Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

NdockytovaLinijaKretanja and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: TIR on 07.11.2023, 12:29

Od 51:15 o Rijeci.

Svi koji su kritizirali Cmrečnjaka ili imali neki loš dojam o njemu poslušat 30ak minuta na preskoke, i kako pohvalno govori o Rujevici i atmosferi. Čitao sam u par navrata reakcije na njegovo komentiranje, meni vrlo pozitivan lik i komentator koji je stvarno unutra svaku utakmicu.

Topić isto potegnuo pitanje koliko smo zapravo loši na gostovanjima? Jer po broju udaraca tu nema statističkog dokaza da nas vani ne ide - ako uzmeš Dinamo i Hajduk kao anomalije iz znanih razloga. Lokomotiva gol iz greške, jedina prava šansa. Istru mogli i trebali riješiti još u 1.p., Rudeš dali tri, jedan poništen. Slaven smo bili najslabiji svakako. Ali u pravilu 10+ udaraca svaki put. Nisu to vrh šanse, ali se nakupi prilika. Pošteno je propitkivati manjak automatizama jer kao što i kaže nije održivo da ćeš golovima iz daljine osvojit naslov prvaka, ali nije baš da loše stojimo kad podvučeš crtu.

Korda također zanimljiva opservacija o naslanjanju na ograde.

I malo su svi dodali o atmosferi koju nema nijedan stadion u Hrvatskoj.

Uzitak ih je slusati toliko uzivljene u nas navijacki puk :svakacast:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Kome ćemo vjerovati, podcasterima koji citiraju suhoparne statistike, fanaticima koji diseciraju svaku utakmicu na atome ili možda ne dao bog struci?

#degenerik

07.11.2023, 13:58 #557 Last Edit: 07.11.2023, 13:59 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: Fornax on 07.11.2023, 13:55Kome ćemo vjerovati, podcasterima koji citiraju suhoparne statistike, fanaticima koji diseciraju svaku utakmicu na atome ili možda ne dao bog struci?

Eto materijala za anketu  :neretljak:
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Al smiješno mi je i što je Topić spominjao, u istih pola sata koje sam naveo, nekakav profil ljudi koje sretneš na stadionu. Branič doda loptu def. veznom, a netko ide pizdit.

Kako sam promijenio malo tribinu ove godine, na Gorici me dočekalo više takvih faca nego dosad. Pa sam na slično dodavanje Dilavera Godi ili Mitrovića Smoli, dakle vrlo klasična malo dulja lopta braniča suprotnom beku, par puta čuo psovke dok mi vodimo. Doslovno pri izgradnji napada nakon što smo krenuli iz gol auta. Gledam pa šta je trebao napravit onda, napucat slijepo naprijed?

Hmm možda se tako Sopić osjeća kad mu mi tu crtamo sastav po terenu? :)
#navodninavijač

B
Ako se jednom preselimo na novu Kantridu, meni ce faliti Rujevica ( mozda budem jedan od Rujevicara koji nece iz protesta na novu Kantridu 😂)..
Uglavnom, Rujevica je jedini stadion gdje sa sve 3 domace tribine imas neke vrste ultrasa ili bar zesce ili aktivne navijace a ne samo gledatelje...na istoku su bar 3 grupe ili starije Armade ili zescih navijaca na razlicitim sektorima koji ce navijati, i na zapadu B tribina, pa ekipa koja vrijeda gostujucu klupu..
Na Kantridi sam cesto mogao na F tribini samo sjest i gledat u miru...na Rujevici nemozes sjest i chillat..
Tako da dobar komentar na Tribini- pritisak i atmosfera koji radi Rujevica je jedinstveno u HNLu..

Z
Quote from: Bobic on 07.11.2023, 14:18Ako se jednom preselimo na novu Kantridu, meni ce faliti Rujevica ( mozda budem jedan od Rujevicara koji nece iz protesta na novu Kantridu 😂)..
Uglavnom, Rujevica je jedini stadion gdje sa sve 3 domace tribine imas neke vrste ultrasa ili bar zesce ili aktivne navijace a ne samo gledatelje...na istoku su bar 3 grupe ili starije Armade ili zescih navijaca na razlicitim sektorima koji ce navijati, i na zapadu B tribina, pa ekipa koja vrijeda gostujucu klupu..
Na Kantridi sam cesto mogao na F tribini samo sjest i gledat u miru...na Rujevici nemozes sjest i chillat..
Tako da dobar komentar na Tribini- pritisak i atmosfera koji radi Rujevica je jedinstveno u HNLu..

Jedan od onih koji neće iz protesta na Kantridu... vratite mi Rujevicu...

Quote from: Bobic on 07.11.2023, 14:18Ako se jednom preselimo na novu Kantridu, meni ce faliti Rujevica ( mozda budem jedan od Rujevicara koji nece iz protesta na novu Kantridu 😂)..
To sam odavno napisao zašto je S tribina praznija jer većina nas starijih koji smo bili na D tribini Kantride sada smo na I a dio na Z i tako smo dobili surround navijanje šta nema ni jedan stadion.
Volim grad koji teče

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/potez-ristovskog-sokirao-mnoge-ljubitelje-hnl-a-i-digao-prasinu-meni-to-nije-za-crveni-karton---812235.html

Opet ovaj kreštavi majmun priča gluposti. Doslovno pravi mrzitelj Rijeke.

