Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Mislim da je naletilic u jednom podcastu rekao da transfermarkt nije relevantan i da se nitko u svijetu ne vodi time i da se igraceva vrijednost uopce ne gleda kroz transfermarkt.

Uostalom taj isti transfermarkt drzi pukstasa( ili kako se vec debil preziva) na cijeni ko da je gerrard pa eto nije pomoglo hajduku da ga utopi.
nananana... rijeka je najbolje od svega...

I
https://www.index.hr/sport/clanak/galesic-potpisuje-za-dinamo-ovo-su-detalji-posla/2628617.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Iz poštovanja neću ovo u temu Ri Mercato.

Znači, danas sutra ćemo vidjeti , da li vjerovati našem Fabriziu Romanu Franku ili portalima.
Romano Frank je rekao da je Gale išao u njemačku agenciju sa ciljem transfera na njemačko tržište, bila je info i da je već dogovorio uvijete u austrijskom bundesligašu.

Držim da je u pravu.

Inače. Mislio sam da Miško laje i opravdava zanjim istupom selidbu Selahia u neki od držvanih klubova, nisam se nadao da se opravdava radi Galešića...

K
Ja nisam rekao da će u Austriju, ako na mene misliš
Kada bude gotovo di god da ode, će ljudi s kojima pišem u privatne, poslati šta sam im napisao prekjučer, šta jučer a šta danas.
Iako, nemam problema s time da nisam bio u pravu, opet kažem ni DRS ne zna neke stvari

I
Nisam ni mislio na tebe za Austriju.

Ali se nadam da si ti u pravu  ;)

Niko je sve dogovorio u Grazu to je 1/1
Samo ima previše faktora, a nismo u stanju ga ponuditi.
Po medijima je u dinamu , istim onim koji su smjenili Bjelicu...
SPORTSKI ODLAZI!

Kopam po folderu sa starim screenshotovima i naletim na ovaj klasik:

#degenerik

QuoteRijekin Premium proizvod su otvorili, presipali u S-budget vrećicu pa na blagajni uredno platili 'sitan novac' u odnosu na ono što su dobili.

Ižak  :svakacast:
#degenerik

Ne popisujem imena u tekicu, ali ne tako davno sam pročitao mnoge negativne epitete o Ižaku, moguće da sam i sam nešto sitno udijelio, jer je zaokružio 3500 navijača na 5000 ili slično, pa je posran "plaćenikov plaćenički" članak ili slično.

Pa samo da budemo na čisto da nema govora o nikakvom plaćeništvu.
#navodninavijač

K

Nema njemu na Rujevicu više 😆

R
Konačno neko piše kako Bog zapovijeda......

R
31.12.2024, 08:53 #2366 Last Edit: 31.12.2024, 08:54 by robil
Mišković 3 strane u NL. Sve po starom. Na početku novina Plenki a na kraju Miško. Poruka članaka je:"ja sam savršen."

Neka se napuši.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Nema gore stvari nego kad se netko "savršen" suoči s vlastitom smrtnošću. Onda obično kreću i kolateralne žrtve.
#degenerik