Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Starless, Johnson, Fiume e basta and 8 Guests are viewing this topic.

Victor Sanchez doesn't care about Miško's budget!!
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

I believe Hajduk sent him to destroy us from inside :'(  :'(

Quote from: Deba on 03.02.2026, 23:04https://www.sportcom.hr/sport/nogomet/domaci-nogomet/hnl/nakon-pola-godine-vise-nema-dvojbe-da-victor-sanchez-sustavno-zatire-sve-sto-podsjeca-na-trofejnu-momcad-rijeke

Rekli bi englezi

This is the article we've been waiting for till Sunday :neretljak:

Ovo šta Vranić radi je odvratno gadljivo. Taj klošar diže u nebesa neke kvazi trenere iz Županijskog nogometa, a ovako buši ozbiljne trenere.

D
Inače mi Vranic ide izrazito na... ali sto dalje ide to više počinjem sumnjati u Sanču. Činilo mi se da je pronašao ono nešto i da je napokon krenuo stvarati neku igru ali onda to brzo nestane i kao da krenemo iz nule. Sad i da dobije Dinamo to niš ne znači (u smislu napretka ) jer realno Rijeka najbolje igra protiv ekipi koje ih napadnu. To je i sa Djalovicem bilo, ali kad treba ici na bunker onda se vidi ta ideja, koje nit je bilo kod Djaleta a bome nema je ni zadnjih par utakmica kod Sanče. Imam osjecaj da ponovno srljamo i da ponovno igrači izgledaju na 30 metara kao da bi najradije vratili Radelji. Barisic mi daje neku nadu da ce desno krilo biti jos probojnije jer bas se vidi da traži preklapanje. To nismo imali jaaaako dugo, igrač koji ima osjecaj za uci iza krila..

A vidjet cemo vremena imamo do ljeta, sezona u HNLu je za kurac ionako, bitno je samo da ulovimo tu Europu stabilnosti radi a do ljeta ćemo vidjeti je li Sancho taj ili će se morati raditi nova priča..

I
Tamo na drugom topicu je netko izjavio "buše trenera".

Zar vi mislite da neke info Vraniću ne dolaze "iz kabine" ? Možda ne direktno, ali...

Jednio da naš sadašnji trener nije uzeo radno mjesto npr. Damiru Milinoviću...

Z
Sanchezu će se suditi na kraju sezone. Europa i kup u mu u igri još za sad.
Prvenstvo 3.,4. nešto mi puca k. Samo da još koji  put klepnemo dinamo ili hajduk.

iduće sezone očekujem borbu za titiulu. Da smo u igri. Ili to ili skupine Konf lige. Ne bude li jedno ili drugo tu mora biti cipela onda.

On mora dobiti jednu sezonu od početka pa da se vidi. Nakon 10ak kola ako si loš onda rastanak.

Quote from: T.T.N.Y. on 04.02.2026, 08:24
Quote from: Deba on 03.02.2026, 23:04https://www.sportcom.hr/sport/nogomet/domaci-nogomet/hnl/nakon-pola-godine-vise-nema-dvojbe-da-victor-sanchez-sustavno-zatire-sve-sto-podsjeca-na-trofejnu-momcad-rijeke

Rekli bi englezi

This is the article we've been waiting for till Sunday :neretljak:

Ovo šta Vranić radi je odvratno gadljivo. Taj klošar diže u nebesa neke kvazi trenere iz Županijskog nogometa, a ovako buši ozbiljne trenere.

Sancho se ne ulizuje kao navedeni, zato je na tapeti
SPORTSKI ODLAZI!

Inače volim pročitati što Vranić kaže. Pogotovo njegove analize utakmica jer ima nos za vidjeti neke stvari koje većina ne vidi. A i na njegovom portalu su najvjernije preslikane riječi presica, nisu skraćene kao u NL čime se onda gube bitni detalji.

Ali ovo je baš zločesto:
QuoteNakon pola godine više nema dvojbe da Victor Sanchez sustavno zatire sve što podsjeća na trofejnu momčad Rijeke.
(...)
Nekoliko potentnih novih igrača (Barišić, Vignato, Dantas, Morchiladze...) izvjesno će već na kraju ove sezone vrijediti više nego sada s obzirom da su dovedeni praktično badava, dok istodobno cijena igrača trofejne momčadi (Fruk, Radeljić, Majstorović, Devetak, Petrovič, Janković...) u ovakvim okolnostima može samo nastaviti padati.

Jasno mi je da ne voli Sancheza od prvog dana, ali daj malo realnosti. Pa nije Sanchez kriv što Radeljić i Petrovič ulaze u posljednju godinu ugovora. Moglo ih se prodati ranije, ali bi onda imali duplu krunu? Zatim spominjanje Majstorovića koji polako ide u penziju i Devetaka koji zaista nije materijal na kojemu ćeš zaraditi je bedasto.
Fruk je tu jer nije došla ponuda koja bi svih zadovoljila. Pod Sanchezom je do sada igrao sasvim solidno. Sigurno nije Sancvhez kriv što ponude nema.
Janković? Propao mi transfer, dobio grozno glupi crveni - je li to Sanchezova krivnja?

Jednostavno pretjeruje.
Ali ne samo on. Nego i brojni drugi.  Čitava se hajka oko Sancheza digla i debelo je pretjerana. Čovjek je tek došao tu, ima isti broj osvojenih bodova po utakmici kao Đalović, a tek uigrava i selekcionira momčad. Pa ajmo mu dati vremena do kraja sezone pa ćemo vidjeti na čemu smo.  :bo:

Sancheza se polako buši, i prema običaju, u pozadini toga je činjenica što je stranac. Kao onomad Mario Cvitanović, danas je u NL iznjedrio i Andre Mijatović, smeta mu što se ne vjeruje domaćim trenerima :nisamja: Inače Mijatović, Hrvat, je pomoćnik trenera drugoligaša Herthe; zatvara mjesto nekom radišnom Nijemcu! ;)

Tako i Vranić, čiji neki frendić možda sad nije završio kao trener ili dio stručnog, pa u posljednjih par mjeseci opet olako poteže za teško spojivim logičkim tvrdnjama, iako se jedno vrijeme bio skroz "smirio".

