Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Spominjao sam koNbi. Intuicije samo. Nikakva realna uporišta.

Ali zdrava logika govori. Za ono što se mi interesiramo i za ono što se oni interesiraju. Jedini mogući ključ realizacije je koNbi + lova

T
Naravno da nije zadovoljan jer je 2 tjedna do utakmice, datum je nizak. Svi igraci bi htjeli brda i doline od ugovora, pogotovo kad cuju da se Rijeka zaintrigirala za njih. A zna se da je maximum prosle sezone bio 240 Mitrovicu. Koji mu nisu ponovno ponudeni.

Svi bi htjeli kadar odmah sada, Sop je u pravu. 11 kola se igraju cetvrtak - nedjelja. Bit ce zajebano. Kada Ekongu propadne neka zapadna opcija, sletit ce i on. Rukavina ne dolazi na posudbu. Čitaj tko piše, a ne šta piše.

Zato ova sranja i gluposti ovih debila koji seru po svom klubu, treba izignorirat. Napravit ce se kao i svake sezone, najbolje sta je moguće. Tko radi griješi, nije uvijek sve high, kao prosli prijelazni rok. Bitno je da naprave maksimum koji se moze napravit u ovom rijelaznom roku. Gro ekipe i bez Pašalića je i dalje tu.

A i vezano za pretplate, tko hoce nece neka kupi, tko ne zeli neka ne kupi. Svako ima pravo na svoju odluku, koja se postuje. I koga boli kurac hoces ti kupit ili ne kupit, svatko radi za sebe šta misli da je najbolje.

08.07.2024, 15:51 #1413 Last Edit: 08.07.2024, 15:54 by D2
Quote from: ispod stijena on 08.07.2024, 14:29...Ja tu vidim promjene isključivo kozmetičke prirode, a uvijek je mantra da ekipa koja ostaje na okupu je najjača ekipa.....
+1 od forumskog mantrista No.1  8)

PS Malo podebljat par pozicija koja su brojčano tanka, prvenstveno krila i napadače. I onda već znamo pred kraj roka ili nakon sleću jedno ili dva "jača" imena. Držimo fige da nam tada ne dođu prekasno za Euro.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: toñito on 08.07.2024, 15:32Zato ova sranja i gluposti ovih debila koji seru po svom klubu, treba izignorirat.

Ostatak posta potpisujem, al za ovo bi te u stilu Daria Bela pozvao na razgovor jer se ipak obraćaš forumašima... Pa bez debila, to šta se nekom ne sviđa natpis o Rukavini ne znači da sere.

Ilitiga dečki ajmo igrat nogomet i bit pošteni jedni prema drugima, osim ako Rijeka zabije gol, onda jebem ti Boga da ti jebem Boga da ti jebem :nisamja:

#navodninavijač

Z

Najjači su mi ovi koji izvrijeđaju, pa onda pozovu na ignoriranje.

Svatko će prodavat lekcije, ali počet od sebe je viša matematika.
#degenerik

Quote from: toñito on 08.07.2024, 15:32I koga boli kurac hoces ti kupit ili ne kupit, svatko radi za sebe šta misli da je najbolje.

Po toj logici koga boli kurac za bilo čije mišljenje. Gasi forum.

T
@Fornax ajde kupi pretplatu i mir i dobro :nisamja:

Quote from: Fornax on 08.07.2024, 17:01Najjači su mi ovi koji izvrijeđaju, pa onda pozovu na ignoriranje.

Svatko će prodavat lekcije, ali počet od sebe je viša matematika.

D
Ne bi bilo zgorega da Željko pročita koji PR priručnik ili da ga klub malo školuje. Kriminalan javni nastup. Odgovori neprecizni, razvlačenja u širinu itd. često nespretan u izjavama, da ne kažem nešto grublje.

B
Quote from: david_ri on 08.07.2024, 19:19Ne bi bilo zgorega da Željko pročita koji PR priručnik ili da ga klub malo školuje. Kriminalan javni nastup. Odgovori neprecizni, razvlačenja u širinu itd. često nespretan u izjavama, da ne kažem nešto grublje.

Ma dobro, takav je kakav je sto se tice javnih nastupa, prezvakali smo vec to, vecini ne pase a nekima simpatican. Jbga u godinama je kada se nece promjenit, no najmanje je to sad bitno. Nek drzi ekipu nabrijanu i nek uigra jos neki plan B da konacno vidimo nakon dugo vremena tu europu.

A za bit nervozan ima pravo- vremena je sve manje a ekipa na brdu nije mu rijesila nista. Mozemo govorit o dobrih prvih 11 i kako smo se rijesili balasta- no trenutno npr na oba beka i krila imamo samo po jednog igraca. Rezerve nema

I
Mene ovo podsjeća na zlatna vremena.

Kada se pljuvalo Cohara radi ulaznica mi smo stvarali šampionsku momčad.
Kad su odlazili igrači ko na traci koji su bili reprezentativci (Moco) i imali oproštajne (Brezovec), bez kojih se nikako nije moglo (Tomasov) smo osvojili naslov.

Kada se spočitavalo manjak spretnosti u komunikaciji stručnom stožeru (Rozman) nastupali smo u eurro skupinama.
Momci samo nastavite, poznato sam praznovjeran , toliko kad zagrmim na budnice da me proglase srbinom  :jbg:  ;D

I
Vezano za izjavu Sopica.

Iskreno ne vidim tu ništa specijalno da je nezadovoljan.
On odaje pojam nezadovoljnika čim se probudi.
Bo... možda nismo svi gledali istu izjavu...

Nisam primjetio nezadovoljstvo, pa on sam određuje kadar, u klubu su sigurno upoznati s njegovim željama koje su očekivano "pojačajte mi momčad", isto što mi na forumu govorimo, nitko nije slijep. Pa nama su trenutna krila i napadači Pašalić, Djouahra, Janković, Ivanović i Obregon plus par juniora. Istovremeno imamo osam ili devet srednjih veznih.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 08.07.2024, 19:56Nisam primjetio nezadovoljstvo, pa on sam određuje kadar, u klubu su sigurno upoznati s njegovim željama koje su očekivano "pojačajte mi momčad", isto što mi na forumu govorimo, nitko nije slijep. Pa nama su trenutna krila i napadači Pašalić, Djouahra, Janković, Ivanović i Obregon plus par juniora. Istovremeno imamo osam ili devet srednjih veznih.

Nije zadovoljan, ali zato nije ni sretan  ;D