Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Jao, daj gdje mogu naći taj video?  :svakacast:

Samo nemojte zagadit temu s tim videom  ::).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
16.02.2024, 08:37 #887 Last Edit: 16.02.2024, 08:38 by moreplovac
Ta izjava Jarnija i cijela reakcija njihove falange je slika i prilika njih.
Na stranu sta ja mislim o toj izjavi, ali oni imaju stav sve sto mi (oni op.a.) napravimo (a da je sranje i nailazi na osudu javnosti) je simpaticno i zasto sad svi skacu, sto god netko drugi napravi a da im se ne svidja, rigaju vatru.

Kao slucaj fritula, a u isto vrijeme njihova  "legenda" Jurica Vucko najvjerojatnije pijan jebe majke djeci (juniorima dinama i strucnom stozeru) i skoro se fizicki obracunava sa njima da ga ne sprecavaju. Njihov klub suti. Ljubo Pavasovic suti. Svi jebeni pravednici sute. Edo Pezzi (Eduard Pecolaj) suti.
Prvaci svijeta u licemjerju.

R
Evo ja pogledao. Jedno od lijepših navijanja je bilo svojedobno "Edo Peci puši kurac Rijeci." Trebalo bi u subotu malo

Quote from: aahzinho on 16.02.2024, 07:58
Quote from: vMario87 on 15.02.2024, 23:52Edo Pezzi na RTL Direktu o situaciji s Jarnijem i Petkovićem upravo.

"Zamislite vi Modrića i da za 10 godina igraju Real i Rijeka.. šta ćemo za Rijeku navijat?!"

Neka netko vrati snimku i posluša pažljivo pa možete uzet citat, meni je pregadljivo da bi opet slušo.

Koristio je množinu...zanimljivo.
Samo neka ih guši. Prije ćemo mi igrati s Realom nego oni. Osim ako opet ne isplate 6znamenkastu cifru za utakmicu s trećom postavom
Mi ionako već imamo tu recku. ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: robil on 16.02.2024, 08:42Evo ja pogledao. Jedno od lijepših navijanja je bilo svojedobno "Edo Peci puši kurac Rijeci." Trebalo bi u subotu malo

Meni je bolja: "Edo Pezzi k....c si odsjeci...."

Ček, ček,... nismo li mi ono nebitni?!  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Za onaj mali klub s Kvarnera dosta pečemo.  :bo:

Raduju takve vijesti. A i drago mi je što gosp. Pezzi jasno vidi budućnost koja je tu iza ugla. ❤️

16.02.2024, 09:51 #893 Last Edit: 16.02.2024, 11:21 by D2
Quote from: Vado Magnar on 16.02.2024, 09:42Za onaj mali klub s Kvarnera dosta pečemo.  :bo:
Raduju takve vijesti. A i drago mi je što gosp. Pezzi jasno vidi budućnost koja je tu iza ugla. ❤️
Da ne brišem postao sam ovo na krivo mjesto. Zanemarite
------
Nisam poslušao, ali izgleda po nekim komentarima i citatima razgovora, taj lik je javno izrekao u tom interviewu par stvari zbog kojih je Lokomotiva bila i na sudu (ako se ne varam)  i koje su tada prošle lišo. Moglo bi se njih ponovno malo prozvati za suradnju s dinamom.

16.02.2024, 10:03 #894 Last Edit: 16.02.2024, 10:09 by Silvio Dante
Gledao sam također, uživo, i reći ću da nisam stekao takav dojam. Dapače. Iako to s mukom činim, jer mi je tip sve samo ne simpatičan, potpisat ću sve što je rekao Edo Pezzi. Bitan je kontekst. Govorio je koliko je sve otišlo u 3pm, i kako se od logičnih i benignih stvari stvara kaos, razdor i tenzija.
Spomenuo je lijepo primjer Thierry Henrya, aktualnog izbornika francuske u21 repr. I što bi se dogodilo recimo u francuskoj javnosti da danas sutra kad igraju bubam Arsenal i Marseille, Henry u nekom usputnom razgovoru izjavi da je logično na strani svog bivšeg kluba. Ne vjerujem da bi se ovakva graja digla.
Onda je spomenuo  i Luku Modrića, i njegov doživljaj da za 10 godina igraju Rijeka i Real. Ja poštujem eto činjenicu da je on upravo Rijeku ubacio u ovu relaciju, a ne recimo Osijek, Hajduk ili Belupo, to isto puno govori. A vi kako želite. I logično zaključio da taj Luka Modrić ima navijat za svoj bivši klub, jer koje kurčeve veze on ima s Rijekom!? Nisam iskreno čuo da je rekao "mi" umjesto on. A i da je rekao, jebe me se. Ovo je klub u prvom redu Riječana i onih koji se takvima po vlastitom nahođenju identificiraju, ne klub Hrvata, domoljuba i države.

Rekoh, cijela situacija mi je mučna već od jučer. Jer sam ja sit već tih sjevernokorejskih metoda u ovoj prčiji di mi se priječi pravo da izrazim svoj stav o masu stvari. Eto, sad osim masu drugih tabu tema, čovjek ima dužnost i da dvaput promisli o tome kome će u dvoboju neka dva bezvezna kluba koja se ne tiču njega, iskazati naklonost. Ejj, naklonost.

