Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Pile, LenRi, m, 🔵 D10S ⚪️, Iqteam, Andyfiume, vMario87, Goca Bez Lica, TIR, kauzalni neksus, Acori, Pesimista, Deni323 and 13 Guests are viewing this topic.

Također, Španjolcu je među ostalim zamjereno i što je u tako važnoj utakmici u momčad stavio Stjepana Radeljića – za kojega se zna da ide u Dinamo. Nitko ne sumnja da je reprezentativac BiH u finalu dao sve od sebe za Rijeku i da je silno želio trofej, ali istodobno za njega je ova utakmica u psihološkom smislu bio pretežak teret – i u tom smislu čelništvo Rijeke smatra da ga je toga trebalo poštedjeti

Oduvijek avangarda. Jebes rezultat, mental health awareness pioniri u HNL.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Pa koga da stavi pizda vam materina nemamo 3 stopera u ekipi

SPORTSKI ODLAZI(te)
SPORTSKI ODLAZI!

Radeljic je od 1.1. mogao pregovarst s bilo kime i od tad je on bivsi. Sta god da su htjeli, morali su reagirat tada, a ne 15 dana pred kraj sezone. Pa svi smo znali da Radlejic ne ostaje, cemu se sad svi prave ludi???

R
Sumnjao sam da je provjerena insajderska informacija došla do Tomislava Dasovića, dok nisam pročitao ovu rečenicu o brizi za psihološko  zdravlje Stjepana Radeljića.
Jadni Selahi, jedino njegovo psihološko zdravlje nije bilo bitno.
Btw. Nemam pojma je li ili nije informacija o smjeni trenera točna.

14.05.2026, 13:10 #5630 Last Edit: 14.05.2026, 13:19 by aahzinho
Quote from: Boy1da on 14.05.2026, 11:17Također, Španjolcu je među ostalim zamjereno i što je u tako važnoj utakmici u momčad stavio Stjepana Radeljića – za kojega se zna da ide u Dinamo. Nitko ne sumnja da je reprezentativac BiH u finalu dao sve od sebe za Rijeku i da je silno želio trofej, ali istodobno za njega je ova utakmica u psihološkom smislu bio pretežak teret – i u tom smislu čelništvo Rijeke smatra da ga je toga trebalo poštedjeti

Oduvijek avangarda. Jebes rezultat, mental health awareness pioniri u HNL.

AFC Ri(chmond)jeka.
Miško kao Rebecca
VSDA kao Ted
DRS kao Higgins
Antoninininini kao Nate
DV kao Trent Krim (Independent)

5ta sezona se piše sama od sebe.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Sergej Jakirović nedostižni je trenerski uzor za Victora Sancheza, najgorega trenera koji je dočekao kraj jedne sezone u Ligi 10 na klupi Rijeke - SportCom.hr https://share.google/9w1XTXbiFCYUnp1Gh

ovaj tekst je glupost sam po sebi, ali ok, cinjenicno stanje je takvo. Problem je da ne mozes napisati takav tekst, a da uz trenera ne spomenes sportske durektore. To je problem s kojim se mi susrecemo cijele ove sezone. Svi ti likovi koji uzimajunu usta trenera, niti jednom nisu spomenuli sportski sekto, a u svakom clanku u kojem je popljuvan Sanchez su trebali i ovi dva biti.

15.05.2026, 13:48 #5632 Last Edit: 15.05.2026, 13:52 by aahzinho
Ovaj tekst je zlonamjeran i pljuvački intoniran.

QuoteSanchez je nakon 5. kola preuzeo kompletnu momčad koja je osvojila dvostruku krunu

U kojem Vranićevom shizofrenom svemiru je ova rečenica istinita?
I onda ga netko doživljava kao ozbiljnog novinara?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Bezmalo puta Vranić voli rabiti izraz "natjecateljski nogomet".

K
Quote from: aahzinho on 15.05.2026, 13:48Ovaj tekst je zlonamjeran i pljuvački intoniran.

QuoteSanchez je nakon 5. kola preuzeo kompletnu momčad koja je osvojila dvostruku krunu

U kojem Vranićevom shizofrenom svemiru je ova rečenica istinita?
I onda ga netko doživljava kao ozbiljnog novinara?

To je i meni odmah upalo u oko

Bodovni saldo je nepobitna činjenica i ima baruta za pucati po Sanchezu, čega se nije libio ni dosad

I onda ubaci ovako očitu laž da bi valjda pojačao dojam, to je već bolest

D
Ja ne znam sta hrani tog jebenog Vranica da mu je potrebno da je stalno šupak. Nije tu samo Sanchez on ce i sljedećeg trpati na jednaki naći. I ranije je isto ovako zabadao i gazio. Doslovno se ponasa kao da ima neki osobni sukob sa trenerima Rijeke i Miskovicem, i to traje i traje..

Zanimljivo štivo... Ne slažem se s nekim stvarima, neke stvari su prešućene, ali zanimljiv pogled.

https://www.telegram.hr/telesport/price-telesport/radeljic-odlazi-u-dinamo-igraci-poput-njega-cine-samu-srz-rijekina-vazalnog-modela/
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Kako li jadan prezivljava cinjenicu da opatija ima retultat a njegov svemirski orijent je nigdje ...

P
Nakon sto sam procitao naslov clanka nemam potrebu citati ostatak....vazalski klub je dvaput osvojio prvenstvo dok tvoj herojski hajduk o tome samo moze sanjati....kako pece....

A
Quote from: MoloLongo on 15.05.2026, 21:31Zanimljivo štivo... Ne slažem se s nekim stvarima, neke stvari su prešućene, ali zanimljiv pogled.

https://www.telegram.hr/telesport/price-telesport/radeljic-odlazi-u-dinamo-igraci-poput-njega-cine-samu-srz-rijekina-vazalnog-modela/

Tovarsko štivo...Ali mene najviše od svega žalosti stav većine naših navijača i to mi je najveći poraz....Većina je totalno "popušila" priču o odlascima u Dinamo kao o nečem normalnom...To se sa vremenom, malo po malo, prezentira kao nešto normalno i prirodno...A ako kažeš nešto protiv toga, čut ćeš komentare , dali bi ti odbio tri puta veću plaću ili bio je korektan dok je bio u Rijeci ili osigurat će se egzistenciju i ostale debilane...

Nazovimo stvari pravim imenom...Radeljić je još jedan smrad odnosno karakterna nula od čovjeka koji se popišao po svim navijačima i svemu šta je napravio do sada u Rijeci...Nemojte mi reć da nije mogao ić u Hull City kod Jakirovića kojem je zanimljiv na duplo puta veću plaću nego šta bi imao u Dinamu ili u neki klub u Turskoj di bi bio plaćen kao kralj...Frende ti nebi bio tu di jesi da nema Rijeke, najmanja stvar koji iz poštovanja prema klubu, gradu u kojem si živio, navijačima koji su te podržavali je da ne odeš u Dinamo ili Hajduk...Samo to tražimo...

Kakva je to poruka svim ostalim suigračima u svlačionici...?...Nije htio potpisat novi ugovor, prešao je u Dinamo bez odštete , rivala Rijeke koji nam je toliko zla napravio, igrao je do kraja bez ikakih problema, nije suspendiran, čak mu ni navijači ništa na tribinama previše ne njurgaju...Još samo fali da mu se skandira na zadnjoj utakmici Stjepane, Stjepane...

Ne kažem da ga je trebalo zapalit na lomači...Ali prvo,  on nije smio uć u zadnjih 6 mjeseci ugovora tu...Na zimu je trebalo bit ili novi ugovor ili odlazak negdje da nije Dinamo ili truni na klupi do kraja sezone...Sjetimo se njegovog managera koji je izjavio prošlo ljeto nakon propalih pregovora sa Dinamom, pa dobro , doć će onda sljedeće ljeto kao besplatan igrač u Dinamo...Kao drugo, treba prekinut sve veze sa tim managerom iste sekunde i ne pustit ga u klub više nikad, to je poruka...Ako sve podvučemo pod tepih i prihvaćano nenormalne stvari pod normalno onda će nam se ovakve stvari stalno ponavljat, moramo počet poštivat sami sebe i poštivat ovaj veliki klub jer ako to mi sami ne činimo , drugi će još manje...A počnimo sa time kako prelazak igrača iz Rijeke u Dinamo nije normalna i prirodna stvar niti će ikad biti...