Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

T
Opa, Miško skinuo rukavice i dolijeva ulje na vatru.

NEKA DOĐU!

Quote from: worm on 13.04.2024, 11:18U 13 godina imali smo tri mjeseca krizu, koju ne znam kako sam preživio. I za koju su krivi treneri.
Zašto je onda potjerano pola prve momčadi?
#degenerik

Malo mi muka sto ce se Tadic naci prozvanim a nemamo puno trenera vojnika kluba, sto je on definitivno (bio?).

Agić o Rijeci.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Zamisli tog klošara zvat u emisiju.
#degenerik

Quote from: Fornax on 13.04.2024, 15:42Zamisli tog klošara zvat u emisiju.

Klošar me iznenadio suvislošću. Smislene rečenice, pametno obrazloženo, jasno strukturirano. Sve 5!

Ma taj sportnedjeljom je komedija, Vranić zaslužuje Pulitzera prema njima.

I dajem ruku u vatru da Fornax nije otvorio video ;D Jer ja sam otvorio, prvo sam se malo nasmijao sjetivši se kakvu frizuru čovjek ima, sjetio se onda one plastične fufe ilitiga njegove žene, baš su definicija "nogometnog para".

Ali kako se on izrazio u ovih 90 sekundi ja ne bi apsolutno nikad očekivao od Jasmina Agića, čovjeka koji je proveo dvije godine u zatvoru zbog namještanja nogometnih utakmica. Bravo. To je samo klasična HR priča, pokajao se za grijehe iz mladosti i sad uči U15 igrače Lokomotive kako ne namještati utakmice...valjda? :)
#navodninavijač

"Rijeka igra najbolje, statistika broja udaraca joj je impresivna i glavni je kandidat za naslov. Ako osvoji barem bod na Rujevici protiv Dinama, postat će prvak."

- bili tić Marin Ljubičić
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 13.04.2024, 15:29

Agić o Rijeci.

Srećem ga u zg, stvarno bi mu dao kunu da ga neznam i da pita, ali kad ovako priča, iznenađujuće smisleno i suvislo zvuči :o

S
Quote from: Vado Magnar on 13.04.2024, 15:54
Quote from: Fornax on 13.04.2024, 15:42Zamisli tog klošara zvat u emisiju.

Klošar me iznenadio suvislošću. Smislene rečenice, pametno obrazloženo, jasno strukturirano. Sve 5!

Upoznao ga prilično dobro '98. Ostalli smo dobri njegovoj izdaji unatoč, kad je naš dres zamijenio Dinamovim. Tamo negdje 2006. kontakt nam se jako prorijedio, pa ishlapio. Nakon niza godina vidio sam ga u Zagrebu; tamo negdje u Savskoj sam prespavao, a on u susjedstvo došao na posao, radio u nekoj informatičkoj firmi. Pozvao me na kavu, divanili smo lijepo i dugo, o Rijeci uvijek najljepše. Trebao se na kraju nogometne karijere vratiti u Rijeku, ali je Armada rekla "stop". O tome je u realnom vremenu htio samnom popričati i čuti moj komentar, ali se nismo stigli vidjeti. Relativno davno čuo sam da je informatički nadprosječno pismen; u tome je tajna njegove suvislosti i elokvencije. Nije samo "ganjao fudbal", nego je naučio još nešto raditi u životu.

Evo u ime svih nas ovdje, dopustite mi da kažem JEBOTE ovaj dan :sta:

Tko je na bingu pored Jasmin Agić imao kartice "informatički nadprosječno pismen", "elokventan", "smislen"? Šta sve neću saznat, taj video popodne i onda ova crtica za navečer :sta:

A eto iz iste emisije dodajem i ovaj klip:

#navodninavijač

Inače taj lik koji vodi tu emisiju je dosta mjeseci prije njegovog  odlaska imao uradak u kojem je netipično otvoreno i bez riječi umotanih u celofan govorio o Palikući kao ogromnoj prevari.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Breko je posebna vrsta, onaj spot sa soma dollara na pola emisije  :svakacast:  ;D
MAGICA FIUME

Mišković kad misli na struku, vjerojatno misli i na kondicijskog trenera. Jer čim je Jakirović doveo sa sobom svog kondicijskog trenera...
Odmah je to bolje izgledalo, u igri i manje ozljeda.
Ri Or Die

Quote from: vMario87 on 13.04.2024, 18:02"Rijeka igra najbolje, statistika broja udaraca joj je impresivna i glavni je kandidat za naslov. Ako osvoji barem bod na Rujevici protiv Dinama, postat će prvak."

- bili tić Marin Ljubičić

Marin više ne može na more...