Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

-RIJEKA- and 2 Guests are viewing this topic.

M
22.05.2024, 00:49 #1275 Last Edit: 22.05.2024, 00:51 by moreplovac
Nekad su igrači diktirali ko će bit trener Rijeke, a to je meni jači apsurd. Dvojica, trojica dignu bunu, trener bude ispedaliran a onda ti isti igrači odu u drugi klub dva mjeseca poslije.
Treba imati kontinuitet i to je pravi put, razgovarati sa trenerom i uskladit strateske ciljeve.
Apropo Dilavera, ako se njega već dotičemo, čovjek koji nezna bili završio karijeru ili ne, u bolovima je, zadnjih par odigrao ispod nivoa, pa me kopka kako on može biti relevantan u odluci mjenjanja trenera. Plus, bonus, ja sam čuo recimo da on,Mitar i Pjaca imaju povlašteni status u momčadi.
I kome sad vjerovati? Ničoti, Lesičkom itd.
Osobnim nalivperima mordora. Ljudima koji tijekom prvenstva imaju uvid u sve što je Miško radio, jeo i pio, detalje Pjacinog ugovora, i točno šta on misli znaju, a da ne govorimo o tome da je Fruk htio toliko igrati za mordor da je osobno snizio potraživanja, o jebote, šta stvarno.
To je u rangu gluhog telefona nakon 10te osobe. Sopa je to najbolje okarakterizirao, garbage.

B
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 20.05.2024, 12:56
Quote from: Bobic on 20.05.2024, 10:08https://kassiesa.net/uefa/seedel2024.html

Nema jos teme za novu europsku sezonu pa stavljam ovdje, no kako je potvrdeno da krecemo drugo pretkolo EL(25.07.) potvrdeno je i da smo nositelji to drugo pretkolo. Tri od devet potencijalna protivnika vec su tu( Kilmanrock, Wisla Krakov, Pafos), ostalo ce biti jasnije kada zavrse sve lige.

Trece pretkolo EL skoro sigurno nismo nositelji kao ni playoff, plus ono sto svi znate-pravo na jedan krivi korak, u slucaju poraza u bilo kojoj fazi spustamo se u jedno od sljedecih pretkola KL.
Ne budi sramežljiv, ako nema teme otvori ju 😉.
Evo jesam :), neznam ima li nacin za prebaciti ove postove u novu temu..

Sopić mora ostat.. nismo tovari da tako tjeramo trenera pogotovo jer nas je on i doveo u borbu za 2 trofeja.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Nije stvar u tjeranju, ali ne pamtim trenera Rijeke koji je preživio sezonu bez trofeja. I Rožica i Tomić su otišli nakon takve sezone, tj Rožica usred proljeća kad je i europski plasman bio upitan. Kod Miška imaš povjerenje, ali "skoro" prvi ili "skoro" osvajač u pravilu ne prolazi.

Po meni bi bilo fer odraditi pravi ljetni rok sa Sopićem i DRS-om, ali neću ostati paf ako izgubi finale i prijateljski se rastanemo, a u suprotnom smjeru dođe npr Zeljković ili Dudić. Ali dobro, otom potom.
#navodninavijač

Super, potjerajte Sopića, može Cosmi privremeno uletit dok se ne nađe neki novi Jakir. ::)

#degenerik

Z
kad tad će se dva stara prijetelja opet spojiti. Protiv sudbine ne možeš. Što je između njih bilo bilo je.

Miško i Bjelica  ;D

Z
Sad ozbiljno, nadam se i ja da Sopa ostane, ali on je takav da u sekundi može Miška sterati u 3pm.
Mislim da bi on i DRS ovo ljeto jako dobro radili i na katu i na terenu.

Quote from: TIR on 22.05.2024, 09:20Nije stvar u tjeranju, ali ne pamtim trenera Rijeke koji je preživio sezonu bez trofeja. I Rožica i Tomić su otišli nakon takve sezone, tj Rožica usred proljeća kad je i europski plasman bio upitan. Kod Miška imaš povjerenje, ali "skoro" prvi ili "skoro" osvajač u pravilu ne prolazi.

Po meni bi bilo fer odraditi pravi ljetni rok sa Sopićem i DRS-om, ali neću ostati paf ako izgubi finale i prijateljski se rastanemo, a u suprotnom smjeru dođe npr Zeljković ili Dudić. Ali dobro, otom potom.

A dobro sad.. Rožman je izgubio 2 puta od ajdučije u 20 dana, a o Tomiću su mediji histerizirali da je slabić i da se plaši vlastitih igrača..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: TIR on 22.05.2024, 09:20Nije stvar u tjeranju, ali ne pamtim trenera Rijeke koji je preživio sezonu bez trofeja. I Rožica i Tomić su otišli nakon takve sezone, tj Rožica usred proljeća kad je i europski plasman bio upitan. Kod Miška imaš povjerenje, ali "skoro" prvi ili "skoro" osvajač u pravilu ne prolazi.

Mislim da nije usporedivo.
Sopić je došao usred sezone nakon što je odmaglio onaj pompozni tip. Ispao je od Lilla, ali realno nije ni imao vremena momčad pripremiti za Lille. A i govorimo o Lilleu, a ne o Dundalku. U pravenstvu je napravio jedan ludi niz i da je bilo samo malo više sreće ili malo manje belovština priča bi bila drugačija. U kupu je dogurao do finala, možda ga i digne.
Sezona bez trofeja? Možda, ali odigrana izvrsno, sa izvrsnim temeljima za budućnost. Nikakvog smilsa nema tjerat trenera koji je to postavio.

Općenito ova diskusija nema smisla POGOTVO nakon što se o tome priča nakon neke Ničotine izmišljotine. Ajmo ne nasjedat na novinske provokacije.

22.05.2024, 10:11 #1284 Last Edit: 22.05.2024, 10:12 by D2
Meni jedino što se kod Sopića promjenilo, a potrefilo se s povratkom Miškovića i ovom kao  mini krizom rezultata je njegov govor tijela na presicama i u kontaktu s medijima. Izgubio mi je nekako na oštrini, mekše izgleda. Je li sve samo koincidencija ili postoje neki razlozi za to, tko zna.
Samo da nije kao s Tomićem.
Sopa poludi, luđaci su još uvijek na rasprodanim tribinama!

PS Ajmo mi ovo danas dobiti bez puno, a, ali, ako i zašto!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Fali mi legendarni brk ali ovo sto je govorio bio o nasem budućem prvaku onda u pravu je 100% igrali najljepši nogomet a za ostale protivnike nije sljivio ni 2% zato smo tad i zasada jedino puta uspjeli postati prvaci države 🥺
https://youtu.be/6egwbh41pdo?si=Bk6dTIYJQ7AAW5xr
Forza Fiume ale!

22.05.2024, 10:33 #1286 Last Edit: 22.05.2024, 10:34 by Fornax
Toliko ste već razradili priču na temelju par ispraznih špekulacija da me uopće ne bi iznenadilo da sutra u nekakvom Germanijaku osvane članak o sukobu Sopića i Miškovića.

Osim ako već negdje nije objavljen, nisam u toku.

P.S. Jakir je bivši, Sopić je Dinamova prva želja. Kako znam? Heh. Pssst.
#degenerik

Quote from: Vado Magnar on 22.05.2024, 10:10

Mislim da nije usporedivo.
Sopić je došao usred sezone nakon što je odmaglio onaj pompozni tip. Ispao je od Lilla, ali realno nije ni imao vremena momčad pripremiti za Lille. A i govorimo o Lilleu, a ne o Dundalku. U pravenstvu je napravio jedan ludi niz i da je bilo samo malo više sreće ili malo manje belovština priča bi bila drugačija. U kupu je dogurao do finala, možda ga i digne.
Sezona bez trofeja? Možda, ali odigrana izvrsno, sa izvrsnim temeljima za budućnost. Nikakvog smilsa nema tjerat trenera koji je to postavio.

Općenito ova diskusija nema smisla POGOTVO nakon što se o tome priča nakon neke Ničotine izmišljotine. Ajmo ne nasjedat na novinske provokacije.

Ma ne obazirem se na te natpise, nisam ništa ni otvarao zadnjih dana zbog drugih obveza u biti.

Čisto razmatram scenarij ako ne osvojimo Kup. Scenarij u kojem Sopi vjerojatno ističe ugovor na kraju sezone (teško da ga je usred sezone doveo i dao mu 2 ili više godina), a znajući da je u pripremi standardni ljetni remont, možda je i simptomatično što se pitanje Mitrovićeva ugovora ne spominje već mjesecima, a klasično su ostali svi "na prodaju".

Također mi nije za bacit Miškova izjava da smo bili jači od Dinama ove sezone, i nisam suprotna mišljenja... Možda i Sopa prepozna trenutak za žmignut u kakvu Austriju, tko zna.

Čisto pišem da nešto pišem :)
#navodninavijač

Odlazak Sopica bi bio 3 koraka unatrag.

Prica se svasta, nesto je sigurno i tocno jer gdje ima dima ima i vatre.

Ali ponavljam, odlazak Sopica bi bio 3 koraka unatrag, nadam se da se o tome ne razmislja.

A
Quote from: D2 on 22.05.2024, 10:11Meni jedino što se kod Sopića promjenilo, a potrefilo se s povratkom Miškovića i ovom kao  mini krizom rezultata je njegov govor tijela na presicama i u kontaktu s medijima. Izgubio mi je nekako na oštrini, mekše izgleda. Je li sve samo koincidencija ili postoje neki razlozi za to, tko zna.
Samo da nije kao s Tomićem.
Sopa poludi, luđaci su još uvijek na rasprodanim tribinama!

PS Ajmo mi ovo danas dobiti bez puno, a, ali, ako i zašto!
Upravo to od te navodne svađe u Varaždinu je mirniji na presicama i utakmice mirnije vodi, neku je komentator na utakmici rekao da je čudno miran i da ga nikad nije vidio da toliko sjedi🤷🏻�♂️