Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
04.02.2026, 12:38 #4575 Last Edit: 04.02.2026, 12:42 by Snowcrash
Quote from: VIIRC on 04.02.2026, 12:09
Quote from: Basso on 04.02.2026, 12:00Iz kojeg bi razloga bio bivši ? Ciljevi Rijeke su vrh prvenstva kup i prolazak skupine.

Jedno su želje a drugo surova realnost , nama treba trener na duže staze a ne da se ponašamo kao tovari.Koga vi vidite umjesto Victora ? Toplaka i slične internet stručnjake ?

Sreća što klub vodi Miško i što se samo njega pita a ne razne stručnjake i nas "fejsbuk navijače"
Pa ni na vrhu, nego na sredine tablice. 5. ni bil nanke jedan  Miškovićev trener.
Sejedno mi je ki je trener, samo da gre na boje. More bit i Sanchez.  Pa ni mu Niki kriv ča je 5 , nego on sam. Da se razumemo, sigurno će on ostati do leta, a potle tega će ovisit ako će na kraju stvarno bit na vrhu prvenstva ga prva 3 i ako će pasat bar tu Omoniu aš su tu Miškoviću šoldi. Moremo mi njega volet ili ne, ma va prvenstvu mu ne gre. Ja san nepopravljivi optimist, bit će boje.
Ja bin najsretenneji bil da je trener z Pojanah, ako već ni, svejedno mi je ako je Španjolac, Turčin, Aboridžin ili Hrvat😬

Moraš računat da je Đale va prveh 5-tih utakmicah va prvenstvu od mogućih 15 bodi, prislužil 5.  Dakle, ni samo Sancho kriv da smo trenutno 5.
Đale je ispušil 10 bodi, a razlika med 3. i 5. meston je 2 boda.

L
Odkad je Sanchez ovdje mi smo u HNLu četvrti, bod iza hadjuka i dva iza Istre.

I
Quote from: VIIRC on 04.02.2026, 11:51Bedast članak. Ali ni mane se Sanchez ne pježa. Neki dan ne neki pametniji novinar napisala da ni igrali nebi mogli pogodit prvih 11 kod Sancheza.
Pa ni mu ovo hokej da ima 3 postave. Za Rijeku svaku utakmicu moraju igrati najboji igrači, svaka utakmica je jednako važna.
Ustvari ne morem reć da mi se ne pježa, ali na kraju za svakega su jedino ča vredi rezultati. Sami ima svoj način na ki Dela i dok su mu rezultati nikakovi ča god napravi pisat će se da trener ne vaja.
Da ne rotira, i ima isto ovakve rezultate, opet bi ga napadali ča ne rotira ili čak ne da šansu mladima.
Pa neka on lepo Dela pa će, sam će odlučiti o svojoj budućnosti. Ali mislim da ako ne pasa Omoniu i zgubi od Dinama da je on bivši

To ča igrači ne moru pogodit prvih 11 je dobro dokle god znaju da će igrat bar malo. Magar saku drugu ili neku partidu. Još je dobro aš ni oni ki igraju protiv nas isto ne znaju.
Mi moremo mislet i pisat da trener ne vaja, ma neki drugi će reć je rezultat dobar ni ne.
Po mene, bedastoća je da je bivši i ako zgubi od dinama i ne pasa Omoniu. Za ovu sezonu nan ostaje zet kup i bit ne tabele za evropu.
Ako i ne zememo kup nikemu niš. Pripravit se za drugo leto i boh.

nesto puno se ozljeđuju šake,prsti... postavlja se pitanje čemu ih Sancho podučava... :svakacast:  :svakacast:

Volio bih da mu se daju 2 prijelazna roka da ipak probaju dovest igrače po njegovom guštu, pa da onda vidimo ima li napretka u igri

04.02.2026, 14:40 #4581 Last Edit: 04.02.2026, 14:41 by aahzinho
Vranić vrsni znalac dobija informacije direktno od Harrya Redknappa, pa se po tome vidi da suradnja sa Škurim vitezovima nije završila.  :neretljak:

Šalu na stranu, on standardno "secira", buši i širi negativu protiv svakog trenera. Bušio je i Keka, normalno da će bušiti i Sancheza.
Nevezano za kvalitete trenera i način igre, koji se uvijek može argumentirano kritizirati.
Rasprodaju šampionske momčadi je počeo Miško još tijekom šampionske sezone, zajedno sa odlascima igrača nakon isteka ugovora.

Quoteod trofejne momčadi Radomira Đalovića u Osijeku ispred vratara (Zlomislić) ostala su samo trojica  igrača u početnoj postavi (Oreč, Radeljić, Gojak) i jedan igrač (Fruk) u nastavku utakmice.

