Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

L
Quote from: patrik-mrsnik on 30.08.2025, 12:52
Quote from: Krkan on 30.08.2025, 12:45
Quote from: patrik-mrsnik on 30.08.2025, 12:31Opet ništa od presice ili bilo čega za novinare dan prije derbija... Kužim, došli su iz Grčke kad su došli, treba ić za Split, ali da se nije moglo nešto obavit... Mislim da će se sve odmotat već na zadnjem zvižduku na Poljudu, kao da svi samo to čekaju... Baš imam loš osjećaj za utakmicu, nadam se da me to vara.

Negdje piše da nisu ni došli doma. Da su išli za ZD, a u Šibeniku čekaju utakmicu.

Nisam upoznat s time, ako je tako - predaja. Bit će onda vjerojatno Đale dve minute na YT tijekom dana.
Pa po meni je bolje da su direktno iz grčke išli za Split, ne vidim zašto bi to bila predaja

Quote from: KadOkrenemSe on 30.08.2025, 12:56
Quote from: patrik-mrsnik on 30.08.2025, 12:31Opet ništa od presice ili bilo čega za novinare dan prije derbija... Kužim, došli su iz Grčke kad su došli, treba ić za Split, ali da se nije moglo nešto obavit... Mislim da će se sve odmotat već na zadnjem zvižduku na Poljudu, kao da svi samo to čekaju... Baš imam loš osjećaj za utakmicu, nadam se da me to vara.

Negdje piše da nisu ni došli doma. Da su išli za ZD, a u Šibeniku čekaju utakmicu.

Moguce, na krk nije nista sletili, u ZD je sletio u petak u 01:50 iz Thesasalonikia jedan

Opaaaaa, let za Zadar, dva noćenja u Šibeniku. Darkić u tunelu radi minutnu presicu, Presidente nam je izbrisan sa lica zemlje, Ameri već 2 tjedna usidreni na Krku po flight radaru.
Babić u četvrtak drži intervju sa Đaleom u Grčkoj, u petak sa Vulkićem na Rujevici.
Jebote stvarno smo u rasulu.
I di u ovoj gunguli sudit igračima koji su ne znam je li tko primjetio svi friško ošišani.

K
https://www.nytimes.com/athletic/6584851/2025/08/29/hnk-rijeka-bournemouth-bill-foley-black-knight/

New york times piše o Nepresušnom
Isto tako kažu da kupuju 25% kluba jer ne žele da klubovi jedne druge izbacuju iz Europe zbog istog vlasnika

K
30.08.2025, 13:40 #3693 Last Edit: 30.08.2025, 13:41 by Krkan
Quote from: KadOkrenemSe on 30.08.2025, 12:56

Moguce, na krk nije nista sletili, u ZD je sletio u petak u 01:50 iz Thesasalonikia jedan

Treba pozorno čitati "Novi list - Naš list "

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/justas-lasickas-nakon-blamaze-u-solunu-ne-treba-drzati-glave-dolje-u-kl-mozemo-se-boriti-za-prvih-osam-mjesta/

Zrakoplov je na povratku iz Soluna sletio u Zadar. Igrači i stručni stožer autobusom su produžili do Šibenika, gdje će dočekati nedjelju i Jadranski derbi na Poljudu.

Quote from: Kostrena on 30.08.2025, 13:34https://www.nytimes.com/athletic/6584851/2025/08/29/hnk-rijeka-bournemouth-bill-foley-black-knight/

New york times piše o Nepresušnom
Isto tako kažu da kupuju 25% kluba jer ne žele da klubovi jedne druge izbacuju iz Europe zbog istog vlasnika

Dodavanja šestog i, najvjerojatnije, posljednjeg člana svojoj višeklupskoj skupini.

Povijesno gledano, treća su najuspješnija momčad u hrvatskom nogometu, iza Dinama Zagreb i Hadjuka Split, ali su potonje nadmašili u posljednjih nekoliko godina, osvojivši dva naslova prvaka i sedam domaćih kupova u posljednja dva desetljeća.

Nisu baš najbolje započeli ovu sezonu, trenutno su sedmi u hrvatskoj prvoj ligi od 10 momčadi, pobijedivši samo jednom u četiri utakmice. Također nisu uspjeli proći dalje u Europi, izgubivši kvalifikacije za Ligu prvaka od bugarskog Ludogoreca i doigravanje Europske lige od grčkog PAOK-a.

