Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

F
Quote from: Fornax on 19.12.2024, 18:29
Quote from: moreplovac on 19.12.2024, 18:15Lopta se potom vratila na domaći teren, gradonačelnik Marko Filipović, pasionirani posjetitelj utakmica Rijeke, bio je vrlo jezgrovit.......
Prije par godina ga je neko slikao kako pjeske ide iza Guvera kod policije a iz dzepa viri dinamov sal, osoba je to objavila na fejsu,tako da ne govorim iz dupeta jer sam i sam vidio tu sliku,
Zašto mi ostali nismo vidjeli tu sliku?

Zvuči kao nešto što bi Index vrlo rado objavio.
To bi mogao biti onaj posebni šal štampan samo za tu prigodu, gdje su grbovi i Orijenta i Dinama....Ne vjerujem da je Markec dinamovac...

F
Quote from: Fiume e basta on 19.12.2024, 18:50
Quote from: Fornax on 19.12.2024, 18:29
Quote from: moreplovac on 19.12.2024, 18:15Lopta se potom vratila na domaći teren, gradonačelnik Marko Filipović, pasionirani posjetitelj utakmica Rijeke, bio je vrlo jezgrovit.......
Prije par godina ga je neko slikao kako pjeske ide iza Guvera kod policije a iz dzepa viri dinamov sal, osoba je to objavila na fejsu,tako da ne govorim iz dupeta jer sam i sam vidio tu sliku,
Zašto mi ostali nismo vidjeli tu sliku?

Zvuči kao nešto što bi Index vrlo rado objavio.
To bi mogao biti onaj posebni šal štampan samo za tu prigodu, gdje su grbovi i Orijenta i Dinama....Ne vjerujem da je Markec dinamovac...
Eto, kolega Monarh sve objasnio

Quote from: Fiume e basta on 19.12.2024, 18:50Ne vjerujem da je Markec dinamovac...
Ni ja, budući da je lik, šta god ja mislio o njemu, dijete Kantride.
#degenerik

M
Vjerojatno taj suvenir, ali slika postoji ,cak mislim da se komentirala i na forumu. Na fejsu je sigurno bila.

No dobro,demistificirali smo to.

S
Sasvim sigurno bio je šal Orijent-Dinamo. Kao Rijeka-Sevilla, Milan-Rijeka itd. I nije mu uslikanom virio iz džepa, nego je profilna fotka dok se vraćao s Krimeje... fotkana je strana šala na kojoj je grb dinama i odmah frka neopisiva. Kao što se sad aktualizirala ta scena nakon što je bilo sve objašnjeno odmah nakon utakmice, ne sumnjam da će netko tu priču o bivšem gradonačelniku dinamovcu opet reciklirati jednoga dana.

Takav šal na kojemu su grbovi RI i od blizanaca... ne bih ga nosio da mi platiš. Jbt kupi si klupski šal i amen.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 20.12.2024, 07:54Takav šal na kojemu su grbovi RI i od blizanaca... ne bih ga nosio da mi platiš. Jbt kupi si klupski šal i amen.
Stvarno...

U Europi to ima smisla, kad je s druge strane atraktivan protivnik, ali... Dinamo?

Daj nemoj me jebat.

A Filipović je stvarno genije ako je šetao ulicom s Dinamovom polovicom šala koja viri iz džepa... To je totalno nešto što bi on napravio, lik je toliki smotanac da to graniči s autizmom.
#degenerik

Nešta ovog tipa? Možda bi se moglo otštampat neki povodom četvrtfinala na poljudu  :-X

Moram priznati da su i meni ti šalovi žešća glupost. Pa navijam za svoj klub, a ne za tu utakmicu, za taj događaj.
Kužim da su neka vrsta memorabilije, ali meni je to bezveze. Ok su mi majice iz EL na kojima su navedene sve utakmice koje je Rijeka igrala s drugim suparnicima. Nešto kao majice s turneja omiljenog benda. To je fora. Ali šal s grbom suparnika? mah... bezveze.

L
Quote from: Vado Magnar on 20.12.2024, 10:21Moram priznati da su i meni ti šalovi žešća glupost. Pa navijam za svoj klub, a ne za tu utakmicu, za taj događaj.
Kužim da su neka vrsta memorabilije, ali meni je to bezveze. Ok su mi majice iz EL na kojima su navedene sve utakmice koje je Rijeka igrala s drugim suparnicima. Nešto kao majice s turneja omiljenog benda. To je fora. Ali šal s grbom suparnika? mah... bezveze.
Donekle se slažem, u biti to je jednokratni šal, nije da ga možeš nositi po ostalim utakmicama.

Quote from: LenRi on 20.12.2024, 10:46
Quote from: Vado Magnar on 20.12.2024, 10:21Moram priznati da su i meni ti šalovi žešća glupost. Pa navijam za svoj klub, a ne za tu utakmicu, za taj događaj.
Donekle se slažem, u biti to je jednokratni šal, nije da ga možeš nositi po ostalim utakmicama.

Ovaj s dinamom možeš nositi najmanje 4 puta godišnje.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

R
SN. Gazda na naslovnici. Strana 2 i 3

R