Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Stari grad and 3 Guests are viewing this topic.

Tekst je pisan kronološki znači pisan je tokom cijele utakmice a to da Mišković vodi kampanju protiv Sopića preko DVa mi je jedna od luđih zavjera jer nema ni motiva ni razloga odnosno koji je konačni cilj te kampanje?

Quote from: 18orvat on 08.08.2024, 22:57Tekst je pisan kronološki znači pisan je tokom cijele utakmice a to da Mišković vodi kampanju protiv Sopića preko DVa mi je jedna od luđih zavjera jer nema ni motiva ni razloga odnosno koji je konačni cilj te kampanje?
Nemam pojma da li Mišković ima ikakve veze s ovime, ali Vukušić je više nego otvoreno nadrkan na Sopića još od kraja prošle sezone.
#degenerik

Quote from: Fornax on 08.08.2024, 23:02Vukušić je više nego otvoreno nadrkan na Sopića još od kraja prošle sezone.

Tu se slažem 100%.

mislim da ste malo pretjerano doslovno shvatili trbuhozborstvo, teško da se Čupo na dnevnoj bazi dopisuje s novinarom
članke jednostavno treba štancat i to ne telegrafski kronološke jer to danas ne prodaje klikove nego treba dodavati malo začina
a gdje ćeš boljeg začina od Sopića,
Sopić je kao začin, nažalost kao vegeta, kratkoročno poboljša "okus" ali dugoročno, kada ga pročitaš, kao sastav Vegete, niš od toga
:)

S
09.08.2024, 21:20 #1535 Last Edit: 09.08.2024, 21:21 by Snowcrash
Quote from: deo123 on 08.08.2024, 22:25
Quote from: Fornax on 08.08.2024, 22:22https://www.nacional.hr/komentar-rijeka-itekako-moze-proci-ali-igra-s-covjekom-vise-bila-je-nedopustivo-jalova/

Ovo je objavljeno doslovno par minuta nakon završetka utakmice, što znači da je Vukušić kostur teksta imao pripremljen odavno. Hit piece, jasno je kao dan da lik vodi kampanju protiv Sopića. Problem je što u ovih zadnjih nekoliko tekstova ne nalazim mnogo toga s čime se ne bih složio.

Nažalost znamo čiji je on igrac, i po čijem odobrenju piše, tako da iz toga možemo iščitati sto vlasnik misli o treneru trenutno. Šteta da se slabo referira na kvalitetu prvih 15-17 igrača ekipe koja želi u EL..(ako uopće zeli)

Kvaliteta prvih 15-17 igrača je gotovo ista onoj u prošlosezonskim kvalifikacijama. Za primjer iz utakmica s Lille-om fale Labrović i Goda (koji je ozlijeđen).

Bitna i jedina razlika je kako pripreme i ulaz u kvalifikacijsku sezonu vodi drugi trener. Trener koji evidentno ne može dobiti niti jednu odlučujuću utakmicu. Počevši od zadnjih 6 presudnih sezonskih, preko kupa, kroz utakmice u pripremama i sada s drugoligaškim Rumunjima (gdje ga je spasila sreća)  trenutnog egala protiv ograničenog Elfsborga.

Da li ovdje itko uzima u obzir kako po vrijednosti igrača Sopić ima 40 milijuna vrijednosti u roosteru, Corvinul 5, a Elfsborg 20?
Pašalić navodno vrijedi više nego cijeli rooster Corvinula, a Sopić ga tako dobro priprema i koristi da je od Studenog lani (!!!) zabio 2 gola.

Sopić ima identičnu vezu i napad kao kad je preuzeo ekipu protiv Lille-a. Provjeriti tko je igrao na uzvratu na Ruji protiv Lille-a, a tko jučer. Identičnih 15-17 igrača.

Prvi Vukušićev tekst je samo emocionalan, emocionalna reakcija na retardirano postavljanje i vođenje jučerašnje utakmice.
Ima nas još koji godinu dana čekamo da Sopić pokaže kako zna posao i ima muda, ali to se ne događa. Naravno da smo smo pissed kao Vukušić.

09.08.2024, 21:24 #1536 Last Edit: 09.08.2024, 21:25 by 18orvat
Složio bi se da se nepotrebno kipa igračima i remeti im se mentalni mir jer većina njih čita "raznorazne forume". Za ove druge: uprava, Sopa, mediji me boli tuki jer njihov mentalni mir nije neophodan za naš rezultat osim toga ako igrači poštuju trenera zalagat će se više da mu sačuvaju obraz.

S druge strane Jankoviću treba uručiti nagradu "seri po meni bez razloga".

Zamisli izjaviti da se treba poštivat mentalni mir igrača kroz manje "nepotrebnog kipanja" jer čitaju forume, ali trener nije u toj priči zato što...eto.  :sta:
#navodninavijač

T
Kralj, mali ima talenta. Čak mislim da je reinkarnacija legendarnog Z7.

Quote from: TIR on 09.08.2024, 22:13Zamisli izjaviti da se treba poštivat mentalni mir igrača kroz manje "nepotrebnog kipanja" jer čitaju forume, ali trener nije u toj priči zato što...eto.  :sta:

6. Pozivamo vas na vođenje civilizirane rasprave uz poštovanje sugovornika, izbjegavanje etiketiranja i maltretiranja, te izbjegavanje rasprave koja vidljivo ne vodi ničemu.

T
Topić (podcaster sa ovim našim doktorom taktike), o Sopićevoj taktici u četvrtak.
Donekle se slažem sa člankom, a donekle i sam ne znam šta bi napravio kad na klupi nemaš napadača. Ali opet on je taj koji je potjerao malog u Radomlje, a klub je taj koji se odlučio sa nestabilnog Obregona. Tko još u ovom rosteru od četvrtka može odigrat 9.? 🤔🤔🤔

- Originalni članak na Tovarsportu: https://www.telegram.hr/telesport/analize/rijeka-je-imala-igraca-vise-momentum-i-dominaciju-onda-ju-je-ubio-vlastiti-trener/
- Za one koji ne mogu vidjeti članak, gornji link ukacajte ovdje: https://www.removepaywall.com

R
Svejedno malo mi je glupo nalon tekme objavit clanak gdje doslovno opet kipas po Sopi I ekipi a danas objavis clanak gdje prozivas NAS primorce kako pretjerujemo  :neretljak:

Quote from: toñito on 09.08.2024, 22:58Kralj, mali ima talenta. Čak mislim da je reinkarnacija legendarnog Z7.

Quote from: TIR on 09.08.2024, 22:13Zamisli izjaviti da se treba poštivat mentalni mir igrača kroz manje "nepotrebnog kipanja" jer čitaju forume, ali trener nije u toj priči zato što...eto.  :sta:

Jedan je Z7 , ne postoji reinkarnacija dotičnog .  ;D
On će se reinkarnirati u samog sebe opet i opet ..

Inace Topic ima dobre komentare, ali..

Prvo i osnovno, Sopic je prvo povukao potez koji je mogao i ranije i koji smo svi vidjeli s tribina - vadio je loseg Cabraju i stavio Bogojevica da dobije dupliranje po boku.
Nazalost nije funkcioniralo kako je trebalo, iako je najbolja sansa utakmice dosla bas iz Bogojevicevog prolaza i povratne lopte za Fruka. I da se to zabilo pjevala bi se drugacija pjesma.
Rukavina i Butic su također bili potezi da se dobije prolaz 1 na 1 na strani, jer je bilo vidljivo da Ivanovic nakon bezbrojnih sprinteva vise ne moze na isti nacin trazit dubinu, plus sto su se oni zgusnili iza u bunker, pa je logicno bilo trazit prolaz po strani.
Zadnja opcija i to tek nakon 95-tog međusobnog dodavanja između Radeljica i Galesica, u 81. minuti Sopic stavlja Radeljica napred da optereti njihovu obranu i pokusa dobit vise mjesta po strani (kojeg nikako nismo uspjeli iskonstruirat) i pokoji centarsut. Fruka su odlicno markirali i generalno je odigrao za svoje standarde losu utakmicu.
To je bio cudan potez, ali buduci da na klupi nema drugog napadaca, jedino takvo iznenađenje je moglo donijet neku promjenu.
Mi do kraja utakmice nismo dosli u situciju dobrog centarsuta, tako da se ta odluka pokazala losom, ali sama odluka nije uopce bedasta.
I glupo je u clanku temeljit svu kritiku na potez iz 81 minute, kao da si prije toga sve radio super, kad nisi, nego si bas zbog toga to i napravio.

A
Quote from: toñito on 09.08.2024, 23:14Topić (podcaster sa ovim našim doktorom taktike), o Sopićevoj taktici u četvrtak.
Donekle se slažem sa člankom, a donekle i sam ne znam šta bi napravio kad na klupi nemaš napadača. Ali opet on je taj koji je potjerao malog u Radomlje, a klub je taj koji se odlučio sa nestabilnog Obregona. Tko još u ovom rosteru od četvrtka može odigrat 9.? 🤔🤔🤔

- Originalni članak na Tovarsportu: https://www.telegram.hr/telesport/analize/rijeka-je-imala-igraca-vise-momentum-i-dominaciju-onda-ju-je-ubio-vlastiti-trener/
- Za one koji ne mogu vidjeti članak, gornji link ukacajte ovdje: https://www.removepaywall.com

Pa istina je da je Sopic kriv šta nismo pobijedili.