Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Projeto on 21.07.2024, 21:23Sve što je potrebno da svaka žena, muškarac  i nebinarna osoba u krugu od 75km od Gradske ure opet stane iza naše Rijeke i predsjednika kao u proljeće 2012.
U proljeće 2012. još nije postojao pojam "nebinarne osobe".

To je Soroševa ekipa smislila tamo negdje 2018.  ;D
#degenerik

T
22.07.2024, 22:03 #1456 Last Edit: 22.07.2024, 22:04 by toñito
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/europski-protivnik-rijeke-zrtva-je-bizarnog-pravila-zbog-njega-bi-dinamo-i-hajduk-bili-drugoligasi---860029.html?_gl=1*slv66x*_gcl_au*MTIxMTkzMzg2MS4xNzIwNDQ1MDE2

U zemlji čudesa, i ovakav članak može izać.  Kako su samo glupi ti Rumunji, ne daju da se troši javni novac u profesionalni nogomet. Zamisli čuda, u Rumunjskoj su toliko nazadni, da su lokalnim šerifima zabranili financiranje profesionalnih klubova iz proračuna. Ne smiješ igrat prvu ligu ako nisi privatan, zamisli koja blasfemija da se državne / gradske pare ne troše u javni interes - nogomet. Čudom čuda, došli su dalje od nas na Euru a toliko su nazadni.

A to šta se maksimirska hobotnica izgradila sa javnim novcem, to je očito javni interes. Kao i da grad Split financira Hajduk. A Riječani su po običaju kreteni, jer su privatiziralli klub i ne troše javni novac,  već žive od tržišta. Po Ivici Medi mi smo zapravo potpune budale, jer klub ne uzima novce od penzionera, zaposlenika , škola i vrtića u Gradu.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Cijela pressica.

- Svi ozbiljniji klubovi, koji imaju širok roster i otpuštaju klubove, to počinje tek od 10., 15. kolovoza. Aktivni smo na tržištu, tražimo imena koja će nam biti prava pojačanja i igrače koji nam mogu pomoći, a ne samo igrač više, mišljenja je zagrebački stručnjak na klupi Rijeke koji je bio još upitan oko pozicije prvog vratara:
#navodninavijač

I
Vidim da Djuoahra uživa na plažama Malezije... valjda je To bilo TO

Z
23.07.2024, 16:09 #1461 Last Edit: 23.07.2024, 16:12 by Zelko Maler
Quote from: ispod stijena on 23.07.2024, 16:08Vidim da Djuoahra uživa na plažama Malezije... valjda je To bilo TO

riječi ti se pozlatile!

Nadamo se da su slike live, a ne stare.

Olivari u SN, nemojte čitati
MAGICA FIUME

T
23.07.2024, 17:09 #1463 Last Edit: 23.07.2024, 17:20 by toñito
Kakav kompleksaš, nije ni čudo da mu je žena produžila sa Riječaninom na more.
Ja da sam DRS, ja bi ga tužio zbog ove rečenice:

"Iako bi se nakon ove izjave sportskog direktora Rijeke dalo zaključiti da od dolaska Pašalića u Dinamo neće biti ništa, nikako nemojte staviti točku iza rečenica Darka Raić-Sudara"

Čovjek doslovce demantira našeg sportskog direktora, ali cilj ovog članka je  pressing na Pašalića, više nego na MIškovića.
Mali je ionako nestabilan nije neki intelekta, i sada forsiraju da mali ispregovara uvjete na štetu Rijeke. Baš me zanima kako će Pašalić odigrat u četvrtak.

Ovakav pressing bečkih konjušara, ovo mogu samo oni, moralno dno. Ali ok oni su konjušari to znamo, nije da su gospoda.

EDIT: Naslov u SN je VRH  "Želimo ga dovesti, ali ne pod njihovim uvjetima"
Dobro onda Vi recite svoje uvjete, pa će Rijeka onda pristat na takve uvjete, kako Vama odgovara tako ce bit!
VRH, kakvi su ovo kreteni ovog nema nigdje! Gori su od tovara, da ga jebeš!

Quote from: worm on 23.07.2024, 16:52Olivari u SN, nemojte čitati

B
Quote from: ispod stijena on 23.07.2024, 16:08Vidim da Djuoahra uživa na plažama Malezije... valjda je To bilo TO

Pred dva dana je igrao utakmicu, cak i da ga Sopa otpisao jucer valjda bi trazio angazmane, pa nebi covjek stigao do Malezije na plazu za jedan dan.

Toliko brzo sa plaze pa na travnjak i nazad moze samo jakir putovat.

Z
23.07.2024, 17:18 #1465 Last Edit: 23.07.2024, 17:25 by Zelko Maler
Quote from: toñito on 23.07.2024, 17:09Kakav kompleksaš, nije ni čudo da mu je žena produžila sa Riječaninom na more.

"Iako bi se nakon ove izjave sportskog direktora Rijeke dalo zaključiti da od dolaska Pašalića u Dinamo neće biti ništa, nikako nemojte staviti točku iza rečenica Darka Raić-Sudara"

Čovjek doslovce demantira našeg sportskog direktora, ali cilj ovog članka je  pressing na Pašalića, više nego na MIškovića.
Mali je ionako nestabilan nije neki intelekta, i sada forsiraju da mali ispregovara uvjete na štetu Rijeke. Baš me zanima kako će Pašalić odigrat u četvrtak.

Ovakav pressing bečkih konjušara, ovo mogu samo oni, moralno dno. Ali ok oni su konjušari to znamo, nije da su gospoda.

Quote from: toñito on 23.07.2024, 17:09Kakav kompleksaš, nije ni čudo da mu je žena produžila sa Riječaninom na more.

sve stoji što si napisao. Da u klubu imju smisla objavili bi da  članak šteti Nk Rijeci pred važnu europsku utakmicu i važnije direktno nije u interesu i služi potkopavanju hrvatskog nogometu zbog koeficjenta. Uvijek se možeš na neku patetiku izvući.
Olivarija bi tužio zbog kontinuiranog potkopavanja Nk Rijeke. Ovo nije prvi ovakav članak.

Uostalom kako on to misli da neće biti pod našim uvjetima? Ne razumijem, ja sutra odem u auto kuću i želim  novi audi a4 i kažem da ću kupiti auto ali ne po uvjetima auto kuće, nego mojim?

prozirni su. Toliko ga guzonja hoće da je sad i preko olivarija počeo pritiskati. njegovo bosansko govno smrdi u ovo tekstu.

R
Lako je dinamovim čmarovima pisat kad  naši papci neće reagirat

A na šta da reagiraju?

Ili vi stvarno mislite da je odbijenica Dinamu konačna i definitivna?

#degenerik

I
Nije pitanje da li će otići nego tko će doći u miraz 😉

Miraz je već došao.
#degenerik