Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

K
Quote from: Boy1da on 11.08.2025, 23:34Ne pada mi na pamet klikat, ali pretpostavljam, posto je Solke u pitanju, da je rjesenje da prodamo Radelju (mozda i Fruka) u GNK i osvjezimo se Soldom, Spikicem i Pericem.

Nije ponudio rješenje. Samo kaže da je zabrinut.

Hvala mu 🥹
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

K
U avion može Tomo Ničota ako plati, to ne znači da smo dobri ili manje dobri s njim samo ga je šef poslao, mene čudi da je itko išao

P
Quote from: Kostrena on 12.08.2025, 08:58U avion može Tomo Ničota ako plati, to ne znači da smo dobri ili manje dobri s njim samo ga je šef poslao, mene čudi da je itko išao

Može, ali imaju Ižaka pa je prirodnije da on ide :)

Da se nadodam, znam da je medijskim kućama i prije taj aranžman (čini mi se da to radi Unline za klub) bio dosta skup. Šta mi je još palo na pamet, oni često znaju ići malim avionima di kapacitet baš i nije blagonaklon novinarima. Rađe će uzet sponzora ili "prijatelja kluba" nego novinara, što je i razumljivo. Ovo su sad samo lupanja po bačvi, al ajde kad je već ta tema.

K
Bitno da je propalica od Filipovića išao na svaku

Quote from: Kostrena on 12.08.2025, 09:08Bitno da je propalica od Filipovića išao na svaku

Miško ga je uspješno podmazivao za novi stadion, pa sad možemo veseliti skorim utakmicama LP na Kantridi. čekaj malo...tu nešto ne štima.  :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Quote from: Kostrena on 12.08.2025, 09:08Bitno da je propalica od Filipovića išao na svaku

Pa on je bio kvarat vlasnik ;)

I
Quote from: patrik-mrsnik on 12.08.2025, 09:04
Quote from: Kostrena on 12.08.2025, 08:58U avion može Tomo Ničota ako plati, to ne znači da smo dobri ili manje dobri s njim samo ga je šef poslao, mene čudi da je itko išao

Da se nadodam, znam da je medijskim kućama i prije taj aranžman (čini mi se da to radi Unline za klub) bio dosta skup. Šta mi je još palo na pamet, oni često znaju ići malim avionima di kapacitet baš i nije blagonaklon novinarima. Rađe će uzet sponzora ili "prijatelja kluba" nego novinara, što je i razumljivo. Ovo su sad samo lupanja po bačvi, al ajde kad je već ta tema.

Kupite si vi novinari vas charter pa se vozite!

Btw. Jel penzioneri plaćaju novinarima putovanja?0

P
12.08.2025, 11:40 #3533 Last Edit: 12.08.2025, 11:42 by patrik-mrsnik
Quote from: ispod stijena on 12.08.2025, 11:30
Quote from: patrik-mrsnik on 12.08.2025, 09:04

Kupite si vi novinari vas charter pa se vozite!

Btw. Jel penzioneri plaćaju novinarima putovanja?0

Slažem se, čija kuća ima interes za imanjem novinara na licu mjesta, to treba i platiti.
U neka zlatna vremena novinarstva, klubovi/savezi su imali stalna mjesta za press. Doduše, tad si imao jednu TV-kuću, par novina i radio. Išlo se (i ne samo išlo) već i spavalo u istom hotelu s igračima. Fotka koju je škljocnuo Orlando sa Šaretom na kartanju je čisti primjer... (ovdje)
Najzad, danas se ne smije ni na treninge, novinari dolaze na press (a ne bi ni to da imaš stream na klupskom youtubeu vjerojatno)...
Druga vremena... Sve možeš i s televizije i aplilkacija, zašto bi ti kuća plaćala charter (i trošila resurse) da ti rit vidi puta... Kao da netko još čita izvještaje s utakmica.

I
Jbg. Nekad je i blagajnica mogla ići na more...
Pluskvamperfekt .

Nego. Kako je kod penzionera uzanca. Chelsea?

P
Quote from: ispod stijena on 12.08.2025, 11:43Jbg. Nekad je i blagajnica mogla ići na more...
Pluskvamperfekt .

Nego. Kako je kod penzionera uzanca. Chelsea?

Engleski mediji sve sami financiraju bez ikakve korelacije s klubovima. Ne ide se s igračima po čarterima. Niti jedan klub nema medijskog partnera, recimo. Malo je to drugačije uređeno.

I
Znaci ipak smo se u nekom pogledu približili Europi, eto!

Lucas Chevalier prešao u PSG za 40 mil.

Sjećate ga se? Golman Lillea kada su igrali protiv nas.

B
Quote from: Fiumano on 12.08.2025, 16:53Lucas Chevalier prešao u PSG za 40 mil.

Sjećate ga se? Golman Lillea kada su igrali protiv nas.

Pamtim njegovu izjavu: "atmosfera je bila izrazito neprijateljska". Vrlo sam ponosan na to bio. Šteta da se to zaboravi ili prečesto ovisi o situaciji na terenu ili imenu protivnika.