Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Kifamenn and 2 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: Krkan on 15.10.2025, 11:47https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/adu-adjei-rijeka-napadac-golgeter-15632678

Još jedan ingeniozni članak koji "predviđa", a Daniel je ukupno u karijeri zabio 5 golova, uključeno s 2 za nas, prošlo kolo i u kupu.
"Dvocifreni broj golova, golgeter i next big thing" - Ajmo pumpanje, pritisak na igrača i lupetanje o inflaciji golova.  :neretljak:

Zbog ova dva zadnja upisa žalim što nema minusa na forumu.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
jakirović i mišković bff.
idu si pod ruku.

16.10.2025, 13:06 #4220 Last Edit: 16.10.2025, 13:07 by Plumbum
Quote from: ri5gile on 28.09.2025, 00:13Imas na izbor;
Riječka Premijer struka; Mlinka, Grubor
Riječka struka u tuđini; Hoki, Skočko
HNL avlijaneri; Čabraja, Zekić
HNL avlijaneri za bogate; Bjelica, Čačić
"progresivci": Jovčević, Perković

Vjerojatno ih ima još, to će dublje predložit ovi iznad, dilplomirani stratezi, ja znam samo za ove s Korza

Pa izaberite :nisamja:

Kad već spominjete bivše trenere, baš sam jučer išao čitat što Skočić radi nakon angažmana s Iranom, uglavnom dolje mu dosta dobro ide, vodi traktoriste u prvoj ligi.
Nego, prema iranskoj wikipediji klub nam ima zanimljivo ime i navodno je bio drugoligaš! A Skočko je povremeno vodio mornare i trenirao od kuće-do-kuće:

Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

I

D
Za 99.tu.

"- Iako je ta pogreška dokazano išla na štetu Rijeke, posljednjih godina uvriježilo se mišljenje kako bi VAR ispravio tadašnju pogrešnu procjenu pomoćnog suca i kako bi Rijeka tada osvojila tu prvu titulu prvaka, baš kao i ja. Ja vam kažem da ne bi, ne bi bilo ništa od toga, opet bi se ta crta povukla onako kako oni žele, bilo bi isto kao što je i sada. Malo bi crta otišla u stranu i to je to... VAR je u načelu dobra stvar, no ako se da u krive ruke, onda postaje opasno oružje, koristi se koliko kome treba. Evo vam najboljeg primjera u našoj, BiH ligi, imamo VAR pa opet nemamo poštenja - dodao je Hasančić."

Ovo je ono najgore. Džabe sva tehnologija ako je daš u krive ruke. Pa i danas gledajući u HNL - ispravilo se je nešto grešaka, ali dobar dio nije (recentno Mišić). I onda ostaje pitanje klasifikacije, je li nešto "greška" ili je nešto drugo. I manite me one teze da bi trebali svi krenuti sa premisom da ne čuči u svakoj "greški" namjera. Dovoljno mi je Jeličić to objasnio.

Oni su si pisali +3 u odnosu na prvog konkurenta u utakmici u kojoj bodovi vrijede duplo, a što se nas tiče, možda preformulirati ono "te" u "nas", tko nas pita?