Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

K
Daj potpiši ugovor ili idi u pm i ti i idiot od menadžera

S
Što se mene tiče, ako nam Đuro i on donesu titulu, ne moraju nikad potpisat. Dapače, mogu zajedno nestat k'o Mato Jajalo.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Index se zabrinuo za cijene ulaznica. Jadni

Z
Quote from: robil on 13.03.2025, 07:38Index se zabrinuo za cijene ulaznica. Jadni
I jedan brižni otac bi bas svoja dva sina odveo na tribinu gdje su ostale karte od 100 eura a nemoze ih odvesti na Sjever. Tragedija u pm

13.03.2025, 10:26 #2796 Last Edit: 13.03.2025, 10:30 by D2
Tovar neka plati, za naše je ionako jeftinije. 8)

Sad ozbiljno.
Provlači se malo kroz objavu kako su različite cijene za ovu i ostale utakmice.
https://www.index.hr/sport/clanak/rijeka-ulaznice-za-hajduk-naplacuje-100-navijac-kako-da-odvedem-dva-sina/2650950.aspx
Ovo je uostalom naslov koji zavarava "Rijeka ulaznice za Hajduk naplaćuje 100 €. Navijač: Kako da odvedem dva sina?"
Iz naslova ispada da su sve ulaznice za Hajduk 100€ ili da za Hajduk imaju poseban viši cjenik. To kasnije malo još guraju iako nije direktno njihov tekst, već u tekstu citiraju od nekud, bez navođenja nečiju objavu "Znaju da dolazi Hajduk, pa su zato takve cijene. Jedini klub koji puni stadione.". Time šire neistinu i to je kažnjivo.
Klub bi trebao reagirati i tražiti ispravak članka.

Inače Z4-Z8 kojeg extra izdvajaju kroz naslov na dan utakmice za članove je 50€, a dijete do 16 godina je 25€. Nečlanovi su duplo ta cijena.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
A pošto naš klub šuti....

Pričali smo već o tome, da se svaki dan ide reagirati na članke, trebalo bi 5 zaposlenih samo za taj segment.
#navodninavijač

Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: TIR on 13.03.2025, 11:55Pričali smo već o tome, da se svaki dan ide reagirati na članke, trebalo bi 5 zaposlenih samo za taj segment.
Lupali bi se u guzicu od sreće da se baš toliko na dnevnoj bazi piše o Rijeci.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Kaže Štico sram nas bilo kako se usuđujemo Miškoviću ista govorit, manjak ambicija i tako to. Da damo svaki po 1000e sa se dovede bolji igrač i da ćemo propasti kad ode