Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Z
oko Radeljića nemaš što prigovoriti Miškoviću ( kao kod Galešića npr). Mišković je prošlo ljeto odbio ponudu dinama za Radlju,a ponuda je bila čak i solidna s obzirom na godine i ozljede.Je li to zato jer je mislio da će se klub prodati , ne znam, ali Radeljić odlazi u dinamo kao slobodan igrač, tu MIšković i klub nemaju šta.
U ovom slučaju svaka mu čast,  a novinar gore u članku potencira baš Radeljića, što je glupost. kod Pjace isto nije mogao ništa, kod Glupana isto.

Galešića mu zamjeran zbog tajminga najviše. Doslovno je čekao kao na Wall streetu da se otvori tržište u 00:00 u 00:01 ga je prodao.

16.05.2026, 11:20 #5656 Last Edit: 16.05.2026, 11:21 by TIR
Ispostavilo se da su 3m za Galešića I očekivana barem 2m od Jankovićevih 50% bila praktički najskuplja odšteta za stopera te zime u europskim ligama van top 7 liga. Tako da tu je možda bilo upita, ali ponuda teško.

Što sam transfer čini na kraju dobrim. Tajming jbg ako si imao igrača koji je pred 6 mjeseci dogovorio uvjete sa Zajecom u Opatiji, jasno je što bi se dogodilo s njim, a i u svlačionici forsiranjem ostanka.
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 16.05.2026, 11:20Ispostavilo se da su 3m za Galešića I očekivana barem 2m od Jankovićevih 50% bila praktički najskuplja odšteta za stopera te zime u europskim ligama van top 7 liga. Tako da tu je možda bilo upita, ali ponuda teško.

nije bilo upita zato jer je prodan prije nego je stiglo biti upita i ponuda.
prodan je prije nego penzioneri dođu u Konzum u 7 ujutro.

16.05.2026, 11:28 #5658 Last Edit: 16.05.2026, 11:31 by TIR
Ne funkcioniraju nogometni transferi tako da odlučiš kupit igrača pa pošalješ ponudu unutar 5 minuta.

Proces je puno dugotrajniji. Agenti i igrači znaju za interes, često i sam klub zbog raznih upita i opipavanja terena. Nećeš trošiti resurse znajući da je igrač izvan tvojih financijskih mogućnosti.

Činjenica da rok počne u ponedjeljak u 8 ujutro ne znači da uvjeti transfera nisu dogovoreni pred mjesec dana. Ostalo je samo formalnost.

U scenariju u kojem smo osvojili titulu ne treba preispitivati taj transfer. Goda, Pjaca, Radeljić, Drmić su identični slučajevi, a Gavranović i Galešić spadaju u svoju grupicu gdje su forsirali odlazak, a Rijeka je vidjela dobru priliku (Pavičić vs 50% Jankovićevih).

Kad je bilo boljih ponuda, igrači su išli vani (Hodža, Frigan, Pašalić, Pandur, Sluga, Močinić itd itd).
#navodninavijač

D
Ja ne kuzim zasto se Barca stalno stavlja u flop koš. Čovjek je sasvim solidan igrač, sa 0 priprema i promjenom cijelog kontinenta..

E
16.05.2026, 12:16 #5660 Last Edit: 16.05.2026, 12:21 by encosell99
Pravila uostalom kao i u svemu drugom su mrtvo slovo na papiru
nitko ih ne poštuje.
Pregovara se i dogovara van dozvoljenih rokova.
Rokovi se poštuju iskljucivo na papiru  , a nerjetko se papir potpisuje prije datiran na prvi dan kada to pravila dopuštaju.

Quote from: Zelko Maler on 16.05.2026, 11:16Galešića mu zamjeran zbog tajminga najviše.
U hipotetskom paralelnom svemiru u kojem je Goričanova bomba pogodila gredu o ovome se dan danas priča kao o neoprostivom činu sabotaže i izdaje.

Jesenski dio 2024/25 - 36 bodova, gol razlika +19...

Proljetni dio - 29 bodova, gol razlika +9

Rekao je tada Sandro jednu proročansku stvar - Miškovića može spasiti samo titula.
#degenerik

16.05.2026, 13:51 #5662 Last Edit: 16.05.2026, 13:53 by NdockytovaLinijaKretanja
https://youtu.be/PoojinQqtYU?is=2Kjm18RcU0yIC3q1

38 minutna presica Sancheza prije Istre...
Stao sam na 4. minuti di izlazi sa izjavom da je prva stvar od predsjednika bila želja pobjediti Hajduk, pa čovječe božji jesi ti normalan sa takvim stvarima izlaziti van.
Aj da od navijača je želja dobit Hajduka, ali da ti je to prva stvar koju ti predsjednik kaže.....bože me sačuvaj...
"Main target was to beat Hajduk" 🤦

D
16.05.2026, 13:53 #5663 Last Edit: 16.05.2026, 13:56 by deo123
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 16.05.2026, 13:51https://youtu.be/PoojinQqtYU?is=2Kjm18RcU0yIC3q1

38 minutna presica Sancheza prije Istre...
Stao sam na 4. minuti di izlazi sa izjavom da je prva stvar od predsjednika bila želja pobjediti Hajduk, pa čovječe božji jesi ti normalan sa takvim stvarima izlaziti van.
Aj da od navijača je želja dobit Hajduka, ali da ti je to prva stvar koju ti predsjednik kaže.....bože me sačuvaj...

Bome jako mu je stalo i jako je ljut da ne ostaje.. poslušao sam 9 min do sad, i evo ako nije Kek zamjena..onda neka je Sancho jos godinu barem zbog muda koje ima

K
16.05.2026, 14:05 #5664 Last Edit: 16.05.2026, 14:06 by Kostrena
Izvukao si malo iz konteksta, priča o tome par minuta i motiv govora su mu emocije u nogometu, jasno i Mišković ali i svaki navijač mu je to rekao i da je obećao da će pobjediti 5:0 i da je to za NJEGA prva stvar

Kakva presica, nesto sto dugo nije netko izgovorio ovako artikulirano, svaka cast V.S.

Quote from: Kostrena on 16.05.2026, 14:05Izvukao si malo iz konteksta, priča o tome par minuta i motiv govora su mu emocije u nogometu, jasno i Mišković ali i svaki navijač mu je to rekao i da je obećao da će pobjediti 5:0 i da je to za NJEGA prva stvar
Na prste je nabrajo ciljeve koje je ispunio, na prvom prstu je pokazao Hajduk.
Izjavio je doslovno ga citiram "main target was to beat Hajduk"
Vidjet ćeš naslove članaka sad oko toga.
Uglavnom reci to, ali nemoj to stavljati na prvo mjesto jer od kluba radiš seljačku zadrugu.

K
16.05.2026, 14:10 #5667 Last Edit: 16.05.2026, 14:21 by Kostrena
Tip je rekao sve što mi kao klub ne smijemo, svaka čast,još se dotaknuo Miškovića i teksta o rotacijama.
Kako se posrao po hajduku i dinamu i kako ispadaju iz europe jer nemaju svoje suce.
Sada može u miru otići 💪🏻

Tovarski narativ da smo više napaljeni na njih nego na trofeje upravo dobio novi vjetar u jedra.

:svakacast:
#degenerik

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 16.05.2026, 14:10
Quote from: Kostrena on 16.05.2026, 14:05Izvukao si malo iz konteksta, priča o tome par minuta i motiv govora su mu emocije u nogometu, jasno i Mišković ali i svaki navijač mu je to rekao i da je obećao da će pobjediti 5:0 i da je to za NJEGA prva stvar
Na prste je nabrajo ciljeve koje je ispunio, na prvom prstu je pokazao Hajduk.
Izjavio je doslovno ga citiram "main target was to beat Hajduk"
Vidjet ćeš naslove članaka sad oko toga.
Uglavnom reci to, ali nemoj to stavljati na prvo mjesto jer od kluba radiš seljačku zadrugu.

Pa šta, meni je draže da budemo 7. i da dobijemo hajduk rekordnom pobjedom ikad i njima rekordnim porazom, jebes jednu sezonu al ovo ostaje zauvijek, da nemaju novinarsku i javnu mašineriju pricalo bi se o tome jos 10 godina