Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ahaaaa Miško je ispitivao teren za investitora na način da je digao cijene dva do tri puta preko noći bez ikakvog pokušaja komunikacije, i sad je investitor puna tri dana nakon početka prodaje zaključio "hmmm ma da bolje ne ulagati".

Hoćete jedan newsflash? Ako je ta priča istinita, naći će se milijun razloga da se Kantrida ne gradi taman da prodamo 7500 pretplata ove sezone.

Još jedan newsflash: da je dan pred objavu cijena pretplate rekao čujte sve ide gore, novi vlasnik želi opravdat novi stadion i moramo pokazat da ima interesa, ljudi bi tretirali pretplatu kao onu simboličnu dionicu i pljunuli bi i 500 eura.

Gadljivo.
#navodninavijač

04.07.2024, 10:33 #1351 Last Edit: 04.07.2024, 10:50 by T.T.N.Y.
Klošar tvrdi da su Hajduk i Dinamo skuplji.  :jbg:

Dinamo Sjever Gore i Dolje 170€
Hajduk Sjever 132€
Rijeka Sjever 135€

Dinamo Istok je premješten na dio Zapada dolje 300€
Hajduk Istok 211€
Rijeka Istok 200€ - 235€

Dinamo Zapad Dolje 360€
Hajduk Zapad 264€
Rijeka Zapad  380€ - 490€

Ali klošar je zaboravio da Dinamo ima uključeno 5 domaćih utakmica u Europi i to potencijalno 4 utakmice Lige prvaka i kupa. Hajduk ima uključeno 2. i 3. pretkolo KL i sve utakmice kupa do finala......

:jbg:  :jbg:

Isto i Vukušić, mrtvo hladno dijeli Dinamo i Hajduk s 18 da bi dobio pojedinačnu cijenu, a imaju 23 odnosno 20 + kup.

https://x.com/nepresusan/status/1808780389089001893
#navodninavijač

Quote from: TIR on 04.07.2024, 10:31Ahaaaa Miško je ispitivao teren za investitora na način da je digao cijene dva do tri puta preko noći bez ikakvog pokušaja komunikacije, i sad je investitor puna tri dana nakon početka prodaje zaključio "hmmm ma da bolje ne ulagati".

Hoćete jedan newsflash? Ako je ta priča istinita, naći će se milijun razloga da se Kantrida ne gradi taman da prodamo 7500 pretplata ove sezone.

Još jedan newsflash: da je dan pred objavu cijena pretplate rekao čujte sve ide gore, novi vlasnik želi opravdat novi stadion i moramo pokazat da ima interesa, ljudi bi tretirali pretplatu kao onu simboličnu dionicu i pljunuli bi i 500 eura.

Gadljivo.
Touché. Postaj to na fb ili neki članak.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: ispod stijena on 04.07.2024, 09:28Nekad je Edi bio jedan jedini i najveći navijač Rijeke među novinarima, citirali su se njegovi tekstovi po forumima...

I tada sam imao jednu mantru da je to samo jedan pijančić , napisao bih neku drugu riječ , ali se uzima teško srcima...

Prodan voli isticati da je navijač i branitelj. Taj dio mu ne sporim. Ali novinar nikad nije bio. Njegovi proseri od tekstova su uvijek bili uglavnom lišeni činjenica i teški za čitati, čak i kad je pisao za nas.
Za biti novinar, potrebno je istražiti temu o kojoj pišeš i postaviti par elementarnih pitanja. On to nije sposoban ili ne želi, što ga automatski diskvalificira. Ako želi biti klupski pr, neka bude dosljedan, da otkaz iz "novina" u kojima radi i službeno bude Dedin trbuhozborac. Ovako je samo moralna nula od čovjeka.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Nazvao nas je "navodnim" navijačima, hejterima, spavačima...Nešto sam sigurno ispustio.
I opet LAŽ da je zbog investitora u Kantridu.
Sve zato jer nismo glupi, pa znamo kako je klub zadnje 3 godine neprofitabilan, i kako zbog investitora i prodaje kluba treba udarit po džepu "navodnih". navijača.

04.07.2024, 10:57 #1356 Last Edit: 04.07.2024, 10:58 by Projeto
Razlika je onda u par € skuplja, jednoznamenkasti broj, nista dramaticno?

Rijeka ima stadion novi i pregledniji  za gledanje 1000x od  Dinama ili Hajduka, Hajduk ima i krov, parking i Periju, ali neće moći gledati 5-6 utakmica radi nereda (kad već pričamo o "potencijalnom").

Znači nijanse, ali njima ni ne trebaju cijene kao što ima Rijeka, oni mogu računati na održavanje stadiona od svojih gradova kao i gradnju novih od strane svih nas. Oni zbilja bespotrebno deru svoje navijače.

Rijeci treba svaki € i treba pomoći. Nije lako 12 godina biti bolji od Osijeka i Hajduka i napadati jedini realno Dinamo sa 3-7x manje novaca.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

R
Tzv. sjevernokorejski stil novinarstva

S
Quote from: Projeto on 04.07.2024, 10:57Razlika je onda u par € skuplja, jednoznamenkasti broj, nista dramaticno?

Rijeka ima stadion novi i pregledniji  za gledanje 1000x od  Dinama ili Hajduka, Hajduk ima i krov, parking i Periju, ali neće moći gledati 5-6 utakmica radi nereda (kad već pričamo o "potencijalnom").

Znači nijanse, ali njima ni ne trebaju cijene kao što ima Rijeka, oni mogu računati na održavanje stadiona od svojih gradova kao i gradnju novih od strane svih nas. Oni zbilja bespotrebno deru svoje navijače.

Rijeci treba svaki € i treba pomoći. Nije lako 12 godina biti bolji od Osijeka i Hajduka i napadati jedini realno Dinamo sa 3-7x manje novaca.

