Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

PropaliGolman and 1 Guest are viewing this topic.

K

M
Quote from: Zelko Maler on 28.07.2026, 08:27https://www.novilist.hr/sport/aleksa-nosi-broj-99-i-spreman-je-zamijeniti-zlomislica-ovo-je-utakmica-u-kojoj-ce-se-vidjeti-nas-karakter/

Nije spreman!

.Prošle godine sam u ožujku branio protiv Gruzije i tada mi je današnji suigrač Tornike Morčiladze zabio gol iz jedanaesterca, a ove sam imao još jedan nastup, protiv Kirgistana – dodaje Aleksa..........

Quote from: Zelko Maler on 28.07.2026, 08:27https://www.novilist.hr/sport/aleksa-nosi-broj-99-i-spreman-je-zamijeniti-zlomislica-ovo-je-utakmica-u-kojoj-ce-se-vidjeti-nas-karakter/

Nije spreman!

Nakon toga je branio zadnjih pola sata osmine finala istog natjecanja protiv Mladosti u Ždralovima (4:1), a na scenu SuperSport Prve HNL je stupio na gostovanju kod Vukovara 1991 (1:0). U završnici prošle sezone Victor Sanchez mu je ukazao povjerenje u zadnja dva kola, protiv Istre 1961 u Puli (0:0) i Gorice na Rujevici (2:0).

Kup protiv četvrtoligaša, utakmica protiv davljenika, Istra gdje su oni nastupili sa šakom juniora i zadnje kolo di je Gorica na izlet došla.
I sad Derry koji nije imao udarac u okvir gola.

Daj bože da dečko bude novi Buffon, ali sačekajmo malo da dođu utakmice di će imat posla zapravo.

Najviše je imao na utakmici protiv Vukovara ali sve je to još premalo za pričat je li ili nije spreman za biti "99" u klubu.

M
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 28.07.2026, 13:32

Nije spreman!

Nakon toga je branio zadnjih pola sata osmine finala istog natjecanja protiv Mladosti u Ždralovima (4:1), a na scenu SuperSport Prve HNL je stupio na gostovanju kod Vukovara 1991 (1:0). U završnici prošle sezone Victor Sanchez mu je ukazao povjerenje u zadnja dva kola, protiv Istre 1961 u Puli (0:0) i Gorice na Rujevici (2:0).

Kup protiv četvrtoligaša, utakmica protiv davljenika, Istra gdje su oni nastupili sa šakom juniora i zadnje kolo di je Gorica na izlet došla.
I sad Derry koji nije imao udarac u okvir gola.

Daj bože da dečko bude novi Buffon, ali sačekajmo malo da dođu utakmice di će imat posla zapravo.

Najviše je imao na utakmici protiv Vukovara ali sve je to još premalo za pričat je li ili nije spreman za biti "99" u klubu.

I zbog ovoga iznad napisanoga treba dati Kovaca na posudbu da brani negdje, kao sto su Maroja dali. Iznjedrit cemo klasnog golmana na jedan ili drugi nacin.

Z
već para dana nemamo nikakvih vijesti oko kluba.

Quote from: moreplovac on 28.07.2026, 14:00kao sto su Maroja dali

Je li ovo sigurno? Jer u HNS glasniku nema nikakvih informacija o Sesvetama i posudbi.
I slažem se, Kovač mora braniti sezonu negdje.
#navodninavijač

M
Quote from: TIR on 29.07.2026, 10:17
Quote from: moreplovac on 28.07.2026, 14:00kao sto su Maroja dali

Je li ovo sigurno? Jer u HNS glasniku nema nikakvih informacija o Sesvetama i posudbi.
I slažem se, Kovač mora braniti sezonu negdje.

Ne, ovo pisem na temelju clanka iz NL-a koji je pisao da ce ga odmah dati na posudbu u Sesvete. Mozda sam prenaivan.

E
Braniti će Kovač kao sad stvari stoje u juniorima

29.07.2026, 10:59 #6025 Last Edit: 29.07.2026, 11:06 by TIR
Ja sam načuo dvojna registracija Opatija. Što je upitno jer je tamo već Jurčević, bar je bio u pripremnim.
#navodninavijač

S
Kad smo već kod Opatije, otišlo je Bogolinu dosta igrača, s Ajayi-jem, Sahom i dva Bogolina su jedva izvukli prošlu sezonu, ne znam kako će ovu.

Bit ce opatija opet dobra, vratio se i mulac izmedu ostalog

E
Quote from: TIR on 29.07.2026, 10:59Ja sam načuo dvojna registracija Opatija. Što je upitno jer je tamo već Jurčević, bar je bio u pripremnim.

Jurčević više nije naš igrač stpendijski je istekao sa 30.06.