Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

-RIJEKA- and 4 Guests are viewing this topic.

R
Počeo sam slušat tog menagera  pa odustao kad je počeo opravdavat dolazak Brekala u ST riječima: "Nisam mogao ostaviti dijete na ulici."
Kao da je mali sa 18 godina izletio iz doma pa klošari na cesti.

Quote from: 18orvat on 18.09.2024, 11:43
Quote from: IvyFiume on 18.09.2024, 10:22Znači dnovinar koji je objavio ovaj članak...

Dobro si ti to elaborirala ali sutra da neki zg dnovinar objavi da dolaze Menalo i Deni Jurić na ovom forumu će zavladati opća histerija...

To sigurno....

I
Quote from: robil on 18.09.2024, 11:51Počeo sam slušat tog menagera  pa odustao kad je počeo opravdavat dolazak Brekala u ST riječima: "Nisam mogao ostaviti dijete na ulici."

Ne. Lukša je zvao i vidio da bi dijete moglo ostati na ulici pa su našli zajednički jezik :)

Quote from: ispod stijena on 18.09.2024, 13:58
Quote from: robil on 18.09.2024, 11:51Počeo sam slušat tog menagera  pa odustao kad je počeo opravdavat dolazak Brekala u ST riječima: "Nisam mogao ostaviti dijete na ulici."

Ne. Lukša je zvao i vidio da bi dijete moglo ostati na ulici pa su našli zajednički jezik :)

Lukša se toliko zabrinuo da to zagrebačko dijete ne završi na ulici pa mu je odlučio pomoći koliko je mogao :

"Hajduk je za posudbu platio Fiorentini 100.000 ovog proljeća, a Splićani su uz to "pokrili" i Brekalov ugovor za pola sezone u iznosu od 500.000 eura."

:nisamja:  🤡

B
Treba nam cijeli stozer..

Quote from: Bobic on 19.09.2024, 01:49Treba nam cijeli stozer..
Ja kad čujem "stožer" odmah mi na pamet pada Vili, Božo, Capak i Alemka!

Sljedeća dva tjedna su ključna!

Što ne valja u propitkivanju stvari od javnog interesa?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Marabunt Campetto on 20.09.2024, 16:18Još samo fali, Kata Šmajser 🤡

https://www.novilist.hr/rijeka-regija/mozemo-o-krsenju-zakona-u-projektu-kantrida-filipovic-se-o-svemu-unaprijed-dogovara-s-investitorom/
Sve što je čovjek rekao je pogođeno.

Sve ovo je toliko netransparentno da je potpuno deprimirajuće koliko ljudi to guta bez grama skepse i sumnje.
#degenerik

R
Quote from: Monarh on 19.09.2024, 06:38
Quote from: Bobic on 19.09.2024, 01:49Treba nam cijeli stozer..
Ja kad čujem "stožer" odmah mi na pamet pada Vili, Božo, Capak i Alemka!

Sljedeća dva tjedna su ključna!

Pa i jesu. Ako tučemo Š i H bit će mir neko vrijeme

Nije stvar u propitkivanju, nego je stvar da su uvijek suprotno od bilo čega.
U maniri, što gore to bolje!
Ri Or Die

Projekt Kantride je nemoguć na drugi način.

Stadion neće biti isplativ bez popratnih sadržaja, a oni su danas veći nego jedan hotel onomad. I to je 2+2, nema nikakvih skrivenih agendi, lobiranja, tajnovitosti ili čega već. Jedno bez drugog ne ide nikako, pa ni u znatno siromašnijoj varijanti stadiona koja opet ne ide ispod 50-70 milijuna.

Tako da nema šta javni natječaj tu promijeniti, nit se može smisliti bolje rješenje. Kome smetaju tri veća nebodera, smetati će mu i dva manja ako bi postojala takva varijanta. A Možemo i ovi lokalni komunisti, pardon aktivisti, su samim postojanjem protiv takvih ulaganja jer se teta Jasna neće moć kupat na istom mjestu kao zadnjih sedamdeset let.

Nogometni stadion od milijardu kuna je glupost modernog doba obzirom na rang kluba koji će ga koristiti, ali će zajedno s neboderima podignuti vizuru tog dijela grada i kao takav je poželjan. Kao rijetka pozitivna najava u moru kolapsa Autotroleja, Čistoće, iseljavanja, pada broja stanovnika i ostalog.
#navodninavijač

R
A jebat ga ili to ili natkrit Ruju I zaokruzit je pa tako dobijes kod 1000 sjedalica

20.09.2024, 18:58 #1769 Last Edit: 20.09.2024, 19:00 by Silvio Dante
Pa dobro, podignut će. Tebi. Nekome neće, nekomu će nagrditi.
Mislim da je ključna stvar rasprava. Neka piramida. Zakona, planova, prostora, interesa, mogućnosti. Što neki prostor, pruža, nudi, što nam treba i što je prioritet. Imam osjećaj da je rasprava, a ona je ključna, ovdje na zadnjem mjestu. Sve je obavijeno velom tajne. Kao i kod one famozne prezentacije na nelegalnom Superkupu 2014., koji se uzgred igrao na nelegalnom i nelegitimnom mjestu. Kantridi, a ne Maksimiru. I tada je pričala krenula, iz neba pa u rebra, paffffff, ni više ni manje nego s prezentacijom. Evo vam gladne oči i uši, evo vam stadiona!! Ni rasprave, ni mišljenja struke, ni mišljenja navijača, građana, ma kakvi, odmah stadion. Projekt. Znamo kako je završilo.
Tako i sada. Preskaču se stepenice. On ima koncesiju, a kad je tome tako, onda valjda dolje može napraviti što ga volja, ako u neki zadani okvir ubaci i malo sporta. Ma što god to bilo. Ne obvezuje ga ništa ako dobro shvaćam. Ni potreba za javnom raspravom, mišljenjem struke prvenstveno, provođenjem javnog natječaja i kakvog poziva zainteresiranoj javnosti. Idemo skupiti 10 rješenja i priča, i konsenzusom, grada, građana, kluba, investitora, potreba i interesa izabrati pravo. Tako bi priča trebala biti vođena u idealnom scenariju.

Ovdje je sve suprotno. Sve je drž'ne daj, maksimalno utegnuto. Nabijeno nekom famom, mistikom, kulisom. Javna rasprava jedino. I grad se tu mora puno aktivnije kao dionik uključiti. Ako ga se išta više uopće i pita, nakon što je ovima koncesija data na sljedećih hiljadu godina valjda. Ako grad, većina građana kaže da ovo ne želi, da ovo nije ono što nama treba, da će se nahraniti stotinu ustiju a Rijeka ostati na repu, Rijeka klub i Rijeka grad, ja sam protiv ovog projekta. Iako sam ga po objavi pozdravio. Dosta je, dosta je samovolje. Nije to tvoja djedovina zalizani, i neš ju uzurpirat kao što si uzurpirao 200m obale u svojim Miškovićima. Jasno?!