Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Jose-rijeka and 2 Guests are viewing this topic.

I
Ima i onih koji mogu mukte gledat iz loze pa plate neku tribinu na Z strani , ti još vise vole klub  ;D

Ma meni je najžešći Vranić u komentarima .
Naravno ovim koji se zovu "stručnima".
Jači mi je od bilo kojeg ovog podcast analitičara.

On ako ima volje u sve rečenice sve objasni, koliko ovima u podcastu treba 2h i uglavnom oni to svedu na filozofiju.

Takodjer, Vranić ima te duhove,demone i borbe. Ali ponavljam, radi one "dve rečenice" ga cijenim

R
Morat ću se nadovezat na temu Prodana jer sam u prošlom upisu napisao samo kritiku. Gospodin je stvarno pojam strastvenog navijača i ljubitelja Rijeke, te potpisujem sve što ste rekli. Ali naravno da je svako podložan kritici.

Kad kažem ljubitelj Rijeke ne mislim samo na klub nego ga opisujem kao nekakvog ambasadora/predstavnika lokalpatriotizma u Rijeci/prstenu (javna je osoba, naravno da ima još puno takvih ljudi)

Uf! Brutalan članak. Dotaknuo se puno važnih i kancerogenih detalja našeg nogometa.

Ali najbitnije je da je sutra stadion krcat jer igra - Rijeka!

Pobjeda Rijeke protiv Istre 1961 nameće se kao imperativ u borbi za naslov prvaka, posebice uoči gostovanja na Maksimiru u idućem kolu!

..hebo vas vranić..da novinar.. :neretljak:
#vranićuizdrži

A
Quote from: Riverpool on 03.02.2024, 12:55Morat ću se nadovezat na temu Prodana jer sam u prošlom upisu napisao samo kritiku. Gospodin je stvarno pojam strastvenog navijača i ljubitelja Rijeke, te potpisujem sve što ste rekli. Ali naravno da je svako podložan kritici.

Kad kažem ljubitelj Rijeke ne mislim samo na klub nego ga opisujem kao nekakvog ambasadora/predstavnika lokalpatriotizma u Rijeci/prstenu (javna je osoba, naravno da ima još puno takvih ljudi)

I to, pazi sad, Prodan je iz Istre, točnije iz istog smo grada :)

Quote from: armada on 03.02.2024, 19:06I to, pazi sad, Prodan je iz Istre, točnije iz istog smo grada :)
Buzet.
Dokaz da ovaj dio Istre (crta od Labina prema Buzetu) koji gravitira prema Rijeci prije će navijat za Rijeku nego za Istru, a ni tovari u tom djelu nisu jaki kao što su na zapadnoj obali Istre.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ferlin je recimo rođen i odrastao u Puli.
#degenerik

M
04.02.2024, 05:14 #773 Last Edit: 04.02.2024, 05:19 by moreplovac
Quote from: Fornax on 03.02.2024, 20:55Ferlin je recimo rođen i odrastao u Puli.

Preobracenik,navijao je za nekog drugog prije,da ne navodim koga.

Quote from: moreplovac on 04.02.2024, 05:14
Quote from: Fornax on 03.02.2024, 20:55Ferlin je recimo rođen i odrastao u Puli.
Preobracenik,naviajo je za nekog drugog prije,da ne navodim koga.
A jbg, sada reci za koga. Za jednog od blizanca?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
Pa da,za jednog od blizanaca. Ali Rijeka lijeci sve i kad se zavuce pod kozu ,gotovo. Kako kaze Denis Kraljevic :"sempre sarra sott la mia pelle kao prva djevojka."

Quote from: moreplovac on 04.02.2024, 05:26Pa da,za jednog od blizanaca. Ali Rijeka lijeci sve i kad se zavuce pod kozu ,gotovo. Kako kaze Denis Kraljevic :"sempre sarra sott la mia pelle kao prva djevojka."
Nisam znao da je navijao za blizanca... i tu ću stati.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: moreplovac on 04.02.2024, 05:14

Preobracenik,navijao je za nekog drugog prije,da ne navodim koga.
i Krmpotić,navodno