Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ma boli ih, pa se češu. Samo tako, moja Rijeko

J
Realno, ako ostanemo na okupu do kraja, legitimni smo kandidati za bujol.

Z
trebalo bi još 1-2 pojačanja za širiunu čak i da se nitko ne proda. Sopa baš ne vjeruje Veigi pa bi na desni bočni trebao netko na zimu doći.

I produzit ugovor Selahiju.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

J
[/quote
Quote from: Zelko Maler on 10.10.2023, 13:02trebalo bi još 1-2 pojačanja za širiunu čak i da se nitko ne proda. Sopa baš ne vjeruje Veigi pa bi na desni bočni trebao netko na zimu doći.
Šansa da dovedemo igrača koji će bit pojačanje je 1/10000. Šansa da razjebemo kemiju nekim dolaskom je 1/2

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Jako dobar članak. Konačno da je neki novianr napisao nešto smisleno. A ne one gluposti o razročaranosti u grad. Bravo Matteoni.

Kako se primjeti kad piše pravi old school školovani novinar od današnjih sranja po portalima...  :svakacast:  :svakacast:

Kapa dolje Matteoni.
#navodninavijač

@D2 Iskoristili smo pokoju riječ i od tebe ;)
#navodninavijač

R
Vranić opet sere vezano za kapetana

13.10.2023, 15:52 #464 Last Edit: 13.10.2023, 15:52 by Vado Magnar
Quote from: moreplovac on 13.10.2023, 15:24Lindon Selahi

https://fb.watch/nE-rCIsRFs/

Je li zaista tako? Malo se previše potencira uloga Selahija. Bacio sam oko na Sofu i tamo Janković ima 7/6 osvojenih duela i jednu oduzetu loptu, Fruk 6/4 i 3 oduzete lopte. Selahi 5/5 i 2 oduzete lopte. Pašalić je pak na nuli. Defanzivno niš nije pružio. A Pjaca ipak ima neku polovičnu statistiku.
Ono što hoću reći je da se i Janković i Fruk itekako troše u obrani i pomažu Selahiju. Nije baš sve na njemu kao što prikazuju u videu.
A takav mi je i dojam na utakmici, bez obzira na brojke.

Naravno, bilo bi zanimljivo vidjeti što kažu napredne statistike, ali time Tir barata.

ps - to ne znači da je Selahi odigrao lošu utkamicu, dapače, bio je sjajan. Ali defanizivno nije sve do njega i drugi su odigrali jako dobro.

EDIT: a svaka čast Godi. Njegove brojke su impresivne. Izrastao je u opakog igrača.