"Meni to nije za crveni karton zato jer je kontekst utakmice bio takav da su tenzije povišene od prve minute, da ima puno prenemaganja i glume od samog početka dvoboja pa mi taj okršaj Ivanović - Ristovski nije toliko dramatičan. Mislim da sudac može imati malo veću toleranciju na nasilje u takvoj utakmici, a općenito mislim da je suđenje bilo jako dobro."

Koliki debil moraš bit da tako nešto izjaviš? Nadam se da nikad više neće komentirat naše utakmice, čovjek bi očekivo ispriku nakon onog javnog "zgražavanja" nad Rijekom kao gradom radi naljepnice U.L. koju 99% ljudi nije ni vidilo a on kao da se trudi bit sve veće smeće. Treba štakora izbacit iz medijskog prostora.

@TIR mislim da u ovom podebljanom ima materijala za novu objavu..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Tip je 🤡🤡🤡.

13.11.2023, 18:58 #564 Last Edit: 13.11.2023, 19:00 by Fornax
Ja mislio pričate o Strahonji, ono opet ova tri nebitna retarda dobivaju bitnost ni krivi ni dužni.

#degenerik

Strahonja je tolik retard da ga ni ne gledam. Čovjek treba imati dobar želudac za slušati tu šugavu spodobu.

Tocno to bar je Beusan bio nesto za razliku od ovog mamlaza
Forza Fiume ale!

M
Quote from: vMario87 on 13.11.2023, 18:34https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/potez-ristovskog-sokirao-mnoge-ljubitelje-hnl-a-i-digao-prasinu-meni-to-nije-za-crveni-karton---812235.html

Opet ovaj kreštavi majmun priča gluposti. Doslovno pravi mrzitelj Rijeke.

"Meni to nije za crveni karton zato jer je kontekst utakmice bio takav da su tenzije povišene od prve minute, da ima puno prenemaganja i glume od samog početka dvoboja pa mi taj okršaj Ivanović - Ristovski nije toliko dramatičan. Mislim da sudac može imati malo veću toleranciju na nasilje u takvoj utakmici, a općenito mislim da je suđenje bilo jako dobro."

Koliki debil moraš bit da tako nešto izjaviš? Nadam se da nikad više neće komentirat naše utakmice, čovjek bi očekivo ispriku nakon onog javnog "zgražavanja" nad Rijekom kao gradom radi naljepnice U.L. koju 99% ljudi nije ni vidilo a on kao da se trudi bit sve veće smeće. Treba štakora izbacit iz medijskog prostora.

@TIR mislim da u ovom podebljanom ima materijala za novu objavu..
Kako neko može ovakvu glupost izjavit.
Ili trola ili nema mozga.
I još nešto, okršaj Rile Ivanović ne postoji, da bi bio okršaj obojica bi trebala bit agresivna a Ivanović nije reagirao i ostao je smiren. I već je imao žuti i to bi mu bio drugi iskljucujuci.
Onda bi oni isti koji mu kenjaju za nereakciju kenjali da je glup što se dao isprovocirati.
Po meni to bi sada trebalo malo bombardirat kroz medije, dali klub, ili neki "naš " novinar, sve te situacije dobro secirat po nekoliko puta, pa nek bude i plaćen članak.

Ma bjež obraćat pažnju na njega jebote ko normalan može izjavit da sudac treba imat veću toleranciju na nasilje? Baš tim riječima. Mislim o čemu pričamo, isti lik koji pred mjesec dana izjavi da je razočaran gradom jer je 50 ljudi u kafiću nakon utakmice pjevalo umri Livaja. Pa u pičku materinu imaj neke standarde, neku referencu, neki razuman pogled na situaciju.

Ne znam koja normalna osoba može tako nešto izjavit. Šta ćemo sljedeći put lom noge nije crveni nego visoki žuti jer eto bio je derbi, pogotovo ako je prva minuta onda može i samo usmena opomena da ne upropasti utakmicu ranim isključenjem.

Debilno da ne može bit debilnije, vidno iznerviran i isprovociran igrač rukama za vrat hvata protivnika i još mu nakon odgurivanja ide opet prstom prijetiti, i onda nakon kartona suca mu ide i dalje se unositi, i to je povišena tenzija. Pa za koji kurac postoji onda crveni karton odnosno drugi žuti nego za igrače koji su mentalno pukli pa rade nesportske poteze?

Baš ima pun kurac klauna, Pukšar je eto u vrlo kratko vrijeme postao jedan od njih i to sa izjavom za anale. Daj goni se u tri pičke materine ti i svoje perfidno kafansko stajalište.
#navodninavijač

Z
mislim da taj Pukšar nikad nije jebo, tako mi izgleda. Još uvijek mi izgleda mentalno nedefinirano, zaostao, odnosno zaostaje za ostalima. Ko da je duplo mlađi od Ljubića i Čurkovića.