Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R

Selahi bi u normalnijoj Rijeci imao novi četverogodišnji ugovor i imao bi garantirano ponajboljeg razbijača lige u klubu u najboljim godinama.

Sve ostale priče su glupost, i naši limiti za plaće koji su na istoj razini kao i 2019. godine - kao da inflacija nije faktor u nogometu - i Selahijeva bolikurčina kad nije sve po njegovom.

A ovakve hit piece članke nema potrebe ni komentirati, sramota za profesiju. Iako i sam za sebe kaže da nije novinar nego zapisničar...
#navodninavijač

K
Evo i ex analitičar na Tribini par riječi o Vukušiću

M
Quote from: Kostrena on 04.11.2024, 21:46Evo i ex analitičar na Tribini par riječi o Vukušiću
Ča govori

Quote from: Kostrena on 04.11.2024, 21:46Evo i ex analitičar na Tribini par riječi o Vukušiću
Pa jebote, stavi link i time stamp, a ne ovako rajcat ljude.

#degenerik

K
Quote from: Fornax on 04.11.2024, 21:54

Pa jebote kako da stavim kad je uživo, nema video vani

Quote from: Kostrena on 04.11.2024, 21:57
Quote from: Fornax on 04.11.2024, 21:54

Pa jebote kako da stavim kad je uživo, nema video vani
Nema?

https://youtu.be/r9lC9LnAy2U

Traženje po vremenskoj traci također funkcionira!  :sta:
#degenerik

K

Quote from: Kostrena on 04.11.2024, 22:10Ok onda stavi, hvala
Pa evo, stavio sam.

Time stamp ne mogu kad nisam gledao pa ne znam kad je bilo.
#degenerik

K
Ne znam stavit na video koji još nije završio.
Uglavnom kaže da je trbuhozborac, da kako se ujutro pogleda u ogledalo, da kako može tako davat javno dijagnozu.
Još je u chatu napisao da je jadno da ga se tako po novinama šikanira, da neka ga prodaju ako ga ne žele i dobro

Danijel Vukušić je baš piece of shit, al jebi ga... U toj profesiji ih više nema puno koji nisu.
#degenerik

Z
05.11.2024, 07:23 #1946 Last Edit: 05.11.2024, 07:29 by Zelko Maler
ljudi moj nema vam od ove Rijeke ništa. to je sve nakupina nepotizma, seljakljuka, uhljebništva s najvećom dozom nesposobnosti.
Onda tu pišu kolege nije stanje tako loše. NIje kurac loše. kako vam nije ovo loše? Nikad manje ljudi, igra kao 2013., nesposobnjakovići u klubu, europa zadnjih godina teški neuspjeh. Našem natjecanju ( kupu) ne možemo ni prismrditi. Imali smo takav dobar zalet prošle sezone ja sam mislio da idemo u nadogradnju 5% nam je trebalo samo i gorilo bi ove sezone. Klub je uspio, rovarili su i rovarili prošle sezone, Sopić je to držao i evo sad su uspjeli.

Evo vam video kako stanje nije loše kako se čini.

L
Quote from: Zelko Maler on 05.11.2024, 07:23ljudi moj nema vam od ove Rijeke ništa. to je sve nakupina nepotizma, seljakljuka, uhljebništva s najvećom dozom nesposobnosti.
Onda tu pišu kolege nije stanje tako loše. NIje kurac loše. kako vam nije ovo loše? Nikad manje ljudi, igra kao 2013., nesposobnjakovići u klubu, europa zadnjih godina teški neuspjeh. Našem natjecanju ( kupu) ne možemo ni prismrditi. Imali smo takav dobar zalet prošle sezone ja sam mislio da idemo u nadogradnju 5% nam je trebalo samo i gorilo bi ove sezone. Klub je uspio, rovarili su i rovarili prošle sezone, Sopić je to držao i evo sad su uspjeli.

Sve ovisi o načinu gledanja, pretpostavljam da mi koji smo pohodili stadione u devedesetima i nultima imamo drugačiji pogled. Meni dok god je Rijeka u prvoj ligi, bez straha od ispadanja je solidno stanje. A mi to nadogradio i plasmanom u evropska natjecanja.
Što se tiče nepotizma i uhljebljivanja, klub je privatan, gazda ima pravo zapošljavati koga hoće. Ne troši se novac nas građana.

Z
a šta ti znači europa kad prođeš te neke dukađine, a svoj rang ne može ( Elfsborg, Olimpija), a ni jače od sebe logično ( Lille)? Svake godine isto, boriš se za europu samo da izboriš jednu, dvije utakmice sa kosvarima ili faranima?

05.11.2024, 08:19 #1949 Last Edit: 05.11.2024, 08:50 by IvyFiume
Quote from: LenRi on 05.11.2024, 08:02
Quote from: Zelko Maler on 05.11.2024, 07:23ljudi moj nema vam od ove Rijeke ništa. to je sve nakupina nepotizma, seljakljuka, uhljebništva s najvećom dozom nesposobnosti.

Sve ovisi o načinu gledanja, pretpostavljam da mi koji smo pohodili stadione u devedesetima i nultima imamo drugačiji pogled. Meni dok god je Rijeka u prvoj ligi, bez straha od ispadanja je solidno stanje. A mi to nadogradio i plasmanom u evropska natjecanja.
Što se tiče nepotizma i uhljebljivanja, klub je privatan, gazda ima pravo zapošljavati koga hoće. Ne troši se novac nas građana.

Reći:
"Meni dok god je Rijeka u prvoj ligi, bez straha od ispadanja je solidno stanje"  - zvuči kao nešto što bi netko tko navija za Istru rekao a ne navijač Rijeke u 2024 🙄