No, Black Knightu se sviđa ono što vide u Rijekinoj sposobnosti uočavanja lokalnih talenata te im je ovog ljeta već prodao Daniela Adu-Adjeija, igrača akademije Bournemoutha, što će 20-godišnjem engleskom napadaču dati priliku da se dokaže u konkurentnoj europskoj ligi. Rijeka će sa svoje strane dobiti pristup globalnoj mreži analitičara podataka i skauta Black Knighta, kao i Foleyjevoj financijskoj moći, koja je već dovela do početka poboljšanja infrastrukture u svim njegovim klubovima.

Preuzimanjem manje od 30 posto kluba, Crni vitez trebao bi izbjeći nedavne poteškoće koje su druge višeklupske skupine imale s UEFA-om kada se više od jedne njihove momčadi kvalificiralo za isto europsko natjecanje. Također, sadašnji vlasnik Damir Mišković ima potpunu kontrolu nad klubom koji je spasio od financijskog kolapsa 2012. godine. Foley, koji sada ima 80 godina, stekao je bogatstvo u osiguranju i financijskim uslugama, prije nego što se proširio na golf terene, restorane, skijališta, vinarije i, na kraju, sportske timove. Njegov prvi uspjeh bio je Vegas Golden Knights, tim iz proširenja Nacionalne hokejaške lige, koji su se ligi pridružili 2017. godine, odmah su bili konkurentni i osvojili Stanleyjev kup 2023. godine.

Do tada je već dodao razvojni tim grupi Golden Knights i kupio franšizu Indoor Football League, a također je počeo graditi svoju nogometnu grupu s više klubova.

I dok su mnoge druge američke grupe s više klubova posrnule posljednjih sezona, Black Knight je rastao od uspjeha do uspjeha, s Bournemouthom koji je prošle sezone završio deveti u Premier ligi, Aucklandom koji je osvojio krunu regularne sezone A-lige, Hibsom koji je bio treći u Škotskoj, a Lorient se vratio u Ligue 1 kao prvak.

Također je nedavno uživao u znatnom uspjehu u svom poslu investitora, a njegova investicijska tvrtka Cannae Holdings zaradila je 630 milijuna dolara ovog tjedna prodajom američke tvrtke za analizu podataka Dun and Bradstreet tvrtki Clearlake Capital, većinskom vlasniku kluba Chelsea iz Premier lige.
Ri Or Die

P
Quote from: LenRi on 30.08.2025, 13:08
Quote from: patrik-mrsnik on 30.08.2025, 12:52

Nisam upoznat s time, ako je tako - predaja. Bit će onda vjerojatno Đale dve minute na YT tijekom dana.
Pa po meni je bolje da su direktno iz grčke išli za Split, ne vidim zašto bi to bila predaja

Ma ja se predajem, nisam znao da su išli direktno dole. 🤣

Od 70% pala je priča na 25%. Koliko ćemo još različitih verzija morati čitati?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 30.08.2025, 14:25Od 70% pala je priča na 25%. Koliko ćemo još različitih verzija morati čitati?

Ja čekam neki portal, može i krajnje marginalni, da prepozna da ovih 25% nije od Miškovih 70%.
Ustvari to @Buranorth prodaje od gradskih 30% da ne mora poskupjeti odvoz smeća. Preostalih 5% ide radi.
Naravno ovo je sarkazam, ali i ideja za klikbajte....
@Buranorth apsolutno nikakvih antagonizama nemam prema trenutnoj vlasti....samo su mi se brojke lijepo poklopile....

K
Čita se Nepresušan a  ;D

D
30.08.2025, 16:10 #3702 Last Edit: 30.08.2025, 16:11 by deo123
Ovo ako bude je najgora moguca opcija za nas..ni vrit ni mimo. Ovi ce sudjelovati, nono ce opet biti bodul i u krug

P
Quote from: Kostrena on 30.08.2025, 16:09Čita se Nepresušan a  ;D

Sad sam ušao u šihtu, ovo mi je bio zicer za kickstart radnog dana.

Nepresušnom hvala...

Šalu na stranu, dečki i cure, da nema vas, ne bi u zadnjih mjesec dana bilo ni ovoliko Rijeke na Večernjem. Vidiš da su i drugi kolege odmah pojačali broj upisa o klubu...

L
Quote from: deo123 on 30.08.2025, 16:10Ovo ako bude je najgora moguca opcija za nas..ni vrit ni mimo. Ovi ce sudjelovati, nono ce opet biti bodul i u krug
Koliko znam nono nije bio bodul dok je bilo volpijevih novaca