Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Stari grad and 3 Guests are viewing this topic.

25.03.2026, 10:05 #5040 Last Edit: 25.03.2026, 10:08 by Snjesko
Quote from: kirac_87 on 25.03.2026, 09:35"Sportski sektor je odradio odličan posao" :neretljak:

Fantastican. Toliko da saljes poruke treneru da ne koristi nikog osim 13-14 igraca.
Ovo nije samo debilna poruka treneru. Ovo je poruka svim ostalim igracima da su obicni srot. Poticajno u svakom slucaju za svih u klubu.

Ali zanimljivo kako ta struka dovodi UltraMegaGiga dobre igrace, samo eto nikako da pogodi s trenerom. Tu valjda izvlace slamke i koliko god proucavaju i skautiraju, svaki put fale i svake godine ispocetka.
Nikako da nađu jednog koji ce poslusat suptilne poruke koje mu salju DRS i ostatak nepogresive ekipe.

Ja bi rekao da je Sanchez zrtva vlastitog uspjeh u Europi  i da su neki gore na katu zbog toga izgubili realni pojam o (ne)kvaliteti ovog kadra, pogotovo za bit konkurentan na 3 natjecanja.

Da sam Victor Sanchez zvao bi vaš trus mozgova na sastanak i izvadio vam kurac i pedala. Magarci.
SPORTSKI ODLAZI!

Z
kao što sam pisao, ovo je mamićevska retorika. Bez trunke mozga. Mislio sam da je on iznad toga.

Kad staneš i razmisliš hladne glave što se htjelo s ovim cirkusom, ne možeš dobiti ni jedan suvisli odgovor.

K
Quote from: Istegnuće kralježnice on 25.03.2026, 09:26Meni je tu recenica "svi iz sportskog sektora smo mu rekli sto mislimo, sada cemo vidjeti je li shvatio" ipak malo previse.

Ovako se nije izlazilo u javnost ni oko palikuce koji nam je u jednom prijelaznom roku unistio cijelu ekipu, niti kada je bio tu, niti kada je bio bivsi, niti oko cosmija, niti ikoga. A sada imamo diskurs "vidjet cemo je li shvatio" prema treneru koji ti je jos uvijek aktualan. Kao frende, evo ti ultimatum.

I to bi mi cak bio i normalan nacin razgovora da je miskovic lik koji i inace daje takve izjave, ali ovo mi je bas u konacnici ne pretjerano fer prema treneru koji ti je jos tu i koji sigurno ima znanje vece nego neki koji su tu bili prije njega, a koji ovakvu hajku (prije svega s vukusiceve strane) nisu dobili.

Ocito se Sanchez dobro ogradio u ugovoru i sad ga se tjera... FUJ

Z
mislio sam nešto iskomentirati na twitteru, ali su komentari onemogućeni hehe  ;)

S
25.03.2026, 10:15 #5045 Last Edit: 25.03.2026, 14:49 by SandroB
Quote from: Zelko Maler on 25.03.2026, 09:52"catch" je da ako mu da otkaz mu treba dati otpremninu. Otkaz treba isprovocirati od trenera  ;)

That's it. Ovo je najpodlije što je Miško ikad napravio. Uvijek je imao bezgranično strpljenje i dobre namjere prema svakom treneru. S tim ponašanjem i dosljednošću oko financija, samim time i stabiliziranjem kluba i vječitom protutežom "blizancima" me i pridobio, nakon što sam se dugo, dugo borio sa stavovima oko njega i njegovih izjava.

Zašto mu je sad prekipjelo sa Sanchezom, pojma nemam. OK ono što neki ovdje govore i mi sami smo puno puta pisali... dramatične rotacije i deficit bodova u HNL-u, to svatko razumije.

Ali ovaj stil, taktika, podli plan... plasman Vukušićevog teksta - poziva na Sančotovu glavu... ovo je nisko, prenisko. Možda je još niže samo ono "tako mislimo Pero, Đuro, Miki i ja; vidjet ćemo je li shvatio".

Vidjet ćemo je li shvatio? Slobodno si mogao napisati i "glupan", ako ne znaš je li u stanju shvatiti. E, pa sorry, treneru... ako ovo progutaš, onda si i ti beskičmenjak. Nekako mi Sančo ne izgleda kao beskičmenjak i nažalost, skoro sam siguran da smo ga zadnji put vidjeli u Gorici. Svaka sličnost s Kekom je slučajna.

Recite vi što hoćete, ali meni će Sanchez jako falit. Bilo je, HNL-u zahvaljujući, dosta oscilacija i našeg živciranja, ali imam feeling da su njegovi potencijali ogromni. Nakon njega ne vidim na mapi nekoga tko je u stanju ovo isfurati da izgleda kao korak naprijed.

Neću opet o Keku... sit sam i umoran od tog njegovog "dolaska". Nek' me zajebu svi skupa i neka dođe. Bit će mi dobrodošao, ali nekako sumnjam da Kek pristaje na "povuci-potegni" situaciju. Zapravo... apsolutno ne vjerujem.

