Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Ili Đalović da nije imao licencu pa nije znao šta radi

M
Možda se nisu složili oko intenziteta slavlja/ ispricavanja kad Andrić zabije protiv dinama.
Naime Andrić je htio da nakon gola sa rasirenim rukama u pozi "predajem se" i facom tužnog emojija moli za oprost boyse uz naknadno sklapanje ruku u molitvu,dok je Đale bio za pozu predajem se uz natruhu tužno sretnog krivljenja usta. Mislim da je tu puklo.

Z
Quote from: Kostrena on 15.11.2024, 18:48Ili Đalović da nije imao licencu pa nije znao šta radi
Kako je super kad zbog nekih svojih sitnih pobuda staneš na stranu picke koja je slavila Dinamove naslove i koja se ne veseli golu protiv njih na ustrb trenera koji je ipak nešto učinio za nas klub.... Stvarno si seronja :jbg:

K
17.11.2024, 18:59 #2088 Last Edit: 17.11.2024, 19:03 by Kostrena
Ti znaš šta se desilo? Ili daješ podršku "treneru" na slijepo?
Oba dva su isti kurci, gledaju samo svoju guzicu i na kraju će se ljubit ko najveći frendovi

M
18.11.2024, 13:09 #2089 Last Edit: 18.11.2024, 13:10 by moreplovac
Ja neznam sta se desilo, ali sam uz kolegu, nije Andric jedan Hodza, dijete Rijeke, pa da se posvadja s trenerom, decko kojem je Rijeka u krvi, u DNA, pa da stajes uz njega,to je lik koji je prije par mjeseci slavio duplu krunu dinama na Ruji.
Nije cak ni lik koji je klupski projekt ili asset,da mozemo to financijski opravdat.

Mozda Djale nije u pravu u toj svadji,mozda ima zakulisnih igrica,ali ako cu gledat sve ono sto je bilo na van i sve ono prijasnjih godina, ja sam na Djaletovoj strani ma kako god "los" trener bio. Institucija trenera se mora postovat jer tog istog trenera je postavio onaj koji tebe placa, i jos jedna stvar,ako imas problem ili se s necim ne slazes onda postoji nacin na koji se to iznosi.
Ako je ovaj njemu srao pred svima kako se prica, adio i good bye. Rusenje autoriteta trenera je big No No.

Svi mi imamo glupe šefove... Pa nikom ništa.
#navodninavijač

D

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A

Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Ako Haso nije legenda, nitko nije.

Ono kad se u nekom razgovoru slomio na spomen Gorana Brajkovića. Uf, sad me probolo.
#degenerik

Quote from: Fornax on 30.11.2024, 14:05Ako Haso nije legenda, nitko nije.

Ono kad se u nekom razgovoru slomio na spomen Gorana Brajkovića. Uf, sad me probolo.

Haso je bio i ostao pravi.

"Premda ta krilatica mnogima ne znači puno, ona je utkana u svaki dres koji na prednjoj strani ima grb NK Rijeka. I stvarno, teško ju je mnogima objasniti, teško je približiti ljudima 'izvana' koliko ona znači svakom Riječaninu, a iako je 'školsku definiciju' praktički nemoguće pronaći, njen primjer mogla bi biti utakmica koja se ove subote odigrala pred očima više od 5500 plavo-bijelih duša"

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sada-barem-znate-sto-znaci-krepat-ma-ne-molat/138356

5500?!?!

A ovaj  rekao na stadionu 3 6XX

Quote from: Monarh on 02.12.2024, 06:37"Premda ta krilatica mnogima ne znači puno, ona je utkana u svaki dres koji na prednjoj strani ima grb NK Rijeka. I stvarno, teško ju je mnogima objasniti, teško je približiti ljudima 'izvana' koliko ona znači svakom Riječaninu, a iako je 'školsku definiciju' praktički nemoguće pronaći, njen primjer mogla bi biti utakmica koja se ove subote odigrala pred očima više od 5500 plavo-bijelih duša"

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sada-barem-znate-sto-znaci-krepat-ma-ne-molat/138356

5500?!?!

A ovaj  rekao na stadionu 3 6XX

Placeni clanak.
Rijeka u srcu, Armada do groba!