Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: Orpat on 23.03.2026, 23:14
Quote from: MaČaĆeToMane on 23.03.2026, 23:09
Quote from: Orpat on 23.03.2026, 22:57Dobro , tko odgovara za poraze protiv Istre i Gorice, zašto je došlo do tih poraza, netko mora odgovarat. Opet kažem razumijem ispadanje od Strasbourga, to je liga petice itd itd  Ali zašto porazi od Istre i Gorice uz gol razliku 0 6.

Daj se ne ponavljaj
Ako je tebi bitnije to od europskih utakmica nemamo o čemu
Čekaj malo, gol razlika 0 6 u te dvije utakmice - 15 bodova za tovarlukom i nitko nije kriv. Zato nam se to i događa, a ispali smo uz to od Strasbourga, dakle 3 poraza za redom i sad mi reci da to nije za pedalu, ajde molim te . Samo je pitanje kolika je odšteta ako dobije pedalu , pa će možda radi toga ostat.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

i doveest cemo cabraju bjelicu zekica ili? Ostavi se nogometa predji na nesto jednostavnije

O
23.03.2026, 23:26 #4921 Last Edit: 23.03.2026, 23:26 by Orpat
Quote from: KadOkrenemSe on 23.03.2026, 23:20
Quote from: Orpat on 23.03.2026, 23:14
Quote from: MaČaĆeToMane on 23.03.2026, 23:09
Quote from: Orpat on 23.03.2026, 22:57Dobro , tko odgovara za poraze protiv Istre i Gorice, zašto je došlo do tih poraza, netko mora odgovarat. Opet kažem razumijem ispadanje od Strasbourga, to je liga petice itd itd  Ali zašto porazi od Istre i Gorice uz gol razliku 0 6.

Daj se ne ponavljaj
Ako je tebi bitnije to od europskih utakmica nemamo o čemu
Čekaj malo, gol razlika 0 6 u te dvije utakmice - 15 bodova za tovarlukom i nitko nije kriv. Zato nam se to i događa, a ispali smo uz to od Strasbourga, dakle 3 poraza za redom i sad mi reci da to nije za pedalu, ajde molim te . Samo je pitanje kolika je odšteta ako dobije pedalu , pa će možda radi toga ostat.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

i doveest cemo cabraju bjelicu zekica ili? Ostavi se nogometa predji na nesto jednostavnije

Nije to bitno koga ćeš dovest,ali meni nije normalno izgubiti od Istre i Gorice uz gol razliku 0 6;uz ne znam koliko rotacija i branit trenera, ne znam šta reči vama nekima je to normalno , meni to nikako nije i ne mogu se pomiriti da s Istrom i Goricom imamo gol razliku 0 6 , netko treba odgovarati za to.

K
Otkaz Sanchezu uopće ne riješava korijen problema zadnjih 2-3 godine od odlaska Jakirevića.

Doći će novi trener pa će kao i Sopić tražiti "ofenzivnog lijevog beka", a gospodin Darko "Michelin" Sudar će mu dovesti Devetaka :neretljak:

Jedino ako žele dovesti trenera kao Bjelica koji sam bira svoje igrače, ali onda se postavlja pitanje koju će uhljebsku poziciju izmisliti Darkecu da je obnaša...?

I
Ma pedala.
Ionako ispadamo iz lige, nemamo šanse za evropu ni kroz kup. Pola kadra nam je ozlijeđeno ili na rehabilitaciji, a cijelu godinu malo trčkaraju svakih par dana. Poslije svakog treninga nova ozljeda. Trener se sada odmara ČETIRI dana a do sad je svakih sedam nešto malo radio i to ako, jer mu je pomoćni ionako vodio utakmice.
Barišić, Oreč, Barco, Dantas, Fruk, Vignato, DAA su na prodaju, ionako nam ne trebaju u drugoj ligi.
Protiv Gorice nisu igrali Devetak, Čop i Ndockyt i zato su nas ubili. Tko to ne vidi neka gleda podvodni hokej.

O
Ok, šta se mene tiče neka Sanchez i ostane,ali ako će on mijenjati svaku utakmicu i rotirat igrače , onda je pitanje šta mu je cilj. Ne znam šta dalje reći, ovo mu ja ne bi oprostio.

I
Quote from: Orpat on 23.03.2026, 23:39Ok, šta se mene tiče neka Sanchez i ostane,ali ako će on mijenjati svaku utakmicu i rotirat igrače , onda je pitanje šta mu je cilj. Ne znam šta dalje reći, ovo mu ja ne bi oprostio.

Uf, dobro je.

Quote from: Orpat on 23.03.2026, 23:39Ok, šta se mene tiče neka Sanchez i ostane,ali ako će on mijenjati svaku utakmicu i rotirat igrače , onda je pitanje šta mu je cilj. Ne znam šta dalje reći, ovo mu ja ne bi oprostio.
Bit ce bolje kad Corluka preuzme kormilo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ne biš mu oprostio, a istovremeno...

