Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Stari grad and 3 Guests are viewing this topic.

D
Procitao sam clanak, cak mislim da je i dobar. Poruku koju sam ja uspio iscitati je da teza po kojoj dinamovci zamjeraju svojoj upravi sto nije dovela pasalici ne stoji.
I to kako je napisan, slazem se. Dinamo nema trenutno sportsku politiku i nije dobro voden. Pasalic ili neki drugi nasi igraci kod njih nebi dobili sansu, a ako bi je i dobili u slucaju da instant nebi isporucili g/a bili bi kritizirani i prekrizeni.
I tu se vracamo na sportsku politiku. Onaj veliki zaokret da se okrecemo svom omladinskom pogonu je najteza politika, politika koja ce rezultate davati na mahove (ova sezona je ta), ali jedina politika koja dugorocno osigurava stabilnost kluba kroz prizmu minimalni rizik ulaganja/potencijalno najveca zarada.
Miskovic je jedanput osvojio prvenstvo i po meni dosta olako ispustio vodecu poziciju kroz losu sportsku politiku - ne postizanje maksimalnih iznosa tranfera nositelja igre sampionske generacije odnosno ne dovodenja adekvatnih zamjena.
Nadam se da su pouke iz doba nakon naslova izvucene. Ako uzmemo ove godine, pametnom sportskom politikom te uz malo srece plasmanom u lp koji donosi enormne novce za nase prilike, tesko ce nam itko prismrditi blizu u narednim godinama.

Uz malo sreće plasmanom u LP? Trebala bi nam ipak solidna količina sreće za to, ali u slučaju osvajanja prvenstva skupine EL ili KL su nam poprilično dohvatljive što isto donosi lijepu financijsku injekciju. I slažem se, prejeftino smo onomad rasprodali šampionsku ekipu (osim Bradarića i Franka) a od novih igrača jedino je Heber bio pun pogodak.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: david_ri on 21.03.2024, 11:43Procitao sam clanak, cak mislim da je i dobar. Poruku koju sam ja uspio iscitati je da teza po kojoj dinamovci zamjeraju svojoj upravi sto nije dovela pasalici ne stoji.
I to kako je napisan, slazem se. Dinamo nema trenutno sportsku politiku i nije dobro voden. Pasalic ili neki drugi nasi igraci kod njih nebi dobili sansu, a ako bi je i dobili u slucaju da instant nebi isporucili g/a bili bi kritizirani i prekrizeni.
I tu se vracamo na sportsku politiku. Onaj veliki zaokret da se okrecemo svom omladinskom pogonu je najteza politika, politika koja ce rezultate davati na mahove (ova sezona je ta), ali jedina politika koja dugorocno osigurava stabilnost kluba kroz prizmu minimalni rizik ulaganja/potencijalno najveca zarada.
Miskovic je jedanput osvojio prvenstvo i po meni dosta olako ispustio vodecu poziciju kroz losu sportsku politiku - ne postizanje maksimalnih iznosa tranfera nositelja igre sampionske generacije odnosno ne dovodenja adekvatnih zamjena.
Nadam se da su pouke iz doba nakon naslova izvucene. Ako uzmemo ove godine, pametnom sportskom politikom te uz malo srece plasmanom u lp koji donosi enormne novce za nase prilike, tesko ce nam itko prismrditi blizu u narednim godinama.
mislim da je to bio period kad se razilazio s Volpiem, klub još nije bio njegov, tako da mislim da nije ni mogao odlučivati o transferima sam. Sjetite se da ni makedonsko govno nije mogao zadržati ta kvalifikacije LP

Quote from: bob marley on 21.03.2024, 12:53mislim da je to bio period kad se razilazio s Volpiem, klub još nije bio njegov, tako da mislim da nije ni mogao odlučivati o transferima sam. Sjetite se da ni makedonsko govno nije mogao zadržati ta kvalifikacije LP
Sve se može kad se hoće. Koliko mi je poznato on je bio igrač Rijeke pod ugovorom, a ne slobodan igrač kojem možeš stavit soli na rep.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Nesto tu nije bilo kako treba,dali je bio pod dvojnim ugovorom (slicne situacije su bile u italiji) ali je kroz upravu u kojoj su bili predstavnici Volpija takodjer morao bit prodan,neznam ali pricalo se da je Misko tada nudio pare da odigra samo jos Oly pa da ode. Kome je nudio,predstavnicima, Sportingu ili nekom trecem ,neznam.
Dali su bile neke(sad vec famozne) klauzule u ugovoru,isto nemam uvid u tome,ali s nase strane i Riletove strane ,svi se kunu da su htjeli da ostane. Ko je ta treca , tamana strana, neznam,ali ocito je postojala  po njihovim izjavama,ili je izmisljena da se navijacki puk smiri.
Tempi passati, imamo druge sladje brige. Dobar znak je da nije prodavao preko zime a ponude su bile kako Presidente kaze Fan-ta sti-cne.

Pogledajte samo koju sliku je Imbex odabrao za članak o terminu Jadranskog derbija..  :-X
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Toni Fruk, 7-minutni video intervju. Osim PSG-a, bilo je interesa više europskih klubova.

https://sport.hrt.hr/hrvatski-nogomet/poceo-kao-golman-a-danas-je-najbolji-asistent-hnl-a-11432261

https://www.nacional.hr/selahi-rijeka-ima-25-ratnika-a-ne-zvijezde-ni-livaja-ni-petkovic-najbolji-igrac-lige-je-fruk/

Djeluje dečko stvarno jako iskreno... Baš me zanima kako će se rasplesti njegov boravak u Rijeci, koji će na ljeto ući u četvrtu godinu. Realno je za očekivati da će kao Franko onomad, prije kraja 5. mjeseca već potpisati za neke belgijce jer je win-win situacija: nama sigurne pare za igrača na čiji odlazak ipak računaš već ohoho i koji je prvi na listi, plus ne moraš sutradan prodati još trojicu da pokriješ minus, a njemu novi izazov u jačoj ligi.

Ali me ipak zanima kakve su šanse da ga gledamo i dogodine, uz dodatno podebljan ugovor. Jer ipak je on razbijač prije svega, dosta to limitira tip kluba koji će ga poželjeti. Vodeće ekipe iz liga poput naše u domaćem prvenstvu nemaju potrebu za takvim igračem koji im je često višak nauštrb nekog dvosmjernijeg, tako da se otvara pitanje transfera u donji dom liga petice.
#navodninavijač

Doslovno kopiraš isti članak kao ja iznad, kojeg je Vukušić napisao za Nacional, a ovi samo iskopirali. ;)
#navodninavijač

Z
Kaže tovar na SN forumu da je Rijeka u prednosti što igra u zadnjem terminu u nedjelju jer će tako imati najviše odmora 😂

Z
Quote from: TIR on 27.03.2024, 17:06Doslovno kopiraš isti članak kao ja iznad, kojeg je Vukušić napisao za Nacional, a ovi samo iskopirali. ;)

Sorry nisam vidio tvoj post...žao mi je...