Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Boy3006, Inkinr and 1 Guest are viewing this topic.

I
Quote from: Deba on 13.04.2026, 22:21
Quote from: kirac_87 on 13.04.2026, 22:12"Prošlog ljeta Zvonimir Boban ponudio je za Radeljića oko 2 mil. eura i Frana Topića, Damir Mišković odbio je ponudu".

Iz clanka o odlasku radelje u dinamo ovo ljeto.

Ako je ovo istina, Miskovic je komad budale, sad mu odlazi igrac u dinamo za đž.

1.8 miliona, izvor je iz vrha dinama :bo:

Toliko je traženo, ne ponuđeno.
Da je ponuđeno bio bi gore.

L
Opet pojedinci navijaju za novac a ne za rezultat.

D
Radelja ako free transfer ode u Dinamo je teška picketina. Iskreno ja ne vidim kako bi on gore mogao u prvih 11 igrati trenutno, tako da to ce biti jos jedna od genitalnih ako se tamo prebaci

K
Quote from: deo123 on 13.04.2026, 22:31Radelja ako free transfer ode u Dinamo je teška picketina. Iskreno ja ne vidim kako bi on gore mogao u prvih 11 igrati trenutno, tako da to ce biti jos jedna od genitalnih ako se tamo prebaci

Taman kao zamjena za McKennu... On je navodno u Celticu iduce sezone

Dobar tajming medija pred utakmicu  :neretljak:
#navodninavijač

K
Quote from: TIR on 13.04.2026, 22:40Dobar tajming medija pred utakmicu  :neretljak:

Ovaj put mediji niti ne moraju pumpat... U nas vec vlada rasulo i pomutnja  :bo:

Quote from: KadOkrenemSe on 13.04.2026, 22:43Ovaj put mediji niti ne moraju pumpat...

Da se uzance ne zataru
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

D
Quote from: KadOkrenemSe on 13.04.2026, 22:36
Quote from: deo123 on 13.04.2026, 22:31Radelja ako free transfer ode u Dinamo je teška picketina. Iskreno ja ne vidim kako bi on gore mogao u prvih 11 igrati trenutno, tako da to ce biti jos jedna od genitalnih ako se tamo prebaci

Taman kao zamjena za McKennu... On je navodno u Celticu iduce sezone
Ma ja ne vjerujem sa on moze tamo igrati u udarnoj ekipi. Ima tamo puno igrača koji su jako dobri a potentni. Al da redovno novinarsko sranje , svaki put pred Dinamo

Quote from: LenRi on 13.04.2026, 22:24Opet pojedinci navijaju za novac a ne za rezultat.

Problem je kad su takvi pojedinci na čelu kluba.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

D
mi smo bas neki siroti klub..
uvijek ovako pred kraj sezone, osim ako nije naslov u igri..
rasulo, svađe, napetost, nikog nije briga..

pocelo tamo od onog bijega jajala...
pa onog iskrenog drmicevog intervjua gdje je imao ambiciju vecu od ikog u klubu...

sad isto neki raspasoj, rezigniranost, svi gledaju u pod....

Quote from: DirkVanHoojidonk on 14.04.2026, 01:58pa onog iskrenog drmicevog intervjua gdje je imao ambiciju vecu od ikog u klubu...

Brižnić, zato ambiciozno živi u Opatiji nakon što je ambiciozno osvojio jedini trofej u karijeri i pritom također ambiciozno zaradio 2 milijuna eura u dvije godine Dinama. ;)

Nekad se začudim vašem čuđenju i nekim likovima, jbt sad je problem šta nismo u 6 mjeseci prodali oba stopera u Dinamo :nisamja: Miško komad budale šta je zadržao stopera koji mu je dosad odigrao 37 utakmica, skoro sve na visokoj razini. :svakacast:  :svakacast: Ajde promislite malo prije nego bubnete.

Odradit će svoj ugovor koji je i dalje pod financijskim uvjetima iz 2023. kad je dolazio kao četvrti stoper, imat će na stolu 5-6 ponuda sigurno, svaka bar 3x unosnija nego naša, i otić će gdje želi. Ako ima imalo mozga neće u Dinamo jer će tamo propast do zime, al njegovo pravo. Ni prvi ni zadnji.
#navodninavijač

S
Slažem se, pogotovo za Drmića. Bio sam lud kad sam čuo onaj proljev od "iskrene" i patetične izjave, jer sam u tom trenutku shvatio da se sve dogovorio s Dinamom, nama prodaje fore, a sebi priprema teren. Očito je uspio većinu navijača uvjeriti "morao sam". A na toj utakmici, nakon koje je kukao kako "ne ide ovo u dobrom smjeru", bio je jedan od najgorih. Nek' odjebe.

L
Quote from: SandroB on 14.04.2026, 09:47... a ovo: može li mi netko objasniti, moj mozak to ne može dokučiti - je li ovo dopustivo unutar jednog kluba?!?

https://www.rijekadanas.com/ivkovic-rijeka-izgubila-energiju-sanchez-je-mozda-podcijenio-ligu/?fbclid=IwY2xjawRKz9hleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFTdUI3RlVxVEozY3Vvcmxac3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHlVvDPviWBDMtSEwrqP8YQakVwL3Tp8rmdL38RVlDrlMd5P71-KJ0ZqqW_fM_aem_YvQ-KZF3zEuyVcmGAd9qhQ
Ovo je meni odlično, naš Tomica je podvojena ličnost, u emisiji je samo stručni komentator koji se ponaša kao da nije ništa u klubu.

R
Možda radi po direktivi kao i novinari?