Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Andyfiume, vMario87, manigoldo, Goca Bez Lica, m, TIR, kauzalni neksus, Acori, Pesimista, Deni323 and 13 Guests are viewing this topic.

Ti bas ne pratiš na satu  ;)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 01.02.2025, 11:41Ti bas ne pratiš na satu  ;)

Ne baš. Nemam pojma ni što sam krivo rekao. Ali toliko je toga natipkano u posljednjih dan/dva da je izgubljena svaka smislenost. Sada samo njurgamo.  :bo:  :neretljak:

Ispravno sam izvukao Vranicevu tvrdnju Dinamo i Hajduk nisu se do sada bogzna kako pojačali, ali se nisu ni oslabili kao Rijeka kada odu Pašalić i Smolčić. Ali sam ispod nje stavio krivi link clanka 😂. Htio sam usporedit dvije potpuno oprecne Vraniceve tvrdnje u razmaku od samo dva dana. Kako kaze kolega iznad ni Vrana nije ocekivao nagli preokret 😀

Bolje ti je kad kao ja samo trabunjaš gluposti.  :neretljak:

-
Odlično bilo, i jako puno ljudi. Organizacija za svaku pohvalu.

K
Blizu 500 ljudi, skoro ko na Rujevici.
Svjetska izložba

K
Očekujem Joška za savjetnika umjesto Srećka, vrlo brzo

A
Quote from: Fornax on 02.02.2025, 19:10Jole poletio u Miškovu obranu:

https://www.index.hr/sport/clanak/jelicic-miskovic-je-mazohist-vejic-brise-suze-novcanicama-od-500-eura/2638501.aspx

a u pm...nikad nisam mislio da ću se nasmijati Vejićevim forama, al evo, uhvatio sam sebe da sam joj se baš nasmijao pravo :D

Valjda je nešto od tih trofeja i skupina osvojio i Lisac  :bo:.

Dok smo bili jaki su nam se Jozak i slični sprdali da nam neće ni trebat (sadašnja) Armadina tribina jer nećemo igrat Ligu prvaka.

Sad kad nismo jaki, svi odjednom razumiju poteze predsjednika koji rasprodaje kostur momčadi kad smo na +7 od favorita prvenstva, pale mi se alarmi.
#navodninavijač

D
Mene šokirala ova brojka koliko grad Rijeka daje..pa mamu im jebem a vlasništvo 30% drže i nedaju