Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

AR 147, Snjesko, Andyfiume, Brzina92, LenRi, Iqteam, vMario87, Goca Bez Lica, kauzalni neksus, Acori, Pesimista and 14 Guests are viewing this topic.

I
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 24.12.2024, 21:37Hvala predsjedniku šta se javio jer imao sam zatvor od par dana   pa mi je pomoglo njegovo obraćanje napaćenom riječkom puku. I uvijek njegovi intervjui djeluju na mene.

Tako se i izvlači novac iz klubova. Posudis novac uz kamatu(tko zna koliku), a onda se lova dijeli. Ne kažem da on to radi,ali...

Kažu da je drugi dio uvijek gori od prvog ili kopija od originala, ali ti si prešao igricu !  :-)

Parodija nerijetko original učini negledljivim.
#degenerik

Z
Quote from: Kostrena on 24.12.2024, 18:12Kakvih 5 igrača za ljeto, mi smo mogli dobiti Krizmanića i Pršira za 500k oboje, klub je odbio ko da je 7M, za smiješnu plaću...
Ljudi igrali zadnji Euro, preko 200 nastupa u Hnl-u, možeš ih kasnije prodat i biti s njima spreman za Europu

Liku je Ekong bio skup a nisu mu skupi BBB Andric i Perica.
Ali ne,  trener je htio Ekonga  valjda zato ga nije doveo

I
I Freudove teorije se danas preispituju!

S
Quote from: D2 on 24.12.2024, 15:35
Quote from: SandroB on 24.12.2024, 15:04Vraćam loptu malo unazad, jer se vrtimo u krug oko komentara intervjua s Miškovićem. Čini mi se da nam je prošla malo ispod radara jedna degutantna i bahata izjava Bjelice o "transferu" Galešića. Kaže mi frend da je ta izjava čak i utuživa. Ne ulazim u to je ili nije, ali da je odvratna i da zaslužuje reakciju kluba - rekao bih da je točno.

Kaže majstor "ne smijemo dozvoliti da nas Rijeka ucjenjuje...". Ako Rijeka ne želi prodati Galešića Dinamu ispod cijene koju je postavila visoko, može li mi netko objasniti gdje se tu vidi ucjena?
Mislim da si zaboravio napisati bitan nastavak te njegove rečenice za koji vjerujem da ti je prijatelj rekao o utuživosti. Majstor je nakon toga rekao kako bi HNS tu trebao intervenirati i prisiliti Rijeku.
Izvukao bih to, ali se ne sjećam di je to bilo objavljeno, a ne da mi se to tražiti preko mobitela. 
BTW ne volim tako pisati bez konkretnog citata, ali ne vjerujem da sam tako nešto samo sanjao ;)

Mislim da taj nastavak nije dio izjave Bjelice, nego nekog pametnjakovića na nečijem forumu, ili negdje u nekom komentaru. Bjelica se lijepo uklopio u takva trabunjanja, ali danas nebitno. Božić je, želim malo mira.

Isto želim od sveg srca i svima vama!

Quote from: SandroB on 25.12.2024, 13:33
Quote from: D2 on 24.12.2024, 15:35
Quote from: SandroB on 24.12.2024, 15:04Vraćam loptu malo unazad, jer se vrtimo u krug oko komentara intervjua s Miškovićem. Čini mi se da nam je prošla malo ispod radara jedna degutantna i bahata izjava Bjelice o "transferu" Galešića. Kaže mi frend da je ta izjava čak i utuživa. Ne ulazim u to je ili nije, ali da je odvratna i da zaslužuje reakciju kluba - rekao bih da je točno.

Kaže majstor "ne smijemo dozvoliti da nas Rijeka ucjenjuje...". Ako Rijeka ne želi prodati Galešića Dinamu ispod cijene koju je postavila visoko, može li mi netko objasniti gdje se tu vidi ucjena?
Mislim da si zaboravio napisati bitan nastavak te njegove rečenice za koji vjerujem da ti je prijatelj rekao o utuživosti. Majstor je nakon toga rekao kako bi HNS tu trebao intervenirati i prisiliti Rijeku.
Izvukao bih to, ali se ne sjećam di je to bilo objavljeno, a ne da mi se to tražiti preko mobitela. 
BTW ne volim tako pisati bez konkretnog citata, ali ne vjerujem da sam tako nešto samo sanjao ;)
Mislim da taj nastavak nije dio izjave Bjelice, nego nekog pametnjakovića na nečijem forumu, ili negdje u nekom komentaru. Bjelica se lijepo uklopio u takva trabunjanja, ali danas nebitno. Božić je, želim malo mira.
Isto želim od sveg srca i svima vama!
Mora da je bilo tako, probao naći, ali ne izbacuje to. Da je tako izjavio sigurno bi bilo više prašine. Zato sam i napisao da ne volim bez citata pisati, a ovo mi je samo dobra potvrda tog pravila. Zapravo izjava mu je u svijetlu toga da imaju na meti par imena pa mogu kao birati.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

I
Ne znam.
Iako su nakon Belupa u prvi plan iskočili Pasalic
I Djouahra pa i Smolcic radi tome delije i Jj-a, mene je Fruk oduševio.

Kako je samo ledjima okrenut vrtio stopere, uzimao faulove, odgadjao, otvarao strane...trcao, mijenjao pozicije, izvlačio ae, diktirao tempo.

Ne znam.
Puno vise mi se svidja kao lažna devetka nego kao desetka ove sezone.
Zaoravo je on bio u "najvećem blatu" dok nije počeo ovo igrati, bas je bio neprepoznatljiv.
Pogotovo sto je izgledao kao da je na svoje tijelo stavio ruke od Radlejica, nije mu bilo ni do čega.

Z
Fruk je puno bolji bio prosle sezone na prirodnoj poziciji nego ove sezone. I igra i brojke su mu bile bolje.

L
Quote from: Zelko Maler on 26.12.2024, 19:32Fruk je puno bolji bio prosle sezone na prirodnoj poziciji nego ove sezone. I igra i brojke su mu bile bolje.
Je, ali je i činjenica da je početkom ove sezone na svojoj poziciji bio katastrofalan.

I
Quote from: Zelko Maler on 26.12.2024, 19:32Fruk je puno bolji bio prosle sezone na prirodnoj poziciji nego ove sezone. I igra i brojke su mu bile bolje.

Sto se brojki tiče možda nisi pročitao pozorno tekst koji je kolega postavio

Z
Quote from: ispod stijena on 26.12.2024, 20:18

Sto se brojki tiče možda nisi pročitao pozorno tekst koji je kolega postavio

nisam ga pročitao, budem.

K

S

Da li je netko pročitao DRS-a u Nacionalu?

A
Quote from: Snowcrash on 27.12.2024, 19:41Da li je netko pročitao DRS-a u Nacionalu?

Evo sad je vidljiv intervju al ga neznam stavit ovdje