Ako vrsni znalac proba upotrijebiti mozak, možda bi i skužio da mu je mimo ovih igrača ostalo malo njih koji bi mogli igrati.
- Fruk je u oporavku i vjerojatno nije spreman za cijelu utakmicu
- Majstorović je pod suspenzijom zbog crvenog kartona
- Menalo je pred transferom u Sarajevo i ne vidim razloga za stavljanje u igru igrača koji će se prodati
- Rukavina je Rukavina i nadam se da znalac neće njega koristiti kao argument protiv ikoga
- Devetak i Petrovič su onda na kraju jedini koji su mogli igrati, a nisu igrali.
- Janković je u nekom svom svemiru

Umjesto Devetka i Petroviča su igrali Bodetić kao mladi potencijal i Barco kao zamjena za igrača koji neće produljiti ugovor.
Misli li znalac ozbiljno da bi nam ta 2 igrača garantirala pobjedu u Osijeku?

Na kraju cijele priče ostaje pitanje Jankovića i zašto on ne igra...hoće li se Sanchezu zamjerati zašto nije psihički digao Niku kako bi opet mogao ući u rotaciju? Tko kaže da nije pokušao i digao ruke?

Čak i da dobije takve informacije, znalca to neće spriječiti da istovari svoju uobičajenu dozu negative.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: I2 on 04.02.2026, 13:06https://www.novilist.hr/sport/jankovic-u-bratislavi-menalo-u-sarajevu-bodetic-zavrsio-na-operaciji/?fbclid=IwY2xjawPwFMVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA80MDk5NjI2MjMwODU2MDkAAR4EMh7-efVEjYWZBHswr5TwuinRfS9GDOdMGPCcJAHBlACcvbd1m7OvsVtM-A_aem_xreuXQUvC70fd-egXr0lgg

"Od Jankovićevog transfera Bijeli će zaraditi koji milijun ako Slovaci po isteku posudbe odluče otkupiti ugovor. S Menalom je dogovoren raskid ugovora. Koji nije bio nimalo zanemariv."
Znači da Menalo odlazi za badava, pa se mora potencirati da nije imao zanemarivu plaću? A da se nije moglo ispregovarati tih par stotina tisuća odštete, stvarno smiješno.

S
Promaklo mi je, koja je to fora s Harry Redknappom?

Quote from: SandroB on 04.02.2026, 18:48Promaklo mi je, koja je to fora s Harry Redknappom?

https://www.sportcom.hr/regionalni-sport/rijeka/trenera-rijeke-u-praksi-nisu-smijenili-ni-damir-miskovic-ni-bill-foley-vecinski-vlasnik-hnk-a-rijeka

Referenca na ovaj znalčev članak kad je točno znao zašto je Đale dobio pedalu ljetos. Insajderske informacije do maksimuma.  :vijesti:

S
Quote from: aahzinho on 04.02.2026, 19:20
Quote from: SandroB on 04.02.2026, 18:48Promaklo mi je, koja je to fora s Harry Redknappom?

https://www.sportcom.hr/regionalni-sport/rijeka/trenera-rijeke-u-praksi-nisu-smijenili-ni-damir-miskovic-ni-bill-foley-vecinski-vlasnik-hnk-a-rijeka

Referenca na ovaj znalčev članak kad je točno znao zašto je Đale dobio pedalu ljetos. Insajderske informacije do maksimuma.  :vijesti:

U jebote... ovakve insinuacije bacat... ne znam kako bih to opisao.

Quote from: SandroB on 04.02.2026, 22:35U jebote... ovakve insinuacije bacat... ne znam kako bih to opisao.

jednom riječi...znalac

04.02.2026, 23:08 #4587 Last Edit: 04.02.2026, 23:51 by Deba
Nije mu za zamjerit.... Jos mu je bila friska rana od ispadanja voljenog mu kluba iz Europe....

Harry Redknapp kao birač trenera NK Rijeke ide u panteon "lorea" oko NK Rijeke skupa s Brezinim skafom, Taribo Westom, Wanchopeom, Lkhalom, Djaletovim odbijanjem Mordora, uzrečicom "bezmalo", uzrečicom "badžet" itd.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ajde, ajde sad Vranić ne valja, a onda kad napiše dvije drago nam uhe krenu hvalospjevi o nogometnom akademiku koji vidi i čita igru bolje od svih drugih novinara zajedno.
NIšta bolji ni lošiji sa svojim dobrim i lošim danima, nešto kao i treneri kojima zbog posla traži dlaku u jaju.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo