Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Shvaćam da su godišnji, nebitne teme i sve ostalo, ali u 2 dana:

1. nepoznavanje prezimena igrača kojeg predstavljamo

2. krivi mjesec na pripremama, idemo iz lipnja u srpanj pa opet u lipanj u zadnjoj rečenici:

3. na FB igramo protiv pobjednika para iz Europske lige

4. na webu se ne provuče 200 riječi kroz jebeni spellcheck

Tko god ovo radi, ne radi to dobro. Budite bolji.
#navodninavijač

M
Quote from: SandroB on Yesterday at 13:33
Quote from: deo123 on Yesterday at 07:41Ja imam puno manja ocekivanja. Želim doći na utakmicu i vidjeti Rijeku kojoj je stalo do rezultata sa glavom i repom u svim utakmicama a ne u odabranim. Pa makar to značilo da ispadnemo prije nove godine iz europe. Natruhe nogometa su poželjne, ne teorije i zagrljaja. Tri do pet pravih faulova i gard muškaraca ne pickica..to mi je dosta nisam kompliciran. Zapravo djale sa malo vise razuma to mi treba

Ovo tvoje otvara Pandorinu kutiju. Još malo pa ćemo pričati "nek' igraju naša djeca, nek' se bore, bez obzira na rezultat... igra se nogomet i u drugoj ligi".
I to se moglo svojevremeno čut.

Uf,ne podsjećaj

ovo kao da Vranić vodi, tako je redovito bilo u člancima na sportcomu  :svakacast:
SPORTSKI ODLAZI!

Z
Quote from: TIR on Yesterday at 14:43Shvaćam da su godišnji, nebitne teme i sve ostalo, ali u 2 dana:

1. nepoznavanje prezimena igrača kojeg predstavljamo

2. krivi mjesec na pripremama, idemo iz lipnja u srpanj pa opet u lipanj u zadnjoj rečenici:

3. na FB igramo protiv pobjednika para iz Europske lige

4. na webu se ne provuče 200 riječi kroz jebeni spellcheck

Tko god ovo radi, ne radi to dobro. Budite bolji.

kakve veze ima sto su godišnji.
Također nisam siguran je li kućni na GO jer već nekoliko tjedana ne piše.

Pitao sam lijepo jučer. Ko i na koji način planira izvještavati o Rijeci u predstojećoj sezoni.
Naravno neću dobiti odgovor ovdje, nikoga direktno ovdje ne pitam niti prozivam nego ovo je sve cirkus.

K
Kakvi su uhljebi u PR-u, bar danas sa chat gptem mozes prepraviti gramatika u 15 ak sekundi. Al mislim da onaj Babic ni za to nije sposoban.

N
Quote from: MaČaĆeToMane on Yesterday at 15:05ovo kao da Vranić vodi, tako je redovito bilo u člancima na sportcomu  :svakacast:

bezmalo tako

K
Jedina je razlika što za ovo službeno netko dobija plaću

Quote from: kirac_87 on Yesterday at 15:45Kakvi su uhljebi u PR-u, bar danas sa chat gptem mozes prepraviti gramatika u 15 ak sekundi. Al mislim da onaj Babic ni za to nije sposoban.

Ali zato uvijek kao da jedva ceka da krene: ako nema vise pitanja... Kako me to nervira, umjesto da moderira, postavi koje dodatno pitanje, on jedva ceka da sve zavrsi

Uhhh gadno je ovo bez Rijeke, svi na iglama, fitilji kratki, nabrijanost na n-tu, osjeća se glad..... Me like  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo