Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: ri5gile on 25.08.2023, 12:29neka mu napravi Ličko rukovanje, ali da ne skida golmanske rukavice

Bolje da ne skida...mogao bi se zaraziti.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

G
Pjesma za govneta!!!

Jakire Jakire, picko jedna sugava,

mi te mrzimooo,

majmune, pedercino!!!

Quote from: Gromacha on 25.08.2023, 15:18Pjesma za govneta!!!

mi te mrzimooo,

majmune, pedercino!!!
ma ima puno boljih. Svima nama Jakir,Jakir ...
Jakire turčine...

Ne bi se previše zamarao iz navijačke perspektive, odnosno davao mu pozornost. Kao i index, takvi žive od toga.

Više bi mi značilo da mu Labrović ne pruži ruku. Ali vidim da ništa od toga, jer evo danas je Sopić skoro pa izjavio "ajoj pa nije moj frend Jakir ništa loše napravio"...
#navodninavijač

Ma ništa kuknjava, ponosno glava gore i metnit im ga kad se najmanje nadaju.
Mi ćemo mu se najebat majke već u nedjelju, a jedva čekam da dođe na "nikad bliže"...

Quote from: Gromacha on 25.08.2023, 15:18Pjesma za govneta!!!

mi te mrzimooo,

majmune, pedercino!!!

I Tin Ujević bi zavidio na stihoklepstvu ;D

Z
jakireviča nikakvo rukovanje ili ne rukovanje, a pogotovo vrijeđanje s tribine koliko god bilo sočno neće pogoditi ko nekakav x ili daj Bože pobjeda. Ako dinamo dobije možemo izdmonirati na tribini sa svakavim transparentima, psi laju karavane prolaze, jebe se njemu. Ako dobijemo ili samo da odigramo x tu bi mogao eksplodirati. Jebeno bi me zanimala reakcija jer mi on djeluje ko tip koji ima dobre kočnice, ali jednom kad prekipi je spreman i na fizički obračun.

A
Quote from: Zelko Maler on 25.08.2023, 20:12jakireviča nikakvo rukovanje ili ne rukovanje, a pogotovo vrijeđanje s tribine koliko god bilo sočno neće pogoditi ko nekakav x ili daj Bože pobjeda. Ako dinamo dobije možemo izdmonirati na tribini sa svakavim transparentima, psi laju karavane prolaze, jebe se njemu. Ako dobijemo ili samo da odigramo x tu bi mogao eksplodirati. Jebeno bi me zanimala reakcija jer mi on djeluje ko tip koji ima dobre kočnice, ali jednom kad prekipi je spreman i na fizički obračun.

U nedjelju uplaćujem minimalno 100 eura, a najvjerojatnije 200 na 1X mordora i teško da će postojati sretniji čovjek od mene ako ih popušim...to je mala cijena za vidjeti njegovo smrknuto lice i govor tijela na rubu fizičkog obračuna. Još ako tome budu pridodane sočne navijačke "tur****, napuši se kur****" i "pede*****" itd...nikad bolje "popušena" lova

F
Quote from: armada on 25.08.2023, 22:45
Quote from: Zelko Maler on 25.08.2023, 20:12jakireviča nikakvo rukovanje ili ne rukovanje, a pogotovo vrijeđanje s tribine koliko god bilo sočno neće pogoditi ko nekakav x ili daj Bože pobjeda. Ako dinamo dobije možemo izdmonirati na tribini sa svakavim transparentima, psi laju karavane prolaze, jebe se njemu. Ako dobijemo ili samo da odigramo x tu bi mogao eksplodirati. Jebeno bi me zanimala reakcija jer mi on djeluje ko tip koji ima dobre kočnice, ali jednom kad prekipi je spreman i na fizički obračun.

U nedjelju uplaćujem minimalno 100 eura, a najvjerojatnije 200 na 1X mordora i teško da će postojati sretniji čovjek od mene ako ih popušim...to je mala cijena za vidjeti njegovo smrknuto lice i govor tijela na rubu fizičkog obračuna. Još ako tome budu pridodane sočne navijačke "tur****, napuši se kur****" i "pede*****" itd...nikad bolje "popušena" lova

S dobitkom mozda popijes kavu u Opatiji... solo naravno

R
1X     1.15 kvota.

Ostavi se klađenja

A da ne govorimo da je klađenje protiv vlastitoga kluba jednosmjerna karta za pakao!
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.