Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

T
28.08.2023, 13:58 #241 Last Edit: 28.08.2023, 14:00 by toñito
https://telesport.telegram.hr/analize/ispuhanost-i-populizam/

Ako cijeli članak nije vidljiv, otvoriti "secret tab" u pregledniku i copy/paste gore navedeni link.

27. minuta o Rijeci prvo oko Lillea i Dinama
39. minuta pa do 47. je o Sopiću -> vrlo zanimljivo, preporuke

Slažem se tu 100% sa Kordom pa i sa Topićem, dosta su popljuvali način ponašanja ne toliko zbog načina već zbog potrebe. U smislu da li je potrebno na pressici na normalno pitanje o pojačanjima mrtvo hladno bubnut "da, Messi i Ronaldo", odnosno na taj način nogom u vrata ulazit u klub koji nije zapravo trebao neki šok nego je situacija skroz razumna. Nesvakidašnja svakako, ali nije u pitanju borba za goli život pa da treba budit igrače kroz zamjene nakon 20 minuta na terenu.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 29.08.2023, 15:04

27. minuta o Rijeci prvo oko Lillea i Dinama
39. minuta pa do 47. je o Sopiću -> vrlo zanimljivo, preporuke

Slažem se tu 100% sa Kordom pa i sa Topićem, dosta su popljuvali način ponašanja ne toliko zbog načina već zbog potrebe. U smislu da li je potrebno na pressici na normalno pitanje o pojačanjima mrtvo hladno bubnut "da, Messi i Ronaldo", odnosno na taj način nogom u vrata ulazit u klub koji nije zapravo trebao neki šok nego je situacija skroz razumna. Nesvakidašnja svakako, ali nije u pitanju borba za goli život pa da treba budit igrače kroz zamjene nakon 20 minuta na terenu.

Je prilično su negativno okarakterizirali taj nastup i zamjene.. realno, rijetkima se to svidjelo

Sigurno vam je tlak nizak pa..

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Opet nešto o Jakiroviću? Ne, ne mogu više. Zlo mi je. Prepričaj ako ti se da. Sorry.  :bo:

Quote from: D2 on 29.08.2023, 17:56Sigurno vam je tlak nizak pa..

LOL, boktejebo, srpski tabloidi imaju više profesionalnog ponosa od ovih štakora. Čudesno.
#degenerik

Z
u komentarima im sve piše. Dislajk i to je to.

Neću gubiti vrijeme na to. Radje ću pol ure piljit u smajlove na forumu.
Na preporuku im napucao dislike i bok!

Z
imate li i vi osjećaj kao i ja da je jakir potpuno amnestiran? U medijima mislim. 8 dana je prošlo, prvo je bilo malo buke, sad se počelo širiti medijima i podcastima da je  odluka zapravo bila dobra. Gadljivo.

Isto kao i Vado, ne pada mi na pamet otvarat link.

@Zelko Maler ne moze se protiv rezimske masinerije. Krepali dabogda.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
boysi i jakir su samo žrtve srpsko - komunističke urote. Svi pravi Hrvati to znaju

29.08.2023, 19:42 #253 Last Edit: 29.08.2023, 19:43 by Vado Magnar
Pa za Jakirovića i navijače Dinama je to jackpot. Medijska mašinerija će ispeglat, obraz im se ionako ne crveni jer ga nemaju, a mi? Mi ćemo pamtiti. Ne sumnjam da će doček, odnosno dočeci, na Rujevici biti neugodni.

Najbolje od svega što je jedan od komentatora naš. Inače naslov je malo napuhan i to da bi trebali biti ponosni što ga je Dinamo uzeo je zapravo na neki način sprdnja na dinamo jer eto jedan superdupermegaeuropski dinamo se spašava tako da im je rješenje za probleme trener Rijeke. Ali ipak.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo