Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: SandroB on 29.04.2025, 11:51
Quote from: Vado Magnar on 29.04.2025, 10:52Ajme taj Vukušić. Ovakva opravdanja su zaista dno-dna. Ima snage za trčat devedeset minuta ali ne može izvoditi kornere. U bolovima je pred utkamicu s DInamom ali kornere ne izvodi već nekoliko utakmica.
Ajde, znamo da nas čitate i molim vas nemojte nas praviti budalama. 

I onda govore o "navodnim" navijačima, jedina istina je da su oni "navodni" novinari. Sramota struke. Sramota onoga što je NL nekoć bio.

Malo kad sam stao na loptu, shvatio sam da je ovo biser nad biserima. Ovako elegantno provući kroz tekst u Novom Listu odgovor forumašima. Pardon... navodnim navijačima.

Predlažem da počnemo valjati halucinogene pizdarije i isprovociramo odgovore u NL... bit će zabavno.

Ja bi se zapitao da sam na mjestu obitelji i prijatelja tog covjeka majke mi. Nesto gadno tu je stima sa mozgom. Znaci ti lezerno u tekstu napises da igrac xy igra, ali ne izvodi kornere jer je ozlijeđen?!?
Kad mislis da je dotaknuto dno, DV ili DM ili tko vec opet nadje nacin da svih iznenadi.

R
Ajmo rezimirati Kolarićevu odluku,
Fruk je trčao prebrzo, Theophille je prema iskustvu procijenio da bi se Fruk uslijed tako brzog trčanja valjda mogao prehladiti, i nježno ga je upozorio dodornuvši ga sa strane, pažljivo koristeći silu koja je bila unutar određene dozvoljene sile za tu utakmicu (nema javne informacije koliko je to u Njutnima) uz riječi stani prehladit ćeš se. Fruk se prestrašio i počeo trčati još brže, usljed čega je pao.
Zaključak, mladi magistar strojarstva upućen u sve tajne fizike, je tijekom utakmice dozvoljavao kontaktne do točno određene siline. Fruk je zbog trčanja od kontakta smanjio pritsak koji se je dogodio.
Skupljene pouke za slijedeću godinu Goda se ne smije dodirivati s krilom koje utrčava a Fruk mora usporit neposredno prije kontakta, da bi intenzitet bio veći.

P.S: Utakmicu sam gledao s zapadne tribine u Maksimiru i komentar ljudi oko mene prije faula (nisu navijali za Rijeku) je bio vidi ove budale (Theophile-a) dobit će crveni.

K

29.04.2025, 14:30 #2958 Last Edit: 29.04.2025, 14:31 by Vado Magnar
Koja sprdačina:
QuoteAnalizirajući izazov između igrača, a posebno stav braniča, možemo spomenuti:
Branič nije bio iza nego uglavnom sa strane napadača
Branič nije koristio pretjeranu silu lijevom rukom kako bi gurnuo suparnika
Napadač je trčao vrlo brzo kada je dodirnut
Slijedeći gore navedene kriterije, sudačka komisija može podržati sučevu odluku da ne dosudi slobodan udarac. Očekivani osjećaj sudaca je prihvatiti fizičke kontakte i ne dosuđivati manje izazove, izbjegavajući previše prekida tijekom utakmice.

Govore o "izazovu između igrača", "uglavnom sa strane" smiješno.
Ali vrhunac predstavlja "nije koristio pretjeranu silu" i "napadač je trčao vrlo brzo". To su okolnosti koje opravdavanju ne-suđenje prekršaja. Ludo! Pa valjda je svima jasno da kada netko brzo trči da je dovoljan i najmanji dodir da ga sapleteš.
Fakat parodija od komisije. Jedina funkcija: opravdat suce.

:jbg:  :jbg:

Edit: Kostrena i Toplak su me preduhitrili, ali eto... valjda je jasno o čemu se govori.

L
Oni u analizi uopće ne komentiraju da je teophil ušao sa koljenom u koljeno Fruka

Koji kurac on ima trčat vrlo brzo uostalom... :svakacast:  :svakacast:

Trebao je trčati sporije kao Kulenović pa bi mogao i uzet loptu u ruke
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

29.04.2025, 14:46 #2963 Last Edit: 29.04.2025, 14:54 by D2
Kad je presica na Rujevici? @TIR mogu li dobiti akreditaciju samo kako bih mogao pitati Đalovića hoće li dati uputu igračima da ne trče brzo i da prema novom ako su uglavnom sa strane mogu bodycheckom do lopte.

BTW "Uglavnom" sa strane. Znači bio je i iza, ali ako je "uglavnom" sa strane onda može sve. Čekam bilo kakvu reakciju s Rujevice, ovo se mora sarkastično prokomentirati materijala ima za par dana objavi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Nećeš dočekati, mi smo još na semaforu iz Pule, ganjamo njih prvo

Z
Quote from: Estel on 29.04.2025, 14:33Koji kurac on ima trčat vrlo brzo uostalom... :svakacast:  :svakacast:

Mozemo se mi sprdat s tim, ali ovo je toliko jadno da je postalo ozbiljno. Mislio sam da bi moglo biti smijesno objasnjenje, ali ovo je strasno.

Sad klub mora reagirati. Ovo vise nije uopce pitanje nego potreba.

Smeća ne kuže da je "velika brzina" argument koji ide u korist Rijeke jer je baš tad jako malo potrebno da igrač izgubi korak i padne..

Ovo je definitivno najjadnija i najlopovskija liga u Europi a još malo će nam i u Africi ponestat konkurenata.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Najjači komentar sam pročitao na Indexu, sežeto, Rijeka je još i dobro prošla jer je Fruk trčeći prebrzo prekoračio dozvoljenu brzinu u naseljenom području (22 igrača, suci, sakupljači lopti) i za to je trebao dobit na licu mjesta prekršajnu prijavu,  koja uključuje novčanu kaznu i 3 kaznena boda (koja se oduzimaju klubu).

Ja mislim da ce nasi reagirat, a moguce da vec jesu i da  je Miskovic vec zvao Bobana da nam posalje nove propale Rukavine, a on ce zauzvrat potpisat i pecatirat bjanko papir.

Quote from: Zelko Maler on 29.04.2025, 15:45
Quote from: Estel on 29.04.2025, 14:33Koji kurac on ima trčat vrlo brzo uostalom... :svakacast:  :svakacast:

Mozemo se mi sprdat s tim, ali ovo je toliko jadno da je postalo ozbiljno. Mislio sam da bi moglo biti smijesno objasnjenje, ali ovo je strasno.

Sad klub mora reagirati. Ovo vise nije uopce pitanje nego potreba.

Bome, to bi bilo iznenađenje. Znamo koji je moto : suđenje ne komentiramo.