Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Kaže i Sosa nakon Francuza.
Los travnjak na Rujevici.
Pa do sada je bio kao top topova...

06.09.2023, 19:31 #301 Last Edit: 06.09.2023, 19:32 by Silvio Dante
Primjetno je zadnje dve, tri utakmice da je malo "žući" nego inače. Sad, je do ljeta i manjka oborina i posljedično usporavanja u rastu vegetacije, znat će agronomi bolje.
Protiv Lillea je bio jednostavno premekan, gnjecav, vidno se krtio već na zagrijavanju i otvarali su se krateri u travi.
Ali i non stop je u pogonu, vjerojatno je do toga, ne stigne se regenerirati. Gledam jučer, reprezentacija trenira na njemu. Pa kojem idiotu je to palo na pamet tri dana prije utakmice, dva dana nakon Varaždina, pored terena na Lučkom i pored trening plohe ispod glavnog terena?!
Možda je jednostavno i dao svoje, poznato je da hibridi imaju određeni rok trajanja i da svako par godina valja u remont.

Promijenjen je pred godinu dvije, a travnjak da bi bio dobar se ne smije koristiti i za trening. Vidi se da je gol izrauban. Učinio mi se onako s tribine mekan, busenovi se odvajaju sve u šešnajst.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

To je namjerno.
Prije kada su svi igrali na oranicama mi smo imali savršenu podlogu na kojoj se nitko nije snalazio. Danas kada su svi uredili svoje travnjake mi se vraćamo oranici da zbunimo protivnike.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

K
Travnjak je sve gori jer je glavni koji ga je održavao otišao pošto ga klub nije htio platiti.
A čovjek je prošao sve moguće edukacije.

Kako se zove taj i da li je promijenio spol ili je od nedavno bio u klubu?

https://www.fiuman.hr/rujevica-vec-godinama-ima-najbolji-travnjak-u-hrvatskoj-a-mozda-i-sire/

QuoteVoditeljica Održavanja travnatih površina, mlada magistra hortikulture i agronomije – Barbara Zanelli, mag.ing.hort., objasnila nam je da iza tog svakodnevnog posla...
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

R
Quote from: Projeto on 07.09.2023, 09:50Kako se zove taj i da li je promijenio spol ili je od nedavno bio u klubu?

https://www.fiuman.hr/rujevica-vec-godinama-ima-najbolji-travnjak-u-hrvatskoj-a-mozda-i-sire/

QuoteVoditeljica Održavanja travnatih površina, mlada magistra hortikulture i agronomije – Barbara Zanelli, mag.ing.hort., objasnila nam je da iza tog svakodnevnog posla...

Nebitno kako se zove (uguglaj malo tko održava sada terene na ćenifi) , otišao je zbog veće love, ovdje nije mogao dobiti povećanje da kredit može dignuti.

A vrhunski stručnjak, dok se ova Zambelica samo slikala po novinama.

Kroz 1-2 godine će održavati travnjake nekom Realu, Barceloni.

Pa hito sam uguglati da, zato pitam kako se zove jer se sjećam ovoga clanka i cure koja je glavna.

R
Quote from: Projeto on 07.09.2023, 10:45Pa hito sam uguglati da, zato pitam kako se zove jer se sjećam ovoga clanka i cure koja je glavna.

Ćosić Roko

Guglao. Vidim da je strojar i ima kratki tečaj (ne fakultet kao cura iz linka iznad) iz hortikulture. Ok i razne edukacije vjerojatno, kako pišeš.

9 godina radio kod nas i u veljači ove godine (dakle prije 7 mjeseci) otišao u hadjuk i tamo postao glavni za travnjak.

Pratimo sa zanimanjem čija će trava biti zelenija!

Ali mi smo u prednosti priznajem jer tamo se moraš zajebavati sa grobovima, svastikama, mokraćom partijanera punom kemikalija, staklenim bocama...

Ali čestitke na promaknuću i sretno mu, što bolji travnjak imaju to ćemo lakše ih zgaziti.

07.09.2023, 14:00 #310 Last Edit: 07.09.2023, 14:07 by D2
Nije malo, ako je 9 godina bio glavni za travnjak. Inače održavanje travnjaka nije u sferi lako ćemo i nije svatko s papirom sposoban dokazati se vrhunskim travnjakom i u praksi. Šteta, ako smo izgubili stručnjaka, pitanje je samo o kakvoj financijskoj razlici se radilo, nadam se da nije bilo špažićarenje u pitanju.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

07.09.2023, 14:04 #311 Last Edit: 07.09.2023, 14:06 by Projeto
Nije bio glavni za travnjak kod nas (prema tituli, u praksi ne znam kažu gore da je), ali sad je u hadjuku.

Izvrsno škakljivo pitanje za klub na presici :)

K
gospa zanelli, makar mislim da vise nije zanelli, je na porodilnom
ili se mozda sad nedavno vrnula nazad na delo  :bo:

Možda smo predali održavanje travnjaka Senfu i ZG Holdingu u ruke, pa je sve otišlo u korov.

Eto afere. Roko otišao u hadjuka. Travnjak nam se raspada jer Misko nije htio dignuti Roku placu. Jbt, ajmo pljuc na Miska za svaki kurac.

Poznato je da on odlučuje o svemu. I o boji stolnjaka u kampu. 🤣