Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dotakli su se baš momci u podcastu misterija Yankov pa evo nešto na tu temu:
"Imamo još jedan izostanak. Yankov nije s nama zbog obiteljskih razloga. Cijeli klub je uz njega. Ja kao trener i svi suigrači. To je još jedan motiv da sutra odigramo i za njega utakmicu."

Prenosim Đalovićeve riječi. Vjerojatno se radi o nekoj obiteljskoj situaciji koja je sve samo ne laka. Opet, i s druge strane, to ne amnestira Đalovića u pogledu doživljaja tog igrača. Koji je podsjećam, igrao sve, ili većinu barem pripremnih utakmica, bio čisto ok, i onda kad je prvenstvo počelo, kad je za nama 7 već utakmica, netragom nestao. Osim onog kratkog ulaska protiv Iraca doma. Kad je baj d vej, meni bio čisto ok. Slobodan, rastrčan i nije se skrivao.
Želim vidjeti tog dečka, vrlo prosto Radomire. Ne fantaziraj.

D
A mozda nemamo pojma i ono sto je rekao pred par tjedana na presici da je on u jednoj situaciji iz koje se mora iskopati je nesto drugo a ne Djaloviceva tvrdoglavost?

Quote from: deo123 on 20.08.2025, 14:58A mozda nemamo pojma

Ne bi bilo prvi put.
#navodninavijač

Nemamo pojma, ali znamo sve o svemu.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: LenRi on 20.08.2025, 14:36
Quote from: Muka Lenalo on 20.08.2025, 14:18Ako koga bude zanimalo, sutra sam ujutro u 10:30 u emisiji SportKluba "Jutro na SK" na temu Rijeka - PAOK. :)

Izgleda da podcast i piskaranja rade svoje.
Šta se ta emisija ne vodi iz Beograda?

SportKlub Hrvatska ima svoj studio, novinare i komentatore. U Zagrebu se snima, al putem video linka se priključujem jer mi je nezgodno biti sutra u 10 i po u Zagrebu.

Piše u novinama da Iankov ima smrtni slučaj u familiji.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: patrik-mrsnik on 21.08.2025, 22:49
Quote from: Fornax on 21.08.2025, 22:38
Quote from: patrik-mrsnik on 21.08.2025, 22:38https://www.vecernji.hr/sport/rijeka-je-europski-mocna-dalovic-je-bio-u-pravu-ove-veceri-ni-chelsea-ne-bi-mogao-puno-1885441
Mršnik na ap

Huh?

Ne znam šta te pere, dragi. Ja sam ponosan, kao i svaki navijač Rijeke :)
Ma zajebavam te, druže.

Inače ne odgovaram na "dragi", alergičan sam na to.

Mrzim Chelsea više nego što ih ti voliš.

#degenerik

P
Quote from: Fornax on 21.08.2025, 22:51
Quote from: patrik-mrsnik on 21.08.2025, 22:49
Quote from: Fornax on 21.08.2025, 22:38
Quote from: patrik-mrsnik on 21.08.2025, 22:38https://www.vecernji.hr/sport/rijeka-je-europski-mocna-dalovic-je-bio-u-pravu-ove-veceri-ni-chelsea-ne-bi-mogao-puno-1885441
Mršnik na ap

Huh?

Ne znam šta te pere, dragi. Ja sam ponosan, kao i svaki navijač Rijeke :)
Ma zajebavam te, druže.

Inače ne odgovaram na "dragi", alergičan sam na to.

Mrzim Chelsea više nego što ih ti voliš.

Stavi neki smajlić, emotikon, izgledalo je ofanzivno, u Menalovom stilu.
Uživajmo svi!

I
Nabijem ih ja na k.... svih ovako rano petkom.
Ista sranja od kad je HNLa. Sanjam da cemo jednog dana biti toliko jaki da cemo stvarno na svakoj tekmi "zabiti 3kom vise, pa nam sudci nece biti krivi..."