Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

B
Evo ja ne povezujem dva i dva...da je ponuda u pitanju-mogao je Misko s tim izaci, vec je izasao jednom tako van kada je trener koketirao s drugom ponudama(Jakirovic, prvo s Bosnom da bi nas malo nakon konacno odjebao) te je tada dobio navijace na svoju stranu.

Ako je eksplodirao zbog neke Sanchezove ponude i onda preko ovog supka odlucio pustiti glasine da je zapravo nezadovoljan rotacijama, jos veci minus za Miska onda. Znaci da ponovno laže navijace, da nije zapravo ljut rezultatima nego necim drugim i baca govna na njega zbog necega sto mu i ne smeta...

Nimalo ne vjerujem da je zbog ponude ovo puklo, jer da je- mogao je pokucni izaci sa naslovom u stilu: "Sanchez krsi dogovor sa klubom, u kljucnom trenutku napusta klub?"...karikiram, al tako nesto. A ne istresti hrpu govana kako imamo odlican kadar al nesmijemo rotirati, kako su ciljevi ispunjeni al imamo malo bodova i slicne nebuloze...

J
nema ovdje 2+2. ovo su diferencijalne jednadžbe frende. gazda se vratio u klub, počelo se razgovarat o planovima i lovi.

Ovo je fake news.
Istina je da Safaric, Corluka i Cabraja imaju odlicne ponude i da su prepoznati vani kao vrhunski strucnjaci, dok je s druge strane Sanchez poznat samo kao, da citiram Harrya Redknappa: "trener kojeg je proslavio jedan poraz".

Quote from: deo123 on 26.03.2026, 11:43
Quote from: aahzinho on 26.03.2026, 11:28Mislite da ćemo gledati taj film opet tako brzo?

Ovo slušam godinama. Jednako kao i nece se ponoviti prilika u Europi. i kod svake prodaje i promjene, Miska boli kurac i sta ne ode. 6 mjeseci kasnije krenu neke druge price.. pa traju godinu dvije..pa je opet narkoman ovakav onakav.. ja se svako toliko pitam samo kako mu se da..

Misliš da će se uskoro ponoviti sezona gdje je pinamo igrao povijesno lošu rezultatsku sezonu, pa smo mi uskočili i preuzeli titulu?
Ili da će uskoro Miško i struka sagraditi novu nepobjedivu momčad, pred kojom će i pinamo biti nemoćan?

Quote from: deo123 on 26.03.2026, 13:30Valjda ce uspjet neki povezati dva od dva i zasto je Miskovic eksplodirao..

Jel eksplodirao zato što je VSDA dobio ponudu od Ciprana pa ga se pokušava riješiti? Ili je eksplodirao zato što je dobio ponudu od Ciprana, ali ne želi ići? To baš nije jasno iz ove PR katastrofe.
Ili je to retoričko pitanje u stilu da li Miško želi trenera koji rotira igrače ili trenera koji ne rotira igrače?

Kad se odredi koja polovica mozga je dala intervju, onda ćemo možda više znati zašto je dao intervju.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: deo123 on 26.03.2026, 13:30Valjda ce uspjet neki povezati dva od dva i zasto je Miskovic eksplodirao..
Frende moj bez uvrede, dok nije službeno ja ne povezujem ni jedan na jedan. Toliko je bilo sigurnih gluposti do sad vezano uz klub, igrače, trenere, svega i svačega pa je znalo bit dijametralno suprotno.
A svi mi, osim ako nismo muhe na zidu dok pričaju Mišković, Sanchez i ostali, nemamo blage. Na kraju uvijek će neko moći reći: "jesam li vam rekao", jer se tu toliko teorija izvrti da netko i ubode.
Zato jesi li "muha" ili isto kao i ja i mi ostali znaš sve preko novina?  ;D

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

J
Matteoni opet dokazuje da je najbolji sportski novinar u Hrvatskoj. :svakacast:

S
Članak od Sport Kluba treba uzeti s velikom dozom skepse, znam ljude u redakciji, oni nemaju, nit su imali ikakav izvor informacija u Španjolskoj kako piše u članku. Kad je iz Olimpije prešao kod nas (a ne u Maribor) - info o Rijeci su dobili u Zagrebu.

R
Svi ti šupci 3-4 sata prije utakmice u Francuskoj nisu napisali ni slovo o Rijeci. sad se naslađuju govna.

S
Quote from: Johnson on 26.03.2026, 15:05Matteoni opet dokazuje da je najbolji sportski novinar u Hrvatskoj. :svakacast:
link?

D
Ako ga misle smijenit
Neka barem Sanchez vikne kroz novine "manje bi rotirao da i manje bi bilo poraza da sportski sektor kluba zna dovesti igrace za taj rang"
Pa neka bude car gol

K
Quote from: DirkVanHoojidonk on 26.03.2026, 16:01Ako ga misle smijenit
Neka barem Sanchez vikne kroz novine "manje bi rotirao da i manje bi bilo poraza da sportski sektor kluba zna dovesti igrace za taj rang"
Pa neka bude car gol

Šizofreničar kaže da sportski sektor radi odličan posao.

Mislim Ndockyt je došao ciljano za krilnu poziciju, tolko o ta dva klauna od SD.

