerina i Laszla Klejnhešlera kako pucaju penale na Velodromeu za playoff Lige prvaka.