Dakako, našem Sanču ne pomaže ni aura koju nosi sa sobom. Zbog koje on mrtvo-hladno komentira 0:1 u 2. minuti sa "i ja sam tako ubacivao u Realu", što dakako ima veći učinak nego posipanje pepelom nakon Osijeka gdje je priznao više krivice nego Đale i Sopa zajedno u 2 godine. I zato će ga pratiti detaljnije pokrivanje nekih za naše podneblje netipičnih poteza, poput zimskih priprema od jedne utakmice, onih pet dana odmora i tako dalje. Općenito nerijetko ostavlja dojam nekog tko danas-sutra očekuje poziv nekakve Huesce, Leganesa ili sličnog, natrag u ligu u koju pripada.

Svaka usporedba aktualne ekipe s prošlosezonskom i kako je u pitanju ozbiljan pad kvalitete, vrijednosti ili čega god, počinje i završava na Đaletovom omjeru u tekućoj sezoni na klupi Rijeke: 2-3-5; pobjede su s dva gola Slavenu u 90+, i u Irskoj.

Ali kad se podvuče crta, unatoč Đalovićevom uspjehu, po utakmici Sanchez ima više osvojenih bodova od njega: 1.65 naspram 1.63. No opet, koliko je ta metrika relevantna govori i Sopićeva 2 osvojena boda po utakmici...
#navodninavijač

S
Da ponovimo gradivo: U Kekovoj eri, Vranić je sustavno bušio trenera, jer je bio plaćen od strane Jamala za pisanje o sukobima, tiraniji  i "neprevednom" tretmanu Anasa.
Ne sjećam se više točno, ali on i još jedan "doajen riječkog nogometnog novinarstva" optuženi su od strane kluba za "pokušaj utjecanja na sportsku politiku kluba".
Curile su informacije konkurentima o treninzima, pa je Kek zatvorio treninge za novinare.
Ima još, ali činjenica je da je Vraniću, u osnovi, arhetipski neprijatelj Mišković, bez obzira tko je trenutni trener.
Ako se sjetimo nedavnog napada na Bogolina, "kako se uspješno ulizuje Mišku i zato je Opatija podignuta na status partnerskog kluba", ali da će Opatiju Miško ostavit na cjedilu s igračima, trebali bi znat vranićeve pobude i nakane. 

I
Meni je najjača Vranićeva: "u skladu sa stoljetnom tradicijom sušačkog kluba, Andrijašević je predstavljen u Opatiji!"

V
Bedast članak. Ali ni mane se Sanchez ne pježa. Neki dan ne neki pametniji novinar napisala da ni igrali nebi mogli pogodit prvih 11 kod Sancheza.
Pa ni mu ovo hokej da ima 3 postave. Za Rijeku svaku utakmicu moraju igrati najboji igrači, svaka utakmica je jednako važna.
Ustvari ne morem reć da mi se ne pježa, ali na kraju za svakega su jedino ča vredi rezultati. Sami ima svoj način na ki Dela i dok su mu rezultati nikakovi ča god napravi pisat će se da trener ne vaja.
Da ne rotira, i ima isto ovakve rezultate, opet bi ga napadali ča ne rotira ili čak ne da šansu mladima.
Pa neka on lepo Dela pa će, sam će odlučiti o svojoj budućnosti. Ali mislim da ako ne pasa Omoniu i zgubi od Dinama da je on bivši

B
Iz kojeg bi razloga bio bivši ? Ciljevi Rijeke su vrh prvenstva kup i prolazak skupine.

Jedno su želje a drugo surova realnost , nama treba trener na duže staze a ne da se ponašamo kao tovari.Koga vi vidite umjesto Victora ? Toplaka i slične internet stručnjake ?

Sreća što klub vodi Miško i što se samo njega pita a ne razne stručnjake i nas "fejsbuk navijače"
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

V
04.02.2026, 12:09 #4574 Last Edit: 04.02.2026, 12:14 by VIIRC
Quote from: Basso on 04.02.2026, 12:00Iz kojeg bi razloga bio bivši ? Ciljevi Rijeke su vrh prvenstva kup i prolazak skupine.

Jedno su želje a drugo surova realnost , nama treba trener na duže staze a ne da se ponašamo kao tovari.Koga vi vidite umjesto Victora ? Toplaka i slične internet stručnjake ?

Sreća što klub vodi Miško i što se samo njega pita a ne razne stručnjake i nas "fejsbuk navijače"
Pa ni na vrhu, nego na sredine tablice. 5. ni bil nanke jedan  Miškovićev trener.
Sejedno mi je ki je trener, samo da gre na boje. More bit i Sanchez.  Pa ni mu Niki kriv ča je 5 , nego on sam. Da se razumemo, sigurno će on ostati do leta, a potle tega će ovisit ako će na kraju stvarno bit na vrhu prvenstva ga prva 3 i ako će pasat bar tu Omoniu aš su tu Miškoviću šoldi. Moremo mi njega volet ili ne, ma va prvenstvu mu ne gre. Ja san nepopravljivi optimist, bit će boje.
Ja bin najsretenneji bil da je trener z Pojanah, ako već ni, svejedno mi je ako je Španjolac, Turčin, Aboridžin ili Hrvat😬