Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Goca Bez Lica, Acori, Pesimista, NdockytovaLinijaKretanja, Deni323 and 5 Guests are viewing this topic.

Respekt kako je Ajzak ovo naklapanje razvukao na 3 kartice teksta.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on 08.05.2025, 08:43Respekt kako je Ajzak ovo naklapanje razvukao na 3 kartice teksta.

Vidiš da zna pisati čim mu je ime rečenica.

Z
Quote from: beetlebum on 08.05.2025, 08:25https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/rijeka-u-sibenik-dolazi-po-bodove-ali-i-na-rundu-pregovora-oko-dvojice-igraca-iako-treba-vidjeti-s-kim/145177

Zainteresirani za Morrisona i Kavelja.
Selahi 99 posto odlazi ovo ljeto.

stavi u temu mercato. Kavelj je ispodprosječan igrač. Ima u HNL puno puno bolje, a ne treba platiti.
Morrison je dobar stoper, ali on je tip stopera Majstorović. Stan iza, lopta prolazi igrač ne itd. Nama treba neki stoper kao Radeljić. Galešić je otišao, Radeljić ide na ljeto, trebamo stopera koji igra nogom proigrava itd ala Marešić.

K
U tjednu utakmice, putem medija "kupujemo" igrače našeg subotnjeg suparnika?
Negdje sam to već vidio  :bo:

R
Znači počeli smo ko gnk. Pred utakmicu punit glavu igračima. Fino.  :jbg:

Marešić košta. Košta i Morrison, ali ne toliko.
Iluzorno je očekivati da ćemo uzimati najbolje igrače iz Istre ili sličnih dobrostojećih klubova. Tako što se plaća sa šest nula, a to nije nešto što mi možemo raditi.

Btw... zanimljiv je "tajming" članka. Taman pred utakmicu dolazi glas da mi kupujemo Morissona i Kavelja. Kao da Sučić koristi opjevanu staru dimanovu metodu: tik prije igranja s Rijekom izbaci članak kako kupuješ igrača x ili y.  :bo:

K
Quote from: Vado Magnar on 08.05.2025, 09:19Kao da Sučić koristi opjevanu staru dimanovu metodu: tik prije igranja s Rijekom izbaci članak kako kupuješ igrača x ili y.  :bo:

Učio je od najboljih

Z
Quote from: Vado Magnar on 08.05.2025, 09:19Marešić košta. Košta i Morrison, ali ne toliko.
Iluzorno je očekivati da ćemo uzimati najbolje igrače iz Istre ili sličnih dobrostojećih klubova. Tako što se plaća sa šest nula, a to nije nešto što mi možemo raditi.

Btw... zanimljiv je "tajming" članka. Taman pred utakmicu dolazi glas da mi kupujemo Morissona i Kavelja. Kao da Sučić koristi opjevanu staru dimanovu metodu: tik prije igranja s Rijekom izbaci članak kako kupuješ igrača x ili y.  :bo:

kažem tip stopera ala Marešić.
Ima ih sigurno. Ne kužim zašto se samo HNL gleda.

Z
sad me hejtajte, ali bolje Mulac nego Morrison.

B
Drago mi je da se DRS nakon uspjesne zamjene guma budi i okrece nogometnom trzistu, naravno ako ima istine u ovim naklapanjima.. budi nadu da netko na brdu pocinje relativno na vrijeme razmisljati o svemu sto sljedi ovog ljeta a ne samo kome i za koliko uvalit Fruka i Radeljica.

B
Quote from: Zelko Maler on 08.05.2025, 09:29sad me hejtajte, ali bolje Mulac nego Morrison.
Pa moze obojica. Morisson ima 20 god, za mene je solidan potencijal, Kavelj takoder 20.
Trebaju nam mladi perspektivni, a ne potpisi igraca od 35 god. Jer zadnje vrijeme nemamo neku mladu nadu, Ilinkovic koji je stalno kao neki potencijal dobiva minute na kapaljku ima vec 22, a vjerujem da ga se forsiralo ranije imali bi vec kompletnog veznog igraca za zasticenim ugovorom.
Da je Yamal stasao kod nas nebi jos bio ni blizu prve momcadi.

Quote from: Zelko Maler on 08.05.2025, 09:29sad me hejtajte, ali bolje Mulac nego Morrison.

Realno nisi gledao nijednog ni drugog u nekom ekstra kontinuitetu tako da su šanse da pričaš na temelju nekih pretpostavki više nego iskustava/iz viđenog. Da ne bi bilo da kipam, nisam ni ja.  ;D

I opet pišeš dva posta zaredom unutar 2 minute, daj jebemu selo editiraj to.
#navodninavijač