Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

AR 147, kauzalni neksus, Acori, Pesimista, Deni323 and 8 Guests are viewing this topic.

Quote from: moreplovac on 27.01.2025, 08:47
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.01.2025, 08:33https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/glad-je-jaca-od-svake-istine/140787

Jedan od najdrazih bendova
Ima li nešto.... sigurno jedna od najboljih riječkih rock pjesmi s izvrsnim aranžmanom.Da je Grad iz Shita i popratna pjesma vrtila bi se po radio postajama ko luda ne sad već onda daleke 1987 ( mislim da je tada izbačena) ali znamo tko je u medijima i tko ih kontrolira i tko je u svakoj pori našeg društva te odlučuje šta je dobro a šta nije.
Volim grad koji teče

D
Kaže Fruk u emisiji pod stijenama kantride da ne treba mjenjati formaciju sa lažnom špicom jer - funkcionira.

M
Quote from: Starless on 27.01.2025, 09:58
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.01.2025, 08:33https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/glad-je-jaca-od-svake-istine/140787

Ima li nešto.... sigurno jedna od najboljih riječkih rock pjesmi s izvrsnim aranžmanom.Da je Grad iz Shita i popratna pjesma vrtila bi se po radio postajama ko luda ne sad već onda daleke 1987 ( mislim da je tada izbačena) ali znamo tko je u medijima i tko ih kontrolira i tko je u svakoj pori našeg društva te odlučuje šta je dobro a šta nije.

Sad cu si pucat u nogu s off topicom i izazvat bijes TIR-a na sebe sa jednom malom trivijicom,ali mislim '89te na beogradskom MESAM-u grupa Grad je proglasena najboljim mladim rock bandom Juge,sto je u ludoj konkurenciji bendova iz svih tadasnjih republika bilo jebenica.
Jako,jako jako dobar band i dan danas,od vokala do muzike same.

Uvijek sam sanjao da na nekom intervjuu naseg igraca pitaju jeli istina glasina da idete u din/haj, a on im hladno odgovori: "Cujem neke ljude kako zovu me,budi uz nas i dobit ces sve. Imam svoje koji vode me, i nedam se".
Sad sam se najezio dok pisem.

A sad daj taj ban u prsa junacka.

R
Quote from: moreplovac on 27.01.2025, 15:41
Quote from: Starless on 27.01.2025, 09:58

Sad cu si pucat u nogu s off topicom i izazvat bijes TIR-a na sebe sa jednom malom trivijicom,ali mislim '89te na beogradskom MESAM-u grupa Grad je proglasena najboljim mladim rock bandom Juge,sto je u ludoj konkurenciji bendova iz svih tadasnjih republika bilo jebenica.
Jako,jako jako dobar band i dan danas,od vokala do muzike same.

Uvijek sam sanjao da na nekom intervjuu naseg igraca pitaju jeli istina glasina da idete u din/haj, a on im hladno odgovori: "Cujem neke ljude kako zovu me,budi uz nas i dobit ces sve. Imam svoje koji vode me, i nedam se".
Sad sam se najezio dok pisem.

A sad daj taj ban u prsa junacka.
Taj film nećeš gledati, ali bi u čast velikog vođe na stadionu mogli puštati stvar "bogovi ljudi" ok d još jednog našeg kultnog riječkog benda

A ne ne, Đale je avangardno jučer pokazao nešto novo. Bit će ujutro tekst valjda.
#navodninavijač

K
Đalović baš radi na sebi, mislim da je pohađao i neku školu za komunikaciju.
Jer prve izjave i ove sada su velika razlika

Silvio Čabarja... - Ja sam to i prije spominjao, zašto ne, stalno se favorizira Dinamo i Hajduk, no Rijeka ima konstantu, a na Rujevici je izuzetno goropadna, agresivna i trkački raspoložena te dobro posložena. Ne vidim razloga zašto ne bila prvak...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/dalovic-njega-smo-platili-kao-da-dinamo-plati-nekog-pet-milijuna-cabraja-zasto-rijeka-ne-bi-bila-prvak-15546696
Ri Or Die

Nakon Štopa, kad Đaleta sjebu? Doće ĆABRAJA
Ri Or Die

Može mi netko obasnit ovu rečenicu?

"Toliko se toga neočekivano dobrog događa na Rujevici da ova sezona lako može završiti očekivano s obzirom da Rijeka nije slučajno postala lider."

#degenerik

Quote from: Fornax on 28.01.2025, 13:42Može mi netko obasnit ovu rečenicu?

"Toliko se toga neočekivano dobrog događa na Rujevici da ova sezona lako može završiti očekivano s obzirom da Rijeka nije slučajno postala lider."

Tri puta sam citao jer mi nije bilo jasno 🙂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