Rijeci treba svaki € i treba pomoć zbog krivih poslovnih i kadrovskih poteza vlasnika, i zato jer ne može prodat i zaradit na klubu koji je zadnje tri godine neprofitabilan.

Quote from: Snowcrash on 04.07.2024, 11:05
Quote from: Projeto on 04.07.2024, 10:57Razlika je onda u par € skuplja, jednoznamenkasti broj, nista dramaticno?

Rijeci treba svaki € i treba pomoć zbog krivih poslovnih i kadrovskih poteza vlasnika, i zato jer ne može prodat i zaradit na klubu koji je zadnje tri godine neprofitabilan.

Ne vidim krive poteze. Samo 12 godina kontinuiranog uspjeha.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Quote from: Projeto on 04.07.2024, 10:57Rijeci treba svaki € i treba pomoći. Nije lako 12 godina biti bolji od Osijeka i Hajduka i napadati jedini realno Dinamo sa 3-7x manje novaca.

Ovakav način prezentacije cijena, komunikacija istih s navijačima i "opravdavanja" s iznošenjem lažnih ili nepotpunih činjenica nije način kako se moli za pomoć.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Snowcrash on 04.07.2024, 10:54Nazvao nas je "navodnim" navijačima, hejterima, spavačima...Nešto sam sigurno ispustio.
I opet LAŽ da je zbog investitora u Kantridu.
Sve zato jer nismo glupi, pa znamo kako je klub zadnje 3 godine neprofitabilan, i kako zbog investitora i prodaje kluba treba udarit po džepu "navodnih". navijača.

Kad bi uprava bila malo manje nesposobna i klub bi bio malo manje neprofitabilan.

Koliko eura nam je samo Serse izbio iz džepa?
#degenerik

Članak je kakav je, žalosti me produbljivanje podjela i nametanje crno-bijelog stava oko navijača i "navijača" u pogledu šutke prihvaćanja odluka iz kluba. Ako gutaš sve si navijač, ako propitkuješ onda nisi. Hmmm na što me to sve podsjeća... Pogotovo je to loše jer nekome je granica jedna stvar oko koje nema rasprava, a nekome druga pa je to jako tanka linija po kojoj treba hodati i dijeliti ljude.

Opet ima par laži ili recimo nategnutih "činjenica" u članku i sad već očito par mazalica za oči i pripreme terena za neke buduće poteze investitora izgradnje nebodera i hotela na Kantridi. Iako izgradnju stadiona na Kantridi ne moramo uopće povezivati s nužno novim vlasnicima kluba, kako je to sve skupa prezentirano do sada.

Zanimljiva mi je usputna informacija o budućoj Kantridi i cijeni minimalne pretplate za današnji I3 gdje se spominje razina od 450€. Naravno u članku ipak manje zvuči 25€ po utakmici ili popularno izražavanje u pivama.

Edia znam jako površno, ono što sam imao priliku biti par puta u kontaktu s njim mi je dalo OK mišljenje o njemu i ne mislim taj stav promijeniti zbog par članaka koji mi se ne sviđaju. Očito mu nije bilo svejedno što je bilo par uvredljivih komentara na prvi njegov članak o pretplatama. Mislim da u ovom slučaju više piše iz navijačkog kuta nego novinarskog i zato članci gube onu dimenziju novinarskog propitkivanja to jest kvalitete.

Ono s čim se slažem je podatak o 4000+ stalnih navijača i to je cifra s kojom vas ovdje zamaram već neko vrijeme na što će se vjerojatno (možda maksimalno 1000 dole) opet svesti pretplate, prije ili kasnije, jer će navijači i "navijači" htjeti svoj, kako je to već netko opisao, šut.

Na kraju žao mi je bilo ovo pročitati iz razloga što je ovaj tekst pokazatelj da za sada u klubu nemaju namjeru ičim i na bilo koji način popraviti nastalu situaciju i da i dalje na navijače gledaju površno.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

04.07.2024, 11:29 #1363 Last Edit: 04.07.2024, 11:34 by D2
Quote from: Projeto on 04.07.2024, 11:10Ne vidim krive poteze. Samo 12 godina kontinuiranog uspjeha.
Nisi valjda ti jedan od onih koji trče pobjednicima u zagrljaj...
Rijeka je svakom pravom navijaču (nije moja kategorija) ponos svaku godinu od kad postoji i ne dijeli je i ne cijepa na prije i poslije nekoga ili nečega. Pravom navijaču je na ponos i ljubav svaku godinu, bila gore ili dole, loša ili odlična. Za pravog navijača ne postoji 12 godina kontinuiranog uspjeha, postoji samo i jedino uspjeh, neokaljan, neograničen.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: T.T.N.Y. on 04.07.2024, 10:33Klošar tvrdi da su Hajduk i Dinamo skuplji.  :jbg:

Dinamo Sjever Gore i Dolje 170€
Hajduk Sjever 132€
Rijeka Sjever 135€

Dinamo Istok je premješten na dio Zapada dolje 300€
Hajduk Istok 211€
Rijeka Istok 200€ - 235€

Dinamo Zapad Dolje 360€
Hajduk Zapad 264€
Rijeka Zapad  380€ - 490€

Ali klošar je zaboravio da Dinamo ima uključeno 5 domaćih utakmica u Europi i to potencijalno 4 utakmice Lige prvaka i kupa. Hajduk ima uključeno 2. i 3. pretkolo KL i sve utakmice kupa do finala......

:jbg:  :jbg:

Doci ce i nase europske tekme, vidjet cemo cijene pojedinacnih karti koje su njima besplatne pa cemo lako napravit racunicu.
Rijeka u srcu, Armada do groba!