Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

manigoldo, Goca Bez Lica, m, TIR, kauzalni neksus, Acori, Pesimista, Deni323 and 12 Guests are viewing this topic.

Pa je li ga na kraju krajeva potjerao zbog Juncaja? Nije.

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ne detoxu sam od indexa već neko vrijeme, pa neću kliknut. Ali imam bazu podataka iz kojih izvlačim zaključak da članak ima laksativna svojstva.

15.08.2024, 12:05 #1579 Last Edit: 15.08.2024, 12:06 by 18orvat
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/njemu-rijeka-nije-usputna-stanica-njemu-je-rijeka-zavrsno-odrediste-i-zato-ce-mu-svi-uvijek-cuvati-ale/133792?fbclid=IwY2xjawEqr6VleHRuA2FlbQIxMQABHVUV1kDwCFH41ot8VqfgjOxCaWESAvQtEeXcjGIaAC5YYTOXyveNY3iglQ_aem_19BdlG1Q43fnKcQOwny3LQ

Njemu Rijeka nije usputna stanica, njemu je Rijeka - završno odredište! I zato će mu svi uvijek čuvati Đale.

Upravo tako. A oni koji koriste svaki slobodni dan da bi pobjegli iz našeg grada neka ostanu gdje jesu.

I
Nisam siguran da ćemo patetikom daleko dogurati.

Da onaj tko ga je vidio u koznjaku je poželio kupiti isti   :-X

Ne volim patetiku, pogotovo na hrv pa i američki način, ali Đale je za moje pojmove 'jedan od nas'.. kako se veselio svojim golovima tako se veselio i golovima sa klupe, njemu su mnogi nakon zgoditka trčali prvom u zagrljaj..

Ne želim umanjivati vrijednost trenerskog zvanja pa i formalnog obrazovanja, u jednom trenutku bi mu i bliskost sa igračima mogla biti problem, ali danas je to nebitno.. favoriti su švedi a na duže staze moramo vidjeti kako će se i on nositi sa situacijom i kakve će odluke donositi..

Ugl neka mu je sa srećom! Moje kredite ima odavno, samo hrabro..

Kao što sam pisao u analizi Elfsborga, njihov 32-godišnji trener iza sebe ima jednogodišnje iskustvo u danskom drugoligašu i 9 utakmica na klupi Elfsborga. Prije toga je dvije godine dana bio pomoćni trener. Dakle ničim nije u prednosti nad Đalovićem primjerice...

Uostalom po dolasku u Rijeku, Sopić je iza sebe imao dvije sezone 2. lige sa Rudešom i Dinamom 2, te po pola sezone u azerbajdžanskom Sabahu i Gorici. Naravno, nije svejedno da li je netko počeo samostalno raditi jučer kao Đalović ili pred 2 ili 10 godina kao Sopić, ali s izuzetkom početne prilagodbe, dođe na isto.

Rožman je sa 36 godina kod nas došao sa 4 godine trenerskog iskustva u šutu. To bi ja nazvao razlikom nad ovom trojicom koji su tu negdje.
#navodninavijač

I
Ma kad sam ja danas vidio kako Mocinic gleda u onaj tablet ko ja u performans onog crnca u St, sve jw bilo jasno.
Svi su oni meni jako dragi ,ali, ali...

Quote from: ispod stijena on 15.08.2024, 21:41Ma kad sam ja danas vidio kako Mocinic gleda u onaj tablet ko ja u performans onog crnca u St, sve jw bilo jasno.
Svi su oni meni jako dragi ,ali, ali...

Optimist u meni će reći da oni neće dočekati listopad na klupi...realist se nada da neće ni rujan.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

https://www.rijekadanas.com/foto-navijaci-osijeka-pomazu-armadi-na-utakmici-rijeke-i-elfsborga/

Jesam ja ćorav ili su ovi zamjenili grb Armade sa grbom NK Osijeka?

K

Pa koji majstor je napisao ovaj članak?

A

A
Odmah je kreten maknuo članak piše  opps error. Koji ti debil moraš bit šal armade zamijenit Osijekovim