Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
Selahia drže još uvijek sa sobom jer se nadaju utopiti ga nekome...
Prije nekoliko godina Ajax je izbacio svog kapetana iz ekipe jer nije htio produljiti ugovor. Mislim  da je bio lijevi bek i Murić je igrao tada... trenirao je sa juniorima, ali nije igrao nikakve utakmice...

Di su sad šupci iz sindikata nogometaša, odmah su nas napali kad su Pavlović i ostali mrtvaci nizali krugove i bili kažnjeni novčano

A sad kad se Selahi tretira kao da je zadužio klub neznam kako, onda ni  A ni B od njih
MAGICA FIUME

Z
Quote from: worm on 08.01.2024, 16:49Di su sad šupci iz sindikata nogometaša, odmah su nas napali kad su Pavlović i ostali mrtvaci nizali krugove i bili kažnjeni novčano

A sad kad se Selahi tretira kao da je zadužio klub neznam kako, onda ni  A ni B od njih

Možda se nije učlanio u sindikat...

B
Ja mu ne bi ni minute dao jer nek mu se desi situacija kao iz finala kupa kad je asistirao melnjaku za 3.gol hajduka bit ce skandal i stotinu teorija zavjera i ne zavjera.. Neka njega na tribini radi nas i radi njega..
Inace vidim po internet komentarima da ima navijaca hajduka koji ne zele u ekipi igraca koji je spreman tako se odnosit prema klubu koji ga je prakticki izmislio..

Quote from: Boy3006 on 08.01.2024, 16:59Ja mu ne bi ni minute dao jer nek mu se desi situacija kao iz finala kupa kad je asistirao melnjaku za 3.gol hajduka bit ce skandal i stotinu teorija zavjera i ne zavjera.. Neka njega na tribini radi nas i radi njega..
Inace vidim po internet komentarima da ima navijaca hajduka koji ne zele u ekipi igraca koji je spreman tako se odnosit prema klubu koji ga je prakticki izmislio..
Navijači Dinama recimo nemaju uopće takvih skrupula.
#degenerik

Z
Quote from: Boy3006 on 08.01.2024, 16:59Ja mu ne bi ni minute dao jer nek mu se desi situacija kao iz finala kupa kad je asistirao melnjaku za 3.gol hajduka bit ce skandal i stotinu teorija zavjera i ne zavjera.. Neka njega na tribini radi nas i radi njega..

Mislim da ti navijači Hajduka spremaju odstupnicu u slučaju da se izjalovi transfer kojem se oni nadaju...

R
A i ovaj Lončar pizdi. Igrači su išli u HD prvenstveno zbog manjka igrača u istom. Njihovi su išli ča zbog neisplate plača pa je bio dogovor da 4 najača kluba pošalju par igrača da liga ostane na 10 klubova do kraja prvenstva. Poslije su drugi zajebali stvar i nisu poslali svoje.

"Ma ja i Rijeka volimo se javno. Prije dva tjedna sjedio sam u jednom zagrebačkom kafiću u velikom društvu, a onda je netko počeo nešto pričati protiv Rijeke. Digao sam se, platio piće i otišao. Ne dam ja nikome na svoju Rijeku i Riječane"

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/najbolji-strijelac-napokon-stigao-u-momcad-rijeke-a-sada-cemo-se-potuci-s-hajdukom-i-dinamom-15414466?fbclid=IwAR07P6WUIV68zkhsd-WTSERXGXBUpeHwXUJgJS2dAJOUZ9Ky4D4Ndw366Vo

:svakacast:  :svakacast:
MAGICA FIUME

Quote from: worm on 11.01.2024, 22:44"Ma ja i Rijeka volimo se javno. Prije dva tjedna sjedio sam u jednom zagrebačkom kafiću u velikom društvu, a onda je netko počeo nešto pričati protiv Rijeke. Digao sam se, platio piće i otišao. Ne dam ja nikome na svoju Rijeku i Riječane"

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/najbolji-strijelac-napokon-stigao-u-momcad-rijeke-a-sada-cemo-se-potuci-s-hajdukom-i-dinamom-15414466?fbclid=IwAR07P6WUIV68zkhsd-WTSERXGXBUpeHwXUJgJS2dAJOUZ9Ky4D4Ndw366Vo

:svakacast:  :svakacast:

Svaka mu čast, meni jako pozitivan lik.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I meni se čini ok tip. Doduše i Ristovski mi se činio...

Baš me zanima kako ćemo pričati o njemu za 3-4 godine. Već je ostao upamćen kod dolaska koliko je spominjao barbu Janka

Jankoviće i Rijeku veže ljubav preko 30 godina. Tu je bio barba Janko od 1974. do 1978. godine, bio je miljenik stare 'Armade', volio bih da mene nova generacija Armade prihvati i zavoli

A još pamtim ono sa Gorice, uvodnu riječ :svakacast:

https://youtu.be/otyLVtvtzZY?t=45

Čini se neiskvaren i iskren dečko.
#navodninavijač

nananana... rijeka je najbolje od svega...

16.01.2024, 18:38 #659 Last Edit: 16.01.2024, 18:40 by Fornax
#degenerik