26.03.2026, 16:59 #5188 Last Edit: 26.03.2026, 17:01 by Zaf
Quote from: kirac_87 on 26.03.2026, 12:47Sad mi je sve jasno. Dobio je čovjek ponudu s cipra, sigurno u ugovoru ima otkupnu klauzulu koja je zadovoljavajuca za Miska, pa ga ovaj oce medijski otjerat.
Ne slazem se.

Ja to vidim da ova vijest daje dramatično drukčije svjetlo na nedavne dogadjaje:
- Sanches dobija ponudu s Cipra koja ga izuva iz cipela
- želi je prihvatiti ali treba otkaz radi trenutnog ugovora (mozda klub odredjuje odštetu ili nema pravo na otkaz bez dužeg moratorija ili slično...). Zašto tako mislim? Pretpostavljam da se Sanches osigurao u ugovoru nakon Sopica i Djaleta, ali isto tako vjerujem da se klub osigurao u ugovoru nakon Olimpije. Ja znam da bih ja pokušao tako koja god strana da sam bila u pregovorima. 

Znaci, sad dalje smišljam scenarije:
- Sanches je obavio razgovor sa upravom i složio se verbalno s manjim miksanjem, pa namjerno izmiksao u Gorici pokušavajući izvuci otkaz.
- Misko nije vesla sisao, pa je preko novina objasnio Sanchesu da nema ništa od toga i sto se očekuje od njega. Uz to shvaća da Sanches igra podlo (figa u djepu gdje kaže jedno (manje mixanja nakon Europe), a radi drugo (7 s Goricom, jel) pa ga namjerno javno nagazi i našamara da VS shvati da je vrijeme da prelomi sam sa sobom sto želi i da se ljudski/poslovno dogovore.

Ima tu još dosta detalja koje možemo samo popuniti pretpostavkama, ali uz ove zadnje vijesti, čini se da Misko nije poludio nego ide all-in da izvuče najbolje za klub (u to inače ne sumnjam) i ne dopusti Sanchesu da inscenira otkaz.

Ovo mi sad djeluje potpuno druga priča. I podsjeća me na scenario sa Olimpijom prošle sezone. Sanches počinje smrditi na španjolskog Jakirovica nakon vijesti o ogromnoj ponudi s Cipra.

Uostalom, jebote... Koji je meni q da sumnjam u Miskov zdravi razum i ispravne odluke čak i kad ne znam sve detalje? A Sanches je milo dijete dok vise nije. Šta je samo u Olimpiji napravio...

K
Quote from: Zaf on 26.03.2026, 16:59
Quote from: kirac_87 on 26.03.2026, 12:47Sad mi je sve jasno. Dobio je čovjek ponudu s cipra, sigurno u ugovoru ima otkupnu klauzulu koja je zadovoljavajuca za Miska, pa ga ovaj oce medijski otjerat.
Ne slazem se.

Ja to vidim da ova vijest daje dramatično drukčije svjetlo na nedavne dogadjaje:
- Sanches dobija ponudu s Cipra koja ga izuva iz cipela
- želi je prihvatiti ali treba otkaz radi trenutnog ugovora (mozda klub odredjuje odštetu ili nema pravo na otkaz bez dužeg moratorija ili slično...). Zašto tako mislim? Pretpostavljam da se Sanches osigurao u ugovoru nakon Sopica i Djaleta, ali isto tako vjerujem da se klub osigurao u ugovoru nakon Olimpije. Ja znam da bih ja pokušao tako koja god strana da sam bila u pregovorima. 

Znaci, sad dalje smišljam scenarije:
- Sanches je obavio razgovor sa upravom i složio se verbalno s manjim miksanjem, pa namjerno izmiksao u Gorici pokušavajući izvuci otkaz.
- Misko nije vesla sisao, pa je preko novina objasnio Sanchesu da nema ništa od toga i sto se očekuje od njega. Uz to shvaća da Sanches igra podlo (figa u djepu gdje kaže jedno (manje mixanja nakon Europe), a radi drugo (7 s Goricom, jel) pa ga namjerno javno nagazi i našamara da VS shvati da je vrijeme da prelomi sam sa sobom sto želi i da se ljudski/poslovno dogovore.

Ima tu još dosta detalja koje možemo samo popuniti pretpostavkama, ali uz ove zadnje vijesti, čini se da Misko nije poludio nego ide all-in da izvuče najbolje za klub (u to inače ne sumnjam) i ne dopusti Sanchesu da inscenira otkaz.

Ovo mi sad djeluje potpuno druga priča. I podsjeća me na scenario sa Olimpijom prošle sezone. Sanches počinje smrditi na španjolskog Jakirovica nakon vijesti o ogromnoj ponudi s Cipra.

Uostalom, jebote... Koji je meni q da sumnjam u Miskov zdravi razum i ispravne odluke čak i kad ne znam sve detalje? A Sanches je milo dijete dok vise nije. Šta je samo u Olimpiji napravio...

Svasta...

Covjek rotira od dana kad je dosao u Ri i to nije nista novo... al ne on se sad sjetio ove genijalne ideje al si ga sjebao i otkrio  :sta:  ;D