Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: KadOkrenemSe on 26.08.2025, 10:27A boze moj, ako ispadnemo bice falio nam Ndokyt na desnom krilu

nadopunio sam ti post.   :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Quote from: Petro on 27.08.2025, 19:41https://www.index.hr/sport/clanak/rijeka-je-najavila-dva-megatransfera-jesu-li-propali/2704057.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Sad su zabrinuti sto se ne raspadamo  :bo:
Ovaj index je parodija, mozda spomenuti da mi nemoramo vise prodavati?? Ma ipak je bolja vijest propali,bankrotirali itd

P
Pozitivno su zabrinuti za nas

T
Nema teme za kup, pa ću ovdje. Kup PGŽ osvojila je Opatija, zasto sada Opatije nema u ždrijebu za nacionalni kup?

B
Jer je ispala danas iz kupa od Libertasa na penale.

Quote from: Stormfall 87 on 27.08.2025, 19:48Ovaj index je parodija,
Index je drugorazredni propagandni servis kojeg raja guta poput bombona.

kažem drugorazredni jer način na koji oni serviraju propagandu vrijeđa inteligenciju. A ne može se reć da nema efekta.
#degenerik

Quote from: Marabunt Campetto on 28.08.2025, 02:02https://www.edinburghnews.scotsman.com/sport/football/hibs/bill-fole-latest-black-knight-football-club-addition-hibs-rijeka-5289879

I ono najvažnije, u Europi se priča o Rijeci...već samim time smo zanimljivi.

Ma lako za to. Ono što je zanimljivo je ovo:
QuoteThe 1. HNL champions are poised to become the sixth club in the multi-club stable, according to Nepresušan .

Eto... forum se probio i na Otok! Good job!  :svakacast:

Quote from: Vado Magnar on 28.08.2025, 02:10Ma lako za to. Ono što je zanimljivo je ovo:
QuoteThe 1. HNL champions are poised to become the sixth club in the multi-club stable, according to Nepresušan .

Eto... forum se probio i na Otok! Good job!  :svakacast:

aaaaaa...
Nije twitter kao što sam predviđao, ali nisu ni old school novine loše.  :nisamja:
Jedino nisu koristili "moj" prijevod.  :neretljak:

Quote from: aahzinho on 27.08.2025, 17:41Sad čekamo objave na twitteru koje citiraju poznati forum "Inexhaustible"  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...