Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Stari grad and 1 Guest are viewing this topic.

02.12.2024, 12:06 #2115 Last Edit: 02.12.2024, 12:06 by Fornax
Portali nemaju lekturu, tko bi to plaćao. Plus, Lektori ne rade fact checking, to rade Soroševi "neovisni" fact checkeri.  ;D

#degenerik

Quote from: LenRi on 02.12.2024, 09:33
Quote from: D2 on 02.12.2024, 09:11I kad mi onda netko kao dokaz o posjeti nakon kusur godina izvadi novinski članak.  8)
Pa zašto bi se netko pozivao na neki novinarski članak vezan za broj gledatelja. Pa na stranicama lige klikneš na bilo koji susret i piše ti točan broj gledatelja.
Zato jer se u pisanju ljudi uhvate službenih, neslužbenih i inih podataka.
Uostalom službene brojke za ranije godine gledajući cijelu ligu rijetko postoje. Većina tih starih brojki po stadionima su fabricirana kao i ova iz ovog članka. Uostalom današnji način bilježenja, prolaskom kroz "ježeve" je relativna novina.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
Quote from: D2 on 02.12.2024, 13:37
Quote from: D2 on 02.12.2024, 09:11I kad mi onda netko kao dokaz o posjeti nakon kusur godina izvadi novinski članak.  8)
Pa zašto bi se netko pozivao na neki novinarski članak vezan za broj gledatelja. Pa na stranicama lige klikneš na bilo koji susret i piše ti točan broj gledatelja.
Uostalom službene brojke za ranije godine gledajući cijelu ligu rijetko postoje. Većina tih starih brojki po stadionima su fabricirana kao i ova iz ovog članka. Uostalom današnji način bilježenja, prolaskom kroz "ježeve" je relativna novina.

Koliko se sjećam krajem 80ih su Italiji objavljivali koliko je ulaznica prodano, te koja je zarada od istih.

Quote from: LenRi on 02.12.2024, 13:40
Quote from: D2 on 02.12.2024, 13:37

Koliko se sjećam krajem 80ih su Italiji objavljivali koliko je ulaznica prodano, te koja je zarada od istih.
Ti mene malo, aaa?!
Koja Italija pišemo o HNLu, koji nema 2 poštena stadiona.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Paušić o tome kako je saznao da je Đalović promijenio način treninga i kako momčad djeluje moćnije i spremnije nego prije: (od 20.minute nadalje)

https://youtu.be/xx9NTTnNXhM?t=1237
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

I
To daje optimistični pogled na prve samostalne Radomirove pripreme. Predviđanja su bila da za vrijeme i nakon zimskih priprema slijedi konačni krah.

V
Pa to mi je ipak pomak u pozitivnom smjeru jer kod sopica je bas falio taj plan b i nemogucnost zavrsavanja utakmica ako se sve ne napravi u pola sata.
Osim pocetka 2. Polusezone prosle godine 2x u gorici i na poljudu nismo bili sposobni zavrsit u toj sezoni nista sta se uslo s nepovoljnim rezultatom (pod to smatram i x) u zadnjih 20 minuta.

M
Quote from: m on 03.12.2024, 13:48Paušić o tome kako je saznao da je Đalović promijenio način treninga i kako momčad djeluje moćnije i spremnije nego prije: (od 20.minute nadalje)

https://youtu.be/xx9NTTnNXhM?t=1237

i ovo oko petrovica, nisan videl partidu ali vec par puti meni se pari da je mala masina kad ga vidin, a judima se ne pjaza as deluje kot da nis ne dela i da je nevidliv.

Ah Đale, lijep je HNL niz neporaženosti, ali doklen ćemo ignorirati 7:0 na dva europska gostovanja s početka mandata :sta:
#navodninavijač

Quote from: TIR on 04.12.2024, 13:18Ah Đale, lijep je HNL niz neporaženosti, ali doklen ćemo ignorirati 7:0 na dva europska gostovanja s početka mandata :sta:

Mene bas strah da nam se na Poljudu ne desi Ljubljana ili onih Biscanovih 4-0 do poluvremena kad su se rugali s nama 90'. :sta:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 04.12.2024, 13:27
Quote from: TIR on 04.12.2024, 13:18Ah Đale, lijep je HNL niz neporaženosti, ali doklen ćemo ignorirati 7:0 na dva europska gostovanja s početka mandata :sta:

Mene bas strah da nam se na Poljudu ne desi Ljubljana ili onih Biscanovih 4-0 do poluvremena kad su se rugali s nama 90'. :sta:

Ma nemoguće.. jedino ako bi primili gol u prvih par minuta pa potonuli..

Uvjeren sam da se vraćamo neporaženi.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
Hajduk koji radi 2 prilike u prosjeku na utakmici
Zašto nam je Šibenik najvažnija utakmica polusezone? Ne kužim

M

ja san bil (i dalje, ali ugodno iznenadjen zadnje 2-3) kritican prema izboru djaleta, ali ne moremo svalit na njega te dve kad je sopic preko noci dobil pedalu...ok da je trener odgovoran, i da ne mores zgubit 5-0, ne bin ignoriral ali ne bin mu to stavil 100%  va vrat

B
Quote from: moreplovac on 04.12.2024, 12:54https://www.fiuman.hr/dalovic-ljuti-me-ponekad-sto-se-ne-prica-o-rijeci-koja-nema-poraz/

Evo i ja i nekolicina formasa koji smo prednjacili sa kritikama i zazivali smjenu, koliko sam vidio se slazemo da sad Djale treba ostati i da mozda ispliva neki skriveni potencijal.

Samo treba smanjiti malo ove floskule. Zadnje 3 utakmice smo solidni, no ne i odlicni. Zasluzili smo vise neke utakmice? Da predzadnje dve, no pamtim dosta njih gdje smo i manje, tako da bodovni saldo sigurno nije prenizak s obzirom na prikazano.
I vec spomenuta laz kako nemamo poraz.

Tako da pokrit se usima i povezat dve tri pobjede, a ne zazivat novi pritisak medija koji stvarno nije potreban.