Quote from: Orpat on 23.03.2026, 23:39Nije to bitno koga ćeš dovest

Onda nije bitno ni tko ce ostat, ha ya 🤷
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

24.03.2026, 01:26 #4928 Last Edit: 24.03.2026, 01:28 by Zaf
Ne mogu vjerovati da bi Misko razmišljao da makne Sanchesa. Jednostavno ne pristajem vjerovati u to.

On, koji je oličenje strpljivosti i davanja šansi da smjeni ovakvog trenera u ovom trenutku. To bi mi bilo potpuno van njegovog karaktera i poslovnih uzanci.

Ako dodje do smjene Sanchesa, bojim se za idući period kluba. Ući ćemo u prosječnost i sumnjam da će biti puno toga za radovanje idućih godina. Ne radi toga sto je Sanches nenadoknadiv, nego jer to govori o ambicijama kluba i vlasnika. Napokon ima trenera koji tezi stvaranju. Daj mu 2-3m za pojačanja (ili 4-5 ako ode i Fruk i Dantas i Radelja). Time se može puno toga napraviti.

A Vukušić... treba ga objesiti za jaja. Ali je i zanimljivo kako su svi portali prenijeli vijest da mu visi otkaz nakon Gorice iz članka u NL. Nekako orkestrirano (ne mislim da je to potegnuto iz kluba). Sezona kiselih krastavaca prije Kolumbije?

Mislim da bi Misko stvarno trebao javno izaći i stati iza trenera i upozoriti Vukusica da ne piše izmišljotine u novinama.

I dalje ne vjerujem da ima dima. Stvarno me je strah uopće misliti da tu ima dima. Šizofreno se osjecam. U jednom trenutku sam uvjeren da nema šanse da Misko to napravi, a u drugom se stvarno bojim da je tako nešto na stolu.

Fuck!!!!!

vukusicu, pedercino!!!

@Sandro, ma šiljio sam kolcic...

R
Ma bolje da se klub ne javlja. Iskustvo nas uči da kad klub daje podršku treneru kraj je blizu.

S
24.03.2026, 07:55 #4930 Last Edit: 24.03.2026, 07:57 by SandroB
Quote from: robil on 24.03.2026, 04:31Ma bolje da se klub ne javlja. Iskustvo nas uči da kad klub daje podršku treneru kraj je blizu.

Hmmm... ne znam. Možda, ima smisla ne reagirati na svaki lavež. Ali ovdje je duh pušten iz boce. Otišlo je predaleko, veliki broj medija prenosi tu "vijest". Neki su ovdje govorili "mo'š mislit kako će Sanchez to pročitat" u razmišljanju da je DV ispalio ćorak sam sebi u usta.

Ali danas su mediji takvi; u nedostatku svoje kreacije prenose svakakva sranja. Pročitajte priču kako je došlo do izraza "novinarska patka" (dvije su verzije), podsjeća me neodoljivo na ovaj naš trenutak. I sad bi Sančo trebao biti cool i raditi na miru, neopterećeno, a sve živo bruji da je pred otkazom.

Na njegovom mjestu, ja bih iz Španjolske samo poslao poruku "pošaljite mi raskid ugovora, potpisujem i vraćam mailom". Fuck off. Prije toga bih odvagao hoću li krahirati jednostranim raskidom suradnje ili neću. Pretpostavljam da neće krahirati. A poznavajući Miška, nategnuo bi mu na sporazumni raskid, kad je već do toga došlo.

Sve u svemu... i dalje mislim da Miško mora reagirati. Može on nazvati Sančonija i reći mu "ma zajebi to što piše", ali trenera to neće umiriti, dok javnost bruji o otkazu. Treba jednostavno začepit naglo i odlučno i - idemo dalje. Pa i uz veću podršku s tribina i podršku konkretno treneru, također s tribina.

Možda mu je cilj bio probati proći Strasbourg?
Nije ti to palo na pamet?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
24.03.2026, 08:05 #4932 Last Edit: 24.03.2026, 08:18 by Zelko Maler
ne znam. Treba vidjeti čije su to riječi. Sumnjam da bi on skupio muda, a i nema ovlasti da to sam piše.
Ako su to Miškove riječi, to je kraj.

Je li ovo priprema terena za petak, Za otkaz? Meni ovo nije normalna komunikacija i  stvaranje atmosfere pred neki sastanak.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.03.2026, 23:56Bit ce bolje kad Corluka preuzme kormilo.
Čarli će uvesti revoluciju u momčad. Svi će igrati s vaterpolo kapicama. Bit ćemo opet avangarda
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

24.03.2026, 08:22 #4934 Last Edit: 24.03.2026, 08:24 by kircipijanci
Ja ne znam dal sam ja lud ili vi koji vjerujete ovom dnovinaru. Mene ni sekunde nije uvjerio u to da Shancezu prijeti otkaz.
Vidit ćemo uskoro ko je tu lud  :bo: