Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 31.08.2024, 11:17Nije mi jasno da ne možemo zaposliti 5 skauta koji će koštati mjesečno 30, 40k eura sa svim troškovima i da imamo bazu svih igrača druge lige, slovenske, bosanske, makednske
Ako 5 skauta u godinu dana ne nađu igrača na kojem ćeš zaraditi 500k eura i pokriti sve njihove troškove onda stvarno...
Dobili bi mrežu svih igrača povezanu sa waysxout i ostalim stvarima i dovoljno precizan uvid u igrača.
Onda kad odabereš 10 njih odeš u školu, fax, kod frendova, bacis oko na društvene mreže i vidiš kakav je karakter
Jebote mi znamo igrače dinama i one protiv kojih smo nekad igrali i tako kupujemo

Mi i ako smo ikad imali skaute (Moises?), već dugo ih sigurno nemamo, pitanje je imamo li i nutricionista, psihologa, analitičara.. zna se dobro koliko se poštuje struka..
Mi se koristimo skautskim alatima Čulina i RDS ne djeluju baš kao IT magovi koji se snalaze u moru podataka) i uzimamo ono što nam ponude agenti ili  pak višak drugih klubova

01.09.2024, 16:47 #1653 Last Edit: 01.09.2024, 16:48 by Fornax

QuoteFluktuacija po svim razinama, te kontinuirano promicanje devize da se svakog želi prodati, u bilo kojem trenutku, a pritom mijenjati trenere kao alibi, politika je koja Rijeku onemogućuje iz sezone u sezonu.

No shit.
#degenerik

Rijeka nema kadar vrijedan 51 milijun eura.
Premisa da netko vrijedi koliko kaže transfermarkt je smiješna.

To što mi gledamo ok nogomet u HNLu pa zaključimo da su svi drugi "inferiorniji" je također pogrešno.
#navodninavijač

01.09.2024, 16:55 #1655 Last Edit: 01.09.2024, 16:58 by Fornax
Quote from: TIR on 01.09.2024, 16:53Rijeka nema kadar vrijedan 51 milijun eura.
Premisa da netko vrijedi koliko kaže transfermarkt je smiješna.
Koliko Olimpija, Zira i Ružomberok troše na transfere i plaće u odnosu na nas, Hajduk i Osijek?

Quote from: TIR on 01.09.2024, 16:53To što mi gledamo ok nogomet u HNLu pa zaključimo da su svi drugi "inferiorniji" je također pogrešno.
Brate, Ružomberok i Zira su smiješne ekipe koje su odmah nakon izbacivanja Hajduka, odnosno Osijeka dobile porciju kao mi u Ljubljani, o čemu mi pričamo?

#degenerik

To samo znači da mi svi radimo loše, jer se očito podjednaka kolektivna kvaliteta može plaćati osminu naših troškova.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 01.09.2024, 16:57To samo znači da mi svi radimo loše, jer se očito podjednaka kolektivna kvaliteta može plaćati osminu naših troškova.
Točno. Kek je isto imao padova, bilo je trenutaka kad nije bilo igre, ali imao je vrijeme. Bilo je u Rijeci trenera nakon njega koji da su imali povjerenje koje je imao Kek bi možda napravili i više od onog što su napravili.
Mi se moramo resetirati, ali prvo se trebamo resetirati u velikom mišljenju o nama samima, pogledati se realno, analizirati stanje, napraviti neki plan i toga se držati. No kako sam napisao u postu dva malo prije, prvo trebamo znati idemo li mi u nastavak s Miškovićem ili nekim trećim? Dokle god smo tu neizvjesni mi smo ni vrit ni mimo , tj slučajni klub.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: TIR on 01.09.2024, 16:57To samo znači da mi svi radimo loše, jer se očito podjednaka kolektivna kvaliteta može plaćati osminu naših troškova.

Slažem se, to što TM piše znači malo no svejedno imamo vrijednije ekipe.. ono što je zapravo najbolnije da se kod nas očito loše radi i trenira, tri kluba nisu uspjeli niti na mišiće proći uvjetno rečeno 'slabije' ekipe..

Ajde jedan klub podbaci, ali na kraju sva tri.. jasno je da nijedan nije imao jasan plan kako izvući kvale, nego 'bolji smo pa ćemo valjda zabit'..

Jel Rijeka bila onomad jeftinija i slabija od Sttutgarta.. ili Seville, Lyona, Feyenoorda.. e očito se moglo.. pustimo što smo bili mi tada jači, i navedeni klubovi su druga galaksija za Olimpiju..

Ako imaš manje love, onda moraš kupovati i trošit pametnije.. raditi bolje, više..

R
Quote from: Finac on 02.09.2024, 18:34https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/jelicic-o-rijeci-jedan-igrac-zna-samo-raspoznati-dresove-cuo-sam-i-da-su-treneri-lose-placeni-15498162

Govno jedno

Stvarno lik jede govna ...koliko je tu nalaprdao gluposti...do jucer je slinio po toj istoj Rijeci a danas kada mu je frendic dobio pedalu udara u svakoj prilici...
Meni osobno ne smeta taj nivo ali sve ima svoje granice....

Quote from: Finac on 02.09.2024, 18:34https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/jelicic-o-rijeci-jedan-igrac-zna-samo-raspoznati-dresove-cuo-sam-i-da-su-treneri-lose-placeni-15498162
Govno jedno
Još najbolje da se uzrujavamo što on govori. Inače ta emisija od kad su on i Vejić komentatori je postala HajdukTV u malom. Pol emisije su priče o Hajduku. Uvijek pogledam kasnije da mogu preskočiti te dijelove.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

T
Ma to je klasični Joško, fudbaler koji misli da nešto zna, a vrijeme ga gazi. Taj čak ni fudbalerski fakultet nije završio. Ali ovo za malog Butića - prestrašno.

Malom Butiću od 19 godina, ovo izgovorit to moras biti smeće. Inace i taj mali Butić je neciji sin od 19 godina.
A možemo pričati i o njegovom sinu koji izvodi cure na skupe večere i onda on i cura nemaju dovoljno gotovine, pa konobari njegovog blentavnog sina ne puštaju iz restorana dok tata Joško ne skupi novce.

Tko je u toj situaciji idijot, očito je odgojio sina da živi na visokoj nozi bez kinte u džepu ili od financijske obučenosti ne raspoznaje koliko novčanica ima.
Kakva šuplja glava desničarska.