Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

PropaliGolman and 2 Guests are viewing this topic.

S
U osnovi, sve što se promijenilo, jest da u završnici akcija svi moraju tražit Tonija ili Daniela, pa makar već bili u prilici za izravni udarac na gol.
Jako vidljivo u sve tri službene utakmice.

R
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 04.08.2026, 15:49Pa ja ne znam šta se onda ne dogovorio još koji transfer iz Bormuta?
Očito da je ovo dobro za sve, daj nam dva, tri igrača od njih po istim ili sličnim uvjetima.
To što vitezovi nisu preuzeli klub ne znaći da se nije nekakav kontakt sa njima uspostavio.
Kako Boban dovodi iz la masije igrače već dvije sezone, pa daj nama iz Bormutove škole kad nemamo svoju.
Opće poznato je da je Adu adjei kod nas došao samo zato jer je g. Mišković radio s izvjesnim gospodinom u Nigeriji koji je daljnji rođak navedenog igrača. Ne znam koliko ih još ima  tamo a da imaju rođake koji su dobri s našim predsjednikom....

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 04.08.2026, 15:49Pa ja ne znam šta se onda ne dogovorio još koji transfer iz Bormuta?

Ma sta ce ti Bournemouth, pa imamo mi svoju sportsku struku koja radi dobar posao, potvrdili predsjednik u vise navrata a nedavno i Kek.

Quote from: Deni323 on 04.08.2026, 16:58

Ma sta ce ti Bournemouth, pa imamo mi svoju sportsku struku koja radi dobar posao, potvrdili predsjednik u vise navrata a nedavno i Kek.

tako je, sve manje od borbe za naslov do zadnjeg kola, ulaska u grupe i osvajanje kupa očito bi bio teški podbačaj  :neretljak:
mnogo smo jaki
SPORTSKI ODLAZI!

05.08.2026, 18:26 #6079 Last Edit: 05.08.2026, 18:29 by Fornax
https://burin.hr/na-savjetovanju-prijedlozi-o-imenovanju-rijeckih-ulica-i-trgova-ulice-radakovica-i-poginulih-pripadnika-armade-parkovi-lovora-i-lavala-nugenta/

Hoće li i ovaj put određeni ljudi minirat Radakovića kao zadnji put, ili Pero ovaj put napokon prolazi?

Budući da bi Pero trebao dobiti čitav potez od Hostovog brega do rotora kod Spara, trebalo bi pokrenut i inicijativu da se usred rotora postavi Perin kip. Bilo bi jebeno da se interpretira ona legendarna fotka gdje veže kopačku.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

E
Krenula su ZG  opravdanja

D
Ako je sve ovo o uvjetima tocno sta pise, jedino sto nasi nisu napravili je popusili bipolarnom, ostalo smo sve po PS-u

U 2026. godini je dovoljno imat manje od 20 godina i već vrijediš milijun eura a ovi pristanu na opciju buybacka od 1,6m za generacijskog talenta kao što je Pavić.

Više ih nemam volje ni vrijeđat..

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Nešto se uvijek pita i igrača, zato do zime 2028. ga treba dobro napiti riječkom vodom.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

D
Ja stvarno ne mogu razumjeti taj poluvazalni odnos. Ok bogati su za nas, mi smo mali smijeh, ali ovo je bas veliki brat i mala glupa seka

Svaku utakmicu sjedimo dosta blizu jedan drugoga ja i njegova braća i tata, i od onoga šta sam čuo, Boban im se dosta zamjerio. Tako da ne bi rekao da je sigurno to šta se priča okolo.

Quote from: deo123 on 08.08.2026, 15:31Ja stvarno ne mogu razumjeti taj poluvazalni odnos. Ok bogati su za nas, mi smo mali smijeh, ali ovo je bas veliki brat i mala glupa seka
oni imaju medije na svojoj strani, mi nemamo. Tako uvijek isceniraju da izgleda, a pobjednik je nakraju uvijek Rijeka.

Netko je ovdje napisao da je u nekom podcastu Droljivari samo odmahnuo rukom kad su ga pitali ima li šanse da ga Dinamo vrati.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Jučer je sve riješeno bilo sa Yusufom, isti dan je dao intervju Miška za torpedo.
Međutua, službene objave za Kabadayija nema i cijeli intervju izlazi sutra.
Ne kužim taj tajming, pokušavam skontat zašto se to sve drži u frižideru ali ok, nema puno logike kod nas.