Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

26.10.2023, 14:37 #495 Last Edit: 26.10.2023, 14:40 by Fornax
Facebook je ionako passe. Pokreni i Telegram kanal.

Quote from: ričan on 26.10.2023, 14:33Da se i ime na osobnoj promijenit, možda je uistinu krajnje riješenje, ali bitno je znati da nada uvijek postoji.
De jebote, fotošopaj osobnu, stavi ime Badbeat Mandrilo.
#degenerik

26.10.2023, 15:18 #497 Last Edit: 26.10.2023, 15:19 by Zaf
Čudi me da poslovodstvo portala i foruma nije ponudilo poseban topic za objavljivanje Badbeatovih uradaka u ovom kritičnom trenutku.

Tststs... kakva propuštena marketinška prilika.

Ali opet, zna Badbeat di će objaviti da je outlockan

Badbeat, podrška, frende. Ti si nam idol!!!

Quote from: Zaf on 26.10.2023, 15:18Čudi me da poslovodstvo portala i foruma nije ponudilo poseban topic za objavljivanje Badbeatovih uradaka u ovom kritičnom trenutku.

Nonić Vado je spomenuo topic ali nije nista poduzeo 😉
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 26.10.2023, 15:23
Quote from: Zaf on 26.10.2023, 15:18Čudi me da poslovodstvo portala i foruma nije ponudilo poseban topic za objavljivanje Badbeatovih uradaka u ovom kritičnom trenutku.

Nonić Vado je spomenuo topic ali nije nista poduzeo 😉

Čekaj. Pomalo. Otišao je po druge naočale da može vidjeti ova sitna slova gdje piše 'New Topic'. Kad ga nađe računam još 15-tak minuta da smiri ruku i ubode botun kursorom.... i voila... topic je tu.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

M
Zbog tebe cu morat napravit Instagram profil a nekako izbjegavam socijalne medije.

Ja nemogu pomoci softverski ali ali ako problem ima vide ili se slucajno pogoni nekim fosilnim gorivom,tu sam.

Uglavnom nedaj se Badbeate, suncana zrako u ocima neprijatelja Rijeke.

Podrska za @Badbeat i uvjerenja sam da ces ti to povratit svoj profil
Forza Fiume ale!

A
Čini se da nije trebalo dirati Vlatkicu. Ipak je ona, sudeći prema Nacionalu, hraniteljica nekih gladnih usta svoje šire obitelji. Podrška Badbeatu i ako se on slaže, ja sam za to da na fejsu svi svoje profilne slike zamijenimo njegovom, uz neki slogan tipa "Svi smo mi Badbeat", "Sloboda Badbeatu", "Vratite nam Badbeata" ili slično. Što vi mislite?

Quote from: Badbeat on 26.10.2023, 14:18Ma ne bih nikog optuživao jer je širok spektar mogućnosti zašto se to dogodilo, najveći problem je u tome što mi za povrat kontrole računa Facebook traži ID, a očigledno mi ime na osobnoj nije Badbeat kao što mi je korisničko ime na FB-u.
Načuo sam da su FB "birokrate" level up u odnosu na HR birokraciju, a ne bih se začudio da zbog toga posegneš za stranicom Badbeat II.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

F
Sad sto god Badbeat objavi na instagram svi copy/paste na sve FB profile i sve dostupne FB stranice gdje se moze objaviti

Podrška kralju Badbeatu, uveseljavaš nas iz dana u dan, iz godine u godinu.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

A
Quote from: fiorellolaguardia on 26.10.2023, 18:57Sad sto god Badbeat objavi na instagram svi copy/paste na sve FB profile i sve dostupne FB stranice gdje se moze objaviti

Ja već počeo :) materijala ima...samo nek ono ljudsko smeće izdrži do 12.11. pa da ga baš ispljuvamo, ako treba i izvrijeđamo...ništa bolje niti zaslužio nije

C
Nemam Instagram, FB mi je dovoljan, nekada i previše.
Podržavam otvaranje nove teme s uradcima Badbeata  :svakacast:
A do tada, ako ima koji novi uradak (a sigurno ima nakon jučerašnje tekme  ;D ), bilo bi lijepo da se podijeli s nama neimaocima Instagrama

Uz svo dužno poštovanje ovom forumu i svim njegovim osnivačima, članicama i članovima  :D  objave koje Bitara radi ne bi imalo smisla tu objavljivati (ne govorim o repostanju i linkanju). Osnovna poanta je ono što napravi da je vidljivo kako navijačima Rijeke, tako i drugima, jer i oni se isto "hrane" time što je vidljivo po komentarima.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

C
Quote from: D2 on 27.10.2023, 07:49Uz svo dužno poštovanje ovom forumu i svim njegovim osnivačima, članicama i članovima  :D  objave koje Bitara radi ne bi imalo smisla tu objavljivati (ne govorim o repostanju i linkanju). Osnovna poanta je ono što napravi da je vidljivo kako navijačima Rijeke, tako i drugima, jer i oni se isto "hrane" time što je vidljivo po komentarima.

Naravno da trebaju ostati i Instagram i FB, bez daljnjega, ali da netko onda i ovdje linka s Instagrama ako je moguće.
Iako se nadam da će se FB ubrzo vratiti.