Prčijetina, u rangu vučićeve. Dobro je dok ne pokucaju na vaša vrata.

Problem sa izražavanjem svog mišljenja imas samo ako radiš za HNS i otvoreno misliš podržati strani klub. I to je u redu i s time se JA potpuno slazem.

Po meni, HNS nije imao alternative nego se zahvaliti Jarniju. Koliko hod ja mislio da imaju pomalo nekonzistentne aršine.

Ima smisla to što kažeš da netko ima pravo navijati i za neki xy klub, to javno reći iako radi u sklopu reprezentacije.

Eh sad... dosta toga ovisi o tome kako su te stvari uređene u sklopu HNSa. Ako postoji neki prešutni dogovor ili čak postoji takva stavka u ugovoru onda je sve jasno. Budi pametan pa zadrži za sebe svoju misao. Ali, ako nema, a sve upućuje da do sada nije bilo i k tome postoji povijest izjava u duhu Jarnijeve onda su se ovi s juga, u jednoj mjeri i opravdano pobunili.

Na kraju sve ispada jedna tipična balkanska kafanska svađa.

Quote from: Silvio Dante on 16.02.2024, 10:03Gledao sam također, uživo, i reći ću da nisam stekao takav dojam. Dapače. Iako to s mukom činim, jer mi je tip sve samo ne simpatičan, potpisat ću sve što je rekao Edo Pezzi. Bitan je kontekst. Govorio je koliko je sve otišlo u 3pm, i kako se od logičnih i benignih stvari stvara kaos, razdor i tenzija.
Spomenuo je lijepo primjer Thierry Henrya, aktualnog izbornika francuske u21 repr. I što bi se dogodilo recimo u francuskoj javnosti da danas sutra kad igraju bubam Arsenal i Marseille, Henry u nekom usputnom razgovoru izjavi da je logično na strani svog bivšeg kluba. Ne vjerujem da bi se ovakva graja digla.
Onda je spomenuo  i Luku Modrića, i njegov doživljaj da za 10 godina igraju Rijeka i Real. Ja poštujem eto činjenicu da je on upravo Rijeku ubacio u ovu relaciju, a ne recimo Osijek, Hajduk ili Belupo, to isto puno govori. A vi kako želite. I logično zaključio da taj Luka Modrić ima navijat za svoj bivši klub, jer koje kurčeve veze on ima s Rijekom!? Nisam iskreno čuo da je rekao "mi" umjesto on. A i da je rekao, jebe me se. Ovo je klub u prvom redu Riječana i onih koji se takvima po vlastitom nahođenju identificiraju, ne klub Hrvata, domoljuba i države.

Rekoh, cijela situacija mi je mučna već od jučer. Jer sam ja sit već tih sjevernokorejskih metoda u ovoj prčiji di mi se priječi pravo da izrazim svoj stav o masu stvari. Eto, sad osim masu drugih tabu tema, čovjek ima dužnost i da dvaput promisli o tome kome će u dvoboju neka dva bezvezna kluba koja se ne tiču njega, iskazati naklonost. Ejj, naklonost.

Prčijetina, u rangu vučićeve. Dobro je dok ne pokucaju na vaša vrata.

Prilično sam siguran da je reko "pa šta ćemo navijat za Rijeku?!"

Modriću nitko ne brani takvo nešto, nit smo ikad mislili da bi za nas navijao. Problem je ovaj Eduard kojem nitko od bližnjih ne može reć da mu se po stare dane svi rugaju i da se samo zamjera ljudima.

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ja neke stvari ne kuzim, ali nikako. Mene doslovno boli k... za koga ce navijat Edo Pezzi ili Luka Modric druge godine kad budemo rasturali protiv Real Madrida u 1/4 finalu lige prvaka.
Ali istodobno, bit ce mi savrseno jasno zasto ce navijat za Madrid. Kao sto mi je savrseno jasno da ce Jarni navijat za Betis protiv Dinama, Boban i Simic za Milan protiv Hajduka ili da uzmem malo blize primjere Kramaric za Hofenheim protiv Hajduka ili Kek za Rijeku protiv Olimpije.
Tko takve stvari ne kuzi je kompletno zalutao u nogomet. Tu ne postoji zajedno smo hrvatska i ostale debilane - to mogu pricat i prodavat jedino maloj djeci i clanovima zlocinacke organizacije HDZa.
I ne treba mi nikakva glupa PR umivena LAZNA izjava, dapace, za mene su klaunovi ovi drugi koji glume i drugima dijele klaunove.

https://www.index.hr/sport/clanak/euforija-i-dalje-trese-rijeku-rujevica-opet-rasprodana/2539261.aspx?fbclid=IwAR0AONfv5X16w7MneVhF-fqoNrqWAioX0qXxXHVFKC2lsmBG05PobvkG7ow

"NOGOMETAŠI Rijeke će i u idućoj domaćoj utakmici imati podršku pune Rujevice. Naime, stadion Rijeke rasprodan je za subotnji susret s Lokomotivom koji se igra u sklopu 23. kola SuperSport HNL-a, objavio je klub na društvenim mrežama. To znači da bi utakmicu uživo trebalo pratiti oko osam tisuća gledatelja."
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