Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 23.04.2026, 13:46Kek je dogovorio 99% toga još prije 10 dana
Bome, ne čini se tako.
#degenerik

Sanchez ima punu podršku. Ali nek bude rečeno da odšteta nije problem. :)
Isto tako, ne ide nikud do kraja sezone...osim ako bude trebala šok terapija. ;)
S Kekom nije sve dogovoreno, iako Kek tvrdi da nema šta pregovarati s Rijekom. :bo:
Kek je Opatijac, ali neće doć na Jadranski derbi da ne stvara pritisak treneru? 8)

Mada zanimljivo da se ne vidi van klupe.
#navodninavijač

Da ja imam 64 godine i osiguranu egzistenciju, ne bih se hvatao ničega stresnog.

OK, da ovom trenutku imam osiguranu egzistenciju ne bi se hvatao ničeg stresnog.

Više se ni ne sjećam kakav je osjećaj ne biti pod stresom. Vjerojatno je lijepo.
#degenerik

D
Mlate praznu slamu, ne žele ga petljati jer ih je odj..za preuzimanje prije kraja sezone. Ali kad Sancho ode ako ne bude ne znam kakvo cudo Kek sjeda..

Mislim da bi Kek 2.0 bio velika greška.

#degenerik

23.04.2026, 16:04 #5480 Last Edit: 23.04.2026, 16:04 by Boy1da
Rekao sam vec 50x:

- da li bih volio Keka nazad? Ovisno o ulozi
- kao GM? Odlicno
- kao SD? Moze. Ne znam kako bi to radio, ali bar bi imali nekog tko ne ni nuzno na svaku Mishku rekao "jes mister bos ser, tenk ju ser"
- kao trener? Ne. Prvenstveno jer ne znam bi li imao motiva, resursa, gladi i svega potrebnog da si NE zasere status koji ima tu.

Jedino sto mi daje zericu nade oko toga da bi se vratio na klupu - valjda bi to znacilo da ce imat s cim radit. I po pitanju budzeta i kadra i suradnika i kata. Prešegav je da bi pristao doc cepit rupe i prejebavat se sa Safaricem i Carevicem s Rukijem i Lasicom.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

L
Mislim da se malo previše očekuje od Keka, nisam siguran da će to ispasti dobro. Čim su se ugasile volpijeve dotacije i dolazak kvalitetnih igrača Kek nije uspijevao napraviti neke dobre rezultate, a ondašnja ekipa je u odnosu na ovu sadašnju bila puno jača.

Ne postoji navijač Rijeke kojem srce ne bi zaigralo barem malo da ponovno sjedne na klupu.
Dobro bi bilo što se tiče marketinga, članova, pretplata i svega ostalog ne vezano za teren.
Što se tiče motivacije, izjavio je pred mjesec dana cca da mu fali klupski nogomet i uloga trenera, dakle motiva ne fali, ne bi on preko kurca dolazio.
A šta se tiče njegovog odlaska, tu je jedino bilo njegovo zasičenje nakon svega osvojenog i postignutog, došao je do vrha i presjekao je, nema to veze sa novcima, igračima ili ne znam šta treće.
Ako Sanchez napusti kormilo, Kek je najbolje riješenje.

Moj hot take je da Kek dođe, trajat će do zime.

Podsjećam s kojim se sastavom on u Gorici oprostio od Rijeke:
#navodninavijač

D
23.04.2026, 16:18 #5484 Last Edit: 23.04.2026, 16:19 by deo123
Zanemarujete koliko je potrosen bio i koliko je dugo bio. Kek zna nogomet, i zna jezik i zna motivirati masu. Sanchez nikad neće imati toliku podrsku javnosti, i to nam je jako velik problem neovisno o svemu ostalom. Rijeka bez 100% podrške tribina je 30% slabija. To se ove godine jako vidi. Trenutno je navijacka masa 50:50 oko Sancheza, a to je najgore što moze biti. Svi čekaju kiks

K
Quote from: Fornax on 23.04.2026, 15:49
Quote from: Kostrena on 23.04.2026, 13:46Kek je dogovorio 99% toga još prije 10 dana
Bome, ne čini se tako.
Šta misliš da će javno Kek to reći dok Ri ima trenera?
Kako to da se danas sa svih strana pušta ta informacija, baš nakon još jednog poraza jučer?

Quote from: Kostrena on 23.04.2026, 17:05
Quote from: Fornax on 23.04.2026, 15:49
Bome, ne čini se tako.
Šta misliš da će javno Kek to reći dok Ri ima trenera?
Kako to da se danas sa svih strana pušta ta informacija, baš nakon još jednog poraza jučer?
Love u mutnom, nakon što su pročitali ovdje.

:nisamja:
#degenerik

S
Vjerujem da se mnogi ovdje sjećaju kraja prvog mandata Elvisa Scorie. Ježić je nagovještavao da Scoria odlazi nakon tri poraza u nizu. Pred Dinamo na Kantridi upisao je dva u nizu. Zasmrdio je kraj, Armada je došla s bezbroj "Scoria" zastavica, na jednom banneru pisalo je "Scoria - naš Guy Roux", Netko je to nedavno ovdje iskopao iz sjećanja, ali nespretno preimenovao u "naš guru".

Toliko obožavanog trenera do Scorie nije bilo.

Vjerujem da se mnogi ovdje sjećaju kraja drugog mandata Elvisa Scorie. Pardon... trećeg! Drugi je završio neslavno, nakon jednog dana, čim je Scoria shvatio da neće biti šuške.

Završio je karijeru trenera Rijeke uz povike s tribina "Scoria odlazi".

Ne insinuiram ništa, samo sam se sjetio jednog obožavanog primjera.

K
Mjenjajte sve al Scoriu NE!

K
Možda previše pokušavam iščitati neke stvari koje ne postoje, ali ovaj dio oko otpremnine mi tako smrdi na Miškov ego

Svašta može proći, ali da se priča da "gazda" mora trpiti nekoga zbog nečega što nije njegova dobra volja... Čini mi se da je tu D.V. opet bio njegov megafon

Opet, možda je to moja potpuno kriva "armchair psychologist" analiza nečega što ne postoji