25.03.2026, 10:17 #5046 Last Edit: 25.03.2026, 10:18 by TIR
@MaČaĆeToMane -> https://nepresusan.com/tribina/index.php?topic=26.0 pravilo 5, pobrisano. Hoću neki standard držat tu, "miško debilu" je ispod toga, hvala :)

Članak i čitav ovaj tjedan je dokazni materijal za knjige "kako raditi loš PR kao nogometni klub" :neretljak:

Prvi odlomak: "istaknuti da smo mi ovosezonske ciljeve kluba do sada ostvarili"
Drugi: "HNL? – A nisam zadovoljan, normalno. Ne može nitko od nas biti zadovoljan učinkom u HNL-u"
Kasnije: "Nažalost, mi smo sedam utakmica izgubili zbog tolikih i takvih rotacija" ???

Kasnije: "Treneri i momčad imaju savršene uvjete za rad i odmor. Od čarter letova i smještaja, preko terena i prehrane do uvjeta za odmor i rekuperaciju. Na svim razinama se radi vrhunski i pomaže cijelom stožeru. Tako da mene priče o umoru više ne zanimaju. Umor je ponajviše u glavama."
Kasnije opet: "Ma nisam ja trener, ne određujem ja tko će igrati, a tko neće!"

Kasnije opet: " Opet ponavljam: HNL nam je »i otac i majka«"
Rečenica nakon: "Pod broj jedan nama je najbolji izlog Europa. Izlog HNL-a, kluba, grada, igrača..."

Ugl mila majko, ispucano sve i svašta, pol toga drži vodu i ima pozitivnih izjava (tipa fan shop, stadion), pola ne. Ove koje ne drže su strahovito kontradiktorne.
#navodninavijač

Z
Mišković je već jednom bio u situaciji kad je morao birati Tomić vs Palikuća. izabrao je potonjeg. He choose poorly kako jedan lik u jednom filmu kaže.
Tomić nije treneski mag, nije ni neki trener, ali je porkužio ovog jugošvapskog bauštelskog klauna.
Sad će branit DRS-a, iako je DRS-u ovo koji trener po redu?

S
Quote from: Snjesko on 25.03.2026, 10:05...
Ovo nije samo debilna poruka treneru. Ovo je poruka svim ostalim igracima da su obicni srot. Poticajno u svakom slucaju za svih u klubu.
...

Cijeli post ti je izvrstan, ali ova misao... REMEK DJELO ! Svaka čast, to je to.

J
Razumijem i ljutnju i razocaranje na ovakav članak, ali nama gori mjesto u Europi iduce godine, ako je istina da su vec imali par razgovora sa trenerom oko rotacija, a on i dalje po svom... pa jbg, Miško je glavni i na kraju se njega pita, ako s necim nije zadovoljan razumijem da nece cekati do zadnjeg kad bude prekasno... kako god da je, vjerojatno Sancheza necemo gledati iduce sezone sto je steta...

S
Quote from: jopa on 25.03.2026, 10:22Razumijem i ljutnju i razocaranje na ovakav članak, ali nama gori mjesto u Europi iduce godine, ako je istina da su vec imali par razgovora sa trenerom oko rotacija, a on i dalje po svom... pa jbg, Miško je glavni i na kraju se njega pita, ako s necim nije zadovoljan razumijem da nece cekati do zadnjeg kad bude prekasno... kako god da je, vjerojatno Sancheza necemo gledati iduce sezone sto je steta...

Tebi i ostalima koji pušu u isti rog... nitko od nas to ne spori, ali NAČIN... sredstvo koje su upotrijebili za obračun sa Sanchezom... a možemo malo i o "kompaktnosti" ovog intervjua. Pročitaj malo iznad što je @TIR sve lijepo izvukao...

Z
Šteta ako ode Sanchez, nije samo on, ne spominje se da ćemo izgubit još i Damjanovića. Navodno jako jako sposoban lik i dobar pomoćni.
Dosta toga dobrog i novog je donio u treninge.

Quote from: jopa on 25.03.2026, 10:22Razumijem i ljutnju i razocaranje na ovakav članak, ali nama gori mjesto u Europi iduce godine, ako je istina da su vec imali par razgovora sa trenerom oko rotacija, a on i dalje po svom... pa jbg, Miško je glavni i na kraju se njega pita, ako s necim nije zadovoljan razumijem da nece cekati do zadnjeg kad bude prekasno... kako god da je, vjerojatno Sancheza necemo gledati iduce sezone sto je steta...

Znaci znaju da su igraci na klupi za k? U cemu je onda problem? U treneru?
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: SandroB on 25.03.2026, 10:21
Quote from: Snjesko on 25.03.2026, 10:05...
...

Cijeli post ti je izvrstan, ali ova misao... REMEK DJELO ! Svaka čast, to je to.

Kaki to moze biti to, ako nije do rostera. Nije do rostera. Darko, Marko, Žarko i ja svi kažemo da nije do ro-ste-ra.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Nije do rostera ali ne smijes rotirati jer je klupa za k  :svakacast:
SPORTSKI